PDA

View Full Version : Искам съвeт :/

Lost_Angel
01-17-2007, 16:05
Значи пред дилема съм... на 17 години съм, и пред 2-3 месеца се запоснах с 1 момче на 25.Много разбран,допада ми като характер и т.н....Също така учи и всъщност е само за малко в града.
От няколко дена ходим и той ми каза че всъщност е тръгнал с мен защото АЗ съм искала,а и за да ме научи на неща,които ако не науча по-късно няма да е на добре.(тва са точните му думи).
Т.е. каза ми че иска да спи с мен, обаче също така че не иска сериозна връзка,не само заради разтоянието,но и защото той е голям,а аз още млада....
Според мен иска само да ме използва :) Но от друга страна аз все още не съм спала с момче и смятам,че по-подходящ човек за сега няма да намеря...
Вие какво мислите? :?

ninsy
01-17-2007, 16:08
ти сама си каза.. според мен изка да те изчука..но честно казано аз бих се отдала на такова преживяване никога несъм се цхудила дали да правя това или онова..просто както дойде така е най хубаво..и никога несъм съжалявала така че..моя съвет е да направиш това което искаш а не някой от форума да ти каже..

01-17-2007, 16:14
Изчукай го !!!

KpuCuTo0o
01-17-2007, 16:31
моя съвет е да направиш това което искаш а не някой от форума да ти каже.. Абсолютно!!!

Me4oOoOo
01-17-2007, 17:55
Дам тука отговори са давали само некви КУРВИ за мене за т'ва аз няма да се намесвам.Щом знае6 че те използва не виждам смисъл да прави6 нещо с него освен ако неиска6 да бъде6 използвана.Ти си помисли и си ре6и!!

koalka
01-17-2007, 18:17
Правилно мислиш.Голям мъж на 25 какво може да иска от момиче на 25?Отговор:секс и само секс(има мнооого редки изключения в такава разлика в годините).

Ice_Queen
01-17-2007, 18:19
Правилно мислиш.Голям мъж на 25 какво може да иска от момиче на 25?Отговор:секс и само секс(има мнооого редки изключения в такава разлика в годините).

Мисля че си искала да кажеш 17 :wink:

Sarabi
01-17-2007, 18:26
Не бих искала първият ми път да е само за да се науча. А и той може да каже хиляди неща... чиято единствена цел е да те вкара в леглото. Не бих спала с такъв. Да те научи...много се е загрижил, а?

Lost_Angel
01-17-2007, 19:20
Благодаря за отговорите :)
Но реших да проведа 1 по-сериозен разговор с въпросния човек и нещата се подредиха.То малко като разпит се получи,но нищо :lol:

Благодаря отново :)

01-18-2007, 00:05
Значи пред дилема съм... на 17 години съм, и пред 2-3 месеца се запоснах с 1 момче на 25.Много разбран,допада ми като характер и т.н....Също така учи и всъщност е само за малко в града.
От няколко дена ходим и той ми каза че всъщност е тръгнал с мен защото АЗ съм искала,а и за да ме научи на неща,които ако не науча по-късно няма да е на добре.(тва са точните му думи).
Т.е. каза ми че иска да спи с мен, обаче също така че не иска сериозна връзка,не само заради разтоянието,но и защото той е голям,а аз още млада....
Според мен иска само да ме използва :) Но от друга страна аз все още не съм спала с момче и смятам,че по-подходящ човек за сега няма да намеря...

Че тоя е мн смешен

shizzle
01-18-2007, 15:24
Че тоя е мн смешен

Абсолютно. Хахах, подобни лафове за 25годишен, този трябва да е бати наивният. Звучи ми като пълен идиот.

quench
01-18-2007, 15:32
Бахахахахахаха!!! :lol:

01-18-2007, 15:36
Бахахахахахаха!!! :lol:

Педи, скоро ще се смееш в Пирогов :twisted:

Дерек
01-18-2007, 15:37

Смятам, че решението да спиш с него е единствено правилното. Направи го. Ти го искаш! Готова си за това! Направи го!

quench
01-18-2007, 15:39
Ааа,Пирогов е добре,аз съм близко и ще могат да ми носят свестна храна отвкъщи ;)

01-18-2007, 15:43
Ааа,Пирогов е добре,аз съм близко и ще могат да ми носят свестна храна отвкъщи ;)

Ние знаем къде се намираш. И бирария Амстердам знаем, внимавай като пиеш бира да не се отровиш кукличке :twisted:

quench
01-18-2007, 15:59
Аууу,бате Азисе,ти ли си бил това?
:D
Откога не сме се виждали? Ела,щото имам един кенеф за отпушване,пак ще ти дам един лев,както миналия път!
:wink:

01-18-2007, 16:01
Аууу,бате Азисе,ти ли си бил това?
:D
Откога не сме се виждали? Ела,щото имам един кенеф за отпушване,пак ще ти дам един лев,както миналия път!
:wink:

Нямаш никакви грижи приятелю. Ще отпуша ануса ти, който ти сам наричаш "кенеф" може и да не ми даваш левчето си, зная че парите са ти кът. Ще те отпуша та да нямаш запек до Нова година, куенчи сладък педерюго

BloodSoul
01-18-2007, 16:04
Хм... Моят съвет е да не спиш с него, не смятам, че е подходящ човек, с тези негови изказвания, май не е порасъл достатъчно! Вярвай ми ще срещнеш някой по-подходящ! Не прави неща, за които някой ден може да съжаляваш!

quench
01-18-2007, 16:07
^Бате,не знам само защо не се регваш,когато пишеш?