Влез

View Full Version : Заряза ме, защото не се навих да легна с него

01-17-2007, 08:59
Нормално ли ви се струва на първата среща, момчето с което излизате най-открито да ви прави намеци за секс?
Аз му казах, че е объркал човека и че не съм от бройките за една вечер (за бога, та аз дори и като курва не се обличам). Държах се студено и отблъсквах всичките му тъпи закачки и открити намеци.
После ми каза, че съжалява за това че се е държал като кретен и, че не е искал да ме засегне. Но идва и най-интересната част - след няколко дни ми се обади, за да ми каже че нищо нямало да излезе, защото съм нямала да легна с него следващия път! :shock:
Казах, му че ако толкова е заритал за секс да ходи при някоя от околовръстното, но ако смята че всяка с която излезе трябва да бъде прекарана на втората среща.. :shock:
Какво им става на тия момчета? Къде отиде романтиката?

HopeLesss
01-17-2007, 09:00
Не всички момчета са такива. Просто си попаднала на неподходящия. Добре си направила, че си го отрязала :wink:

exelero
01-17-2007, 09:02
стига със тея романтики е ..... тея работи само по филмите ги има

А колкото до този зарязвай и давай на пред ко толкоз се вържиш на глупостите чак и тема си пуснала нима живееш у 19 век и незнаеш днешните хора как са.

просто не се учудвай ами търси друг ако имаш мераци за гаджета ако не стой сама :o

PerfectStrang3r
01-17-2007, 09:15
В своя защита като мъж да кажа - не всички сме такива. Романтиката отива по дяволите за съжаление, но какво да се прави.

Ice_Queen
01-17-2007, 09:16
Що да е умряла романтиката боже ?!!?!??! Има си я и още как ( не само по филмите) ,въпроса е че много малко хора я "умеят" и използват.. :smt012 :smt013 ..
А виж мила...тук 1 приятелка би казала : " Свиня.. Не е виновен той че се е родил мъж!!!!!!" Изобщо не се връзвай на такива,не си струват и да мислиш за тях..правилно си му го казала!! :)

Undying
01-17-2007, 09:20
Добре си му била шута,вярно не сички са такива,ама повечето... :lol: А романтиката е във ваканция явно,за неопределен период от време.

Theoatguy
01-17-2007, 09:29

А колкото до този зарязвай и давай на пред ко толкоз се вържиш на глупостите чак и тема си пуснала нима живееш у 19 век и незнаеш днешните хора как са.

просто не се учудвай ами търси друг ако имаш мераци за гаджета ако не стой сама :o

xaaxaxax BOT !

exelero
01-17-2007, 09:50

xaaxaxax BOT !

ела да го видиш ВОТ-а :wink:

koalka
01-17-2007, 10:52
Да, такива момчета доста често се срещат и са навити да легнат веднъж с едно момиче, а после да го зарежат без да ги интересува дали сърцето им е разбито и дори дали се чувстват добре.Естествено, има изключения, но май напоследък стават все по-рядко...

01-17-2007, 12:53
Нормално ли ви се струва на първата среща, момчето с което излизате най-открито да ви прави намеци за секс?
Аз му казах, че е объркал човека и че не съм от бройките за една вечер (за бога, та аз дори и като курва не се обличам). Държах се студено и отблъсквах всичките му тъпи закачки и открити намеци.
После ми каза, че съжалява за това че се е държал като кретен и, че не е искал да ме засегне. Но идва и най-интересната част - след няколко дни ми се обади, за да ми каже че нищо нямало да излезе, защото съм нямала да легна с него следващия път! :shock:
Казах, му че ако толкова е заритал за секс да ходи при някоя от околовръстното, но ако смята че всяка с която излезе трябва да бъде прекарана на втората среща.. :shock:

Male kwa si zadrustena!

01-17-2007, 13:00

Е й? Мен какво ме интересува?

kobrichka
01-17-2007, 13:06
Не всички момчета са такива. Просто си попаднала на неподходящия. Добре си направила, че си го отрязала :wink:

BunnYY_f
01-17-2007, 13:40
Ми мацка първо Браво че не си легнала с него =D> Не всички момчета са такива, но явно си попаднала на такъв. Живота не свършва с вашата раздяла така че смело напред :-) А романтиката още си я има :wink:

01-17-2007, 13:43
Е ся за да си отмъстиш се изчукай с всички от неговото даскало, само не и с него за да му е гадно!

sasha_90
01-17-2007, 13:57
ne si dlajna da si lqga6 s mom4e toest kogato re6i6 d ago napravi6 trqbva ti da si gotova a ako mom4eto te zareje zaradi tova 4e ne si mu pusnala negova si rabota(ima i dr mom4eta)

FiRe_LaDy
01-17-2007, 14:07
Ami te ne sichki sa takiva.Prosto si popadnala na epodhodqshtiq,koito tyrsi porednoto momiche kolkoto za broikata .... Ne si struva da se zanimavash poveche s nego ili da se prinizqvash tolkova che da sa saglasish da legnesh s nego samo i samo za da ste zaedno ...

sladuranka___
01-17-2007, 14:13
За съжаление с всеки изминал ден се убеждавам,че повечето момчета искат единствено и само това от момичетата...Много хубаво си направила,че си го зарязала ;) Едва ли те заслужава.Забрави за него и си потърси някой по достоен :!:

01-17-2007, 14:56
Попадала съм в подобна ситуация и единственото което мога да те посъветвам е на такива да казваш да хващат пътя към гората или по точно към магистралата .. :) споко, ще намериш и достойния за тебе мъж :wink: :wink: :wink:

malkoto_sladko_dqvol4e
01-17-2007, 15:15
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 3:43 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Е ся за да си отмъстиш се изчукай с всички от неговото даскало, само не и с него за да му е гадно!

tova e detsko i tapo.a pak ne vsi4ki sa mom4eta sa takiva.I vapreki vsi4ko imai dostoinstvo i hi4 da ne ti puka :wink: vajnoto e da ima6 dobri priqteli

Demoness
01-17-2007, 15:24
добре,че си го зарязала..но има мн такива момчета,недей да съжаляваш за нищо,постъпила си правилно,а за вбъдеще-внимавай в какви се влюбваш :)

DeSiTo0o
01-17-2007, 16:31
Не са вички момчета са такива.Този е просто един глупак...
А ти добре си му казала ;)

ATAKABG
01-17-2007, 16:45
Ушев на среща с ново гадже:

- Виждаш ли там звездите? - пита куката.
- Да,виждам. - отговаря момичето
- Виждаш ли там планината?
- Виждам.
- А виждаш ли луната?
- Да,и нея я виждам.
- Ми айде вече да се чукаме.

:-D

Viktoriq_
01-17-2007, 17:43
само можеш да се радваш , че те е зарязал в самото начало , защото е ПЪЛЕН кретен !

LO6IQ
01-17-2007, 18:42
Подкрепям ^Cool^girl^^^ :-D
... и едно голямо БраВо на теб.
Като му трябва такава,която да легне с него .
По магистралата ги има . :x