Влез

View Full Version : Обичана=>Изчукана=>Зарязана

Елл
01-17-2007, 18:39
Да кажа, не е нужно да отговаряте,разсъждавата или критикувате проблема ми.Ползвам форума като отдушник на чувствата си в момента.
Мъжете са лъжци! Повечето не се различават по нищо. Залъгват те,хвърлят ти пясък в очите, изчукват те и си заминават,като просто вдигат рамене и казват "Не знам,така се получи" Толкова ли нямате сърце за Бога... Как гледате в очите и лъжете за собствените си чувства...
Исках да съм с него от година..желаех го и когато най сетне се получи..той се оказа каквито бяха и предните.
Не знам от кое ме боли повече,че бях изчукана и зарязана, че ме направиха на глупачка(след като аз от година прощавах, ли прощавах..)или,че човека на когото толкова вярвах ме излъга като всички останали до сега..Използва ме като кукла за да си задоволи желанията и нищо повече..
Мислех си, бях убедена че не е като останалите,че мога да му се доверя,че ще имам хубава връзка с него..но уви, отново ми разби сърцето и този път по жестоко от всякога.
От обич и любов само за ден чувствата ми се преобърнаха....
Плаках..но виждам,че няма смисъл,вероятно не му пука .......
Плаках и ще продължавам да плача..

bungle
01-17-2007, 18:43
Такива са ...

Ама я кажи - 1 година сте ходели или .. ?

Nadelina
01-17-2007, 18:44
Syjalqvam.... Jivota e shiban.. Nqkoi myje sa kreteni.. Prosto ne mojem da promenim nishto... Ne mojem dori da se predpazim... Vdigni glava i gledai napred!

Eлл
01-17-2007, 18:53
1 година ходене по мъките беше, заедно сме 2 месеца- 3 не сме и така цяла година. Докато накрая реших,че мога да му вярвам и му се отдадох по всякакъв начин, и след седмица вече не ме обичаше..

LO6IQ
01-17-2007, 19:03
Почти всички момчета са такива.
Казвам ,,почти всички'' ,защото има изключения.
Аз не съм като този кретен който си играе с чувствата на хората и си мисли ,,ко ми дреме'' , ,, ко ми пука'' - театрални пиеси колкото искаш.
Все пак е факт ,че има такива ненормалници.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

alkobalko
01-17-2007, 19:15
Този не заслужава да пролееш и една сълза за него. По-добре го остави и се опитай да бъдеш силна. Бъди сигурна, че не всички момчета са такива има и свестни, които наистина знаят какво е любов.

Digital
01-17-2007, 20:46
Обичана>изчукана>зарязана

По-скоро..
излъгана>използвана>отървах се :lol:

Amayo
01-17-2007, 21:00
Май бая дървета ше изядете докато не разберете че мъжа иска секс и бира. :-)

Cherkeza
01-17-2007, 21:01
Нямам думи за първи път ли ти беше имам предвид секса ако е така има за какво да съжеляваш

Me4oOoOo
01-17-2007, 21:04
Наистина повечето момчета са такива но недеи сега заради някакви кретени на които си попаднала и са те излъгали понеже целта им е била само да те чукат и да те зарежат да си мисли6 че всички момчета сме такива!! Просто и ти някои ден може би 6те сре6не6 подходящия човек които ще те обича истински.И както каза Aleandra такива като този не заслужат да пролее6 дори и 1 сълза.Споко с времето ще се оправи6 трябва има6 малко повече вяра....

opaopa
01-17-2007, 21:05
da stana li takuv e vaprosa? :-D

SlasHDaFiveNine
01-17-2007, 21:05
Май бая дървета ше изядете докато не разберете че мъжа иска секс и бира. :-)
подсъзнателно може би да....то тва е генетично заложено.....
ма н'дей слага сички под общ знаменател......................
аз искам секс и трева :lol:

до автора : маце не мога да разбера какъв е смисъла да напишеш тая тъжна история във форума....всмисъл хубу си изливаш болката....но ако си си мислила че някой ще каже нещо различно от това " Той е глупак , не плачи заради него" и т.н много си се залъгвала....
и аз съм на мнението че пича е тъпанар......ама.....не си нито първата нито пък ще си последната излъгана......

ПС : извиняам са за малко грубите изказвания ама...... :roll:

Amayo
01-17-2007, 21:12
ама живота е една поредица от хуйове - лапаш го набързо и давай следващия.... :-)

01-18-2007, 02:17
нека нека да се осъзнаете момиченца и да видите че не живеете във филм или приказка от онея любовните :wink: искате обич романтика и други циркове ето ви ги докато сте толкова глупави и наивни тей ще е

добре дошла във реалния свят !!!!!!!! малко детенце :-D свиквай и за на пред ще си бита ебана и опозорена ;-) ако спреш малко да живееш във романтичните филми и да не се мяташ на всеки един лиглио може и да излезе човек от тебе

01-18-2007, 04:05
Щом те кара да страдаш,значи не те заслужава!Това е моето мнение.

ПП: не всички момчета са такива,просто не си случлила на свестен.

01-18-2007, 05:38
Vsi4ki muje sa ednakvi !!! Pravqt si kefa s tebe i posle.. Kvo da ti kaja ..6tom go e napravil tva zna4i ne te zaslujava ---> Ne trqq da pla4e6 !!! ;] ;] ;]

IKisseDAGirL
01-18-2007, 07:19
може и всички да са такива, незнам, но това е, когато не са влюбени... просто не те е обичал и не му е пукало за теб, реално погледнато при такова положение няма за какво да го обвиняваш :? и на мен някой като ми е безразличен, не ме интересува особено дали е добре, дали е зле, как се чувства в момента :roll: егоистично, но такъв е животът..

обикновено обръщаме внимание и сме съпричастни на хората, които ни влияят по някакъв начин, които малко или много са ни близки, а тези, които не можем да "усетим" като част от себе си (независимо малка или голяма), ги приемаме просто като "транзитно преминаващи" и не играят никаква важна роля в живота ни, за която да си струва да отделиш от времето си... незнам дали ме разбра :oops:

Octofunk
01-18-2007, 07:47
Кои знае какви намеци си му правила през периода в който си го харесвала. Просто той е разбрал в един момент че въпреки че не му пука за теб, поне може да те изч**а и така е направил! Reality is cruel

Beb4e__to
01-18-2007, 07:48
Наистина мом4етата са такива,мн малко останаха свесните за съжаление! И аз не проумявам как може да гледа6 някой в о4ите и да го лъже6 4е го оби4а6???!!! Сяка6 им прави удоволствие да ни нараняват :(

Cherkeza
01-18-2007, 09:45
Наистина мом4етата са такива,мн малко останаха свесните за съжаление! И аз не проумявам как може да гледа6 някой в о4ите и да го лъже6 4е го оби4а6???!!! Сяка6 им прави удоволствие да ни нараняват :(
100% баща ти и дядо ти са правили така с някое девойче като млади :wink:

FiRe_LaDy
01-18-2007, 09:58
Takyv e jivota milichka!Svikvai ... ili preebavash ili te preebavat!Drug varian nqma!Taka che trqbva da si tarikat v tozi jivot i da umeesh da precenqvash neshtata na vreme!

P.S. Grubo se izkazah ... ama si e taka za syjalenie

SlasHDaFiveNine
01-18-2007, 12:17
Takyv e jivota milichka!Svikvai ... ili preebavash ili te preebavat!Drug varian nqma!Taka che trqbva da si tarikat v tozi jivot i da umeesh da precenqvash neshtata na vreme!

P.S. Grubo se izkazah ... ama si e taka za syjalenie

ти направо и каза на момичето пък да заебе изобщо
всякви чуства и да стане типичната курва.......

по скоро бих и казал да не се връзва толкова лесно и да се оттдава
напълно на човека отсреща когато се увери че му пука за нея...

и стига с тия изрази "Всички мъже са еднакви" .... щот не е така
докато продължавате да ръсите такива тъпотий и ние ще
продължаваме да повтаряме че сички жени са еднакви - курви
и после са обиждате....

ATAKABG
01-18-2007, 13:34
Абе все мъжете ви виновни бе,дееба! Тва че немате акъл и се хващатe с некви отрепки,само щото ви привличат като визия си е ваш проблем! Има достатъчно пичове и свестни момчета,които няма да постъпят така с вас. Вие сте си виновни,не някой друг. :x

xixi
01-18-2007, 13:36
Абе все мъжете ви виновни бе,дееба! Тва че немате акъл и се хващатe с некви отрепки,само щото ви привличат като визия си е ваш проблем! Има достатъчно пичове и свестни момчета,които няма да постъпят така с вас. Вие сте си виновни,не някой друг. :x
А какво ще кажеш за глобалното затопляне ???
А? А?
затапи се нали *МУХАХАХАХ*

01-18-2007, 14:34
За това си оставам вярна на фразата "ако не преебеш, ще те преебат!"

TreeHill
01-18-2007, 17:54
ама живота е една поредица от хуйове - лапаш го набързо и давай следващия.... :-)

axaxax

babi_girl
01-18-2007, 17:58
tova e ujasno, mnogo sujalqvam za tova koeto ti se e sluchilo. zashto naistina sa takiva tezi momcheta. nqmam dumi prosto

Pezzzz
01-18-2007, 18:03
Да кажа, не е нужно да отговаряте,разсъждавата или критикувате проблема ми.Ползвам форума като отдушник на чувствата си в момента.
Мъжете са лъжци! Повечето не се различават по нищо. Залъгват те,хвърлят ти пясък в очите, изчукват те и си заминават,като просто вдигат рамене и казват "Не знам,така се получи" Толкова ли нямате сърце за Бога... Как гледате в очите и лъжете за собствените си чувства...
Исках да съм с него от година..желаех го и когато най сетне се получи..той се оказа каквито бяха и предните.
Не знам от кое ме боли повече,че бях изчукана и зарязана, че ме направиха на глупачка(след като аз от година прощавах, ли прощавах..)или,че човека на когото толкова вярвах ме излъга като всички останали до сега..Използва ме като кукла за да си задоволи желанията и нищо повече..

Мислех си, бях убедена че не е като останалите,че мога да му се доверя,че ще имам хубава връзка с него..но уви, отново ми разби сърцето и този път по жестоко от всякога.
От обич и любов само за ден чувствата ми се преобърнаха....
Плаках..но виждам,че няма смисъл,вероятно не му пука .......
Плаках и ще продължавам да плача..

Ахаха небе небе болите от това, че ти го в вкарвал много навътре ;)

01-18-2007, 18:37
оо нямаш си ни най-малка колко ми е познато това!!!нз колко месеца обичах едно момче правих всичко за него...и когато най-накрая тръгнахме...той започна да ми разправя колко ме обича и т.н. изчука ме и ме заразя...нз колко месеца след това съм ревала...е човек се учи от грешките си и аз мислих че е различен,и исках да докажа на вс че не е такъв какъвто го представят,но си бяха прави-бтв. сега го ненавиждам въпросното момче,пожелавам ти същото той само това заслужава :!:

_i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
01-18-2007, 18:38
предния пост е мой

ThePainIsReaL
01-18-2007, 18:53
и аз съм на мнението че пича е тъпанар......ама.....не си нито първата нито пък ще си последната излъгана......

Именно там е и проблемът . Няма как да промениш това , което е природно заложено у мъжа . Може би пък сега съм ядосана и за това говоря така , знам ли .. :?

vvs_go
01-18-2007, 20:10
basi glupavata tema izvinqqi ama i az da sym na toq i az tyi 6te napraq na tebe ti li4i 4e moje6 da si manipulirana i za tva se polu4ava taka

01-18-2007, 20:13
оо нямаш си ни най-малка колко ми е познато това!!!нз колко месеца обичах едно момче правих всичко за него...и когато най-накрая тръгнахме...той започна да ми разправя колко ме обича и т.н. изчука ме и ме заразя...нз колко месеца след това съм ревала...е човек се учи от грешките си и аз мислих че е различен,и исках да докажа на вс че не е такъв какъвто го представят,но си бяха прави-бтв. сега го ненавиждам въпросното момче,пожелавам ти същото той само това заслужава :!:

Извинявай за въпроса, но колко време ходихте преди да правите секс и той знаеше ли, че преди това си го харесвала много време ?

ATAKABG
01-18-2007, 20:30
А какво ще кажеш за глобалното затопляне ???
А? А?
затапи се нали *МУХАХАХАХ*

за глобалното затопляне питай майка си... Всяка вечер и затоплям шундрата "глобално" :wink: