PDA

View Full Version : Отказвам се...

bungle
01-18-2007, 19:36
Аз секс повече няма да правя....

Благодаря за вниманието.
Майната ви.

Любовта над всичко.

shadow4e
01-18-2007, 19:39
И защо така си решила повече никакъв секс? Да не се готвиш за монахиня? :P

JoeBanana
01-18-2007, 19:39
само не знам що тряя се обиждаме :smt017

freeqwerty
01-18-2007, 19:40

Благодаря за вниманието.
Майната ви.

Любовта над всичко.

и като няма да правиш секс и ние ли да се откажем от него?

krem4et0
01-18-2007, 19:43
Платоничната любов е също приятна!

Me4oOoOo
01-18-2007, 19:47
Да обясни на всичко за6то повече няма да прави6 СЕКС да не би приятеля ти да е правил HARDCORE с тебе или не6то такова което не ти е харесало или може би да си забременяла недаи си боже.И както каза Seizure of Power не виждам за ко трябва да ни убижда6!!!

Me4oOoOo
01-18-2007, 19:48
Да обясни на всичкИ за6то повече няма да прави6 СЕКС да не би приятеля ти да е правил HARDCORE с тебе или не6то такова което не ти е харесало или може би да си забременяла недаи си боже.И както каза Seizure of Power не виждам за ко трябва да ни убижда6!!! (поправена гре6ка :D )

fdsgrf
01-18-2007, 19:50
misli6 li 4e me ebe za teb nqmala da pravi pove4e seks mi mn vajno nas kakvo ni interesuva i koq be6e ti moito momi4e 4e da pi6e6 mainata vi q po poleka molqti se q se ovladei

Krum4o18
01-18-2007, 19:52
Айдеее поредният луд хаха то така става няма секс един път като почнеш иии докрай :wink:

bungle
01-18-2007, 19:53
misli6 li 4e me ebe za teb nqmala da pravi pove4e seks mi mn vajno nas kakvo ni interesuva i koq be6e ti moito momi4e 4e da pi6e6 mainata vi q po poleka molqti se q se ovladei

Tи вземи да пишеш на кирилица и грамотно.

JoeBanana
01-18-2007, 19:53
Да обясни на всичкИ за6то повече няма да прави6 СЕКС да не би приятеля ти да е правил HARDCORE с тебе или не6то такова което не ти е харесало или може би да си забременяла недаи си боже.И както каза Seizure of Power не виждам за ко трябва да ни убижда6!!! (поправена гре6ка :D )
аре и ти Мара подробната
боже, кажи ми,че грешиш думите нарочно :-D

OtherDimension
01-18-2007, 19:55
DJ li she stavash ?

fdsgrf
01-18-2007, 20:06
виж какво миличка пиша както си искам,ти нещо маи се ядоса тва е защото не можеш да приемаш мнението на другите след като си написала нещо във форума значи тарсиш внимание и искаш мнения е тва беше моето просто го приеми мисля че никои не го ебе за твоето решение :lol: жива и здрава

Me4oOoOo
01-18-2007, 20:06
ХаХаХа Seizure of Power ем може и думите да гре6а ама според мене натискам неправилните копчета от бързане :) ама незнам може и ти да си прав (макар че сега вероятно си седнал) защото аз и без тва си имам 2-ка по БГ и литература хахахах :D

bulgarche
01-18-2007, 20:07
Това съм го чувал много пъти

Ice_Queen
01-18-2007, 20:07
Абе как няма да правиш секс..1 от малкото удоволстивия на тоя свят пффф,не се самонаказвай заради гадняри!

Me4oOoOo
01-18-2007, 20:08
Еееее fdsgrf по полека е стресива6 момичето е човек :) чак аз се упла6их като го прочетох т'ва хахаха :D

bungle
01-18-2007, 20:10
виж какво миличка пиша както си искам,ти нещо маи се ядоса тва е защото не можеш да приемаш мнението на другите след като си написала нещо във форума значи тарсиш внимание и искаш мнения е тва беше моето просто го приеми мисля че никои не го ебе за твоето решение :lol: жива и здрава

Всъщност, проблемът се корени много по-дълбоко.
Някъде там в душата и сърцето ми.
Пускам тема,защото това е моето голямо Интернет семейство. Те знаят много за мен. Аз просто споделям ,че повече секс няма да правя и че поставям ЛЮБОВТА над всичко.
А относно мненията... не ме интересуват. Чета без интерес, ревейки...

Доволен/доволна от отчета, който ти дадох?

Me4oOoOo
01-18-2007, 20:10
Ам Ice_Queen то вие кефа и удоволствието можете да си го пварите и без нас момчетата може да е ре6ила да минава на САМОСТОЯТЕЛНА ПОДГОТОВКА знае ли човек.

shadow4e
01-18-2007, 20:12
Не знам какъв ти е проблемът, но за мен това, че правя секс е допълнение към любовта. И за мен любовта е над секса, но това не означава, че трябва да се лишавам от него и без това напоследък е достатъчно рядко.

Me4oOoOo
01-18-2007, 20:14
Ам bungle запомни само 1 човек никога е почти никога неможе да си удържи на думата.Ти сега казва6 че повече СЕКС няма да прави6 но след няколко седмици,месеци най-много 6те ти се прииска пак да го напвари6 и тогава 6те го направи6.Все някога 6те е!!! И много се извинявам 6том реве6 ако съм написал нещо с което съм те засегнал :(

Ice_Queen
01-18-2007, 20:15
ахахахахахахахахахахахаха х аз тук си замълчавам тактично..както има 1 форумец със сладък подпис -Самозадоволяването е задоволяване само на тебе си,не бъдете егоисти и го споделете с някой!(или нещо такова импровизирам! :-D )
Ай със здраве,отивам да спя,пък може и да мина на самостоятелна подготовка хЪх

Me4oOoOo
01-18-2007, 20:16
ХаХаХаХ Ice_Queen много сме6но :D ае минаваи на самостоятелна и дано да премине6 изпита :)

Ice_Queen
01-18-2007, 20:18
хахах ,хората много могат да научат от чуждите подписи :P !А ако не го мина,после някой ще ми помогне в подготовката ;) Gn,Hf ;)

DJ 2life
01-18-2007, 20:18

Пускам тема,защото това е моето голямо Интернет семейство. Те знаят много за мен. Аз просто споделям ,че повече секс няма да правя и че поставям ЛЮБОВТА над всичко.

ама жено проста ? ти не разбра ли че има любов само в песните THE LOVE NOT EXISTED ! ! ! ти май не чаткаш а ? мноо просто парче си май ? ? ? и ко е тва интернет семейство ма пенке ? ти ли на осинови ? шот нии незнаем да имаме уличница в семейството ? дето "няма да прави повече секс" да бе да аз да не идвам от гората? любовта е секс . . . затова хората му казват СЕКСССС не любов ? начи прай си сметка отказваш са от любовта :D

PEACE ! ! !

JoeBanana
01-18-2007, 20:20
колко задушевно... :-D

Me4oOoOo
01-18-2007, 20:20
Ем Ice_Queen ако не вземе6 изпита аз мога да ти го дам стига да иска6 да повтори6 :) а може и да потрети6 знам ли аз :P

01-18-2007, 20:30

Да бе да... :D :lol: :lol: :lol:

Infatuated Inside
01-18-2007, 20:32
Съжалявам, че се бутам, но не може ли секса да е следствие и израз на любовта? :roll:
И не е детинска представа бе дееба.

bungle
01-18-2007, 20:33
Аз знам че е израз...
Но когато стане по-важен от любовта не мислиш ли , че има нещо сбъркано ?

Infatuated Inside
01-18-2007, 20:52
Мисля, да.
Ако говорим за връзка между двама души - разбира се, че когато сексът става по-важен от любовта, значи има проблем.
А всъщност за връзка говорим, нали?
Така или иначе, не смятам, че това е причина да се отказваш от самия секс.

bibonka
01-18-2007, 20:54
bungle...yspokoi se ...pro4etoh ti temata v lubov i vqrvam,che vsichko shte se opravi,samo ne trqbva da gybish nadejda...ako iskash mi pishi na skype-a ...online sym {}

Master_88
01-19-2007, 08:05
Щом така си решила и мислиш че е правилно.. не прави

SINDEL
01-19-2007, 09:16
Bungle... кво става? Що така се отказваш от секса? Проблем4е с гаджето усещам май-май? :-s

quench
01-19-2007, 09:54
Ще я изкараме от това й настроение. Малко бира,струва ми се. И малко doodiе.com
:P :wink:

mravkata_z
01-19-2007, 09:58
мда и аз стигнах до тоя извод и в следствие си купих вибратор :D
Върши работа, пък после не са ти намачкани чаршафите, няма странни петна и не си вадиш косми от устата :smt041

quench
01-19-2007, 10:03
А с този вибратор,можеш ли да станеш членка на ударната бригада и да си златното момиче? :?

SINDEL
01-19-2007, 10:15
А с този вибратор,можеш ли да станеш членка на ударната бригада и да си златното момиче? :?

:-s

quench
01-19-2007, 10:27
Златините жени-членки на ударната бригада,са идеалът във всичко! Те изпълняват и преизпълняват нормата,имат семейство с поне 3 деца,за които се грижат,както и верен съпруг,на когото отдават ласки вечер! Нима една другарка може да е член на Ударната бригада,след като се уморява с подобни методики,които са на всичкото отгоре и плод на Империалистическата субкултура!?
:evil:

01-19-2007, 23:17

Благодаря за вниманието.
Майната ви.

Любовта над всичко.

Най сетне...

koalka
01-20-2007, 05:22
До тук прочтените мнения достигам до извода или може би греша, че приятелят ти е поставил секса над любовта?И за мен любовта е над всичко, но секс или както аз по-обичам да го наричам-правя любов.Когато правиш любов, ти изразяваш чувствата си, това е ясно.Спомага ти да покажеш на човека колко го обичаш.Има много по-важни неща от него, естетвено.Защото аз например, за да правя секс с някой трябва да имам нещо повече от привличане.Искам да имам чувства и тогава да го правя, както е в моя случай.И аз мога да ти кажа да не се отказваш от секса, но замисляла ли се до какво води това?Може да се разделиш с приятеля ти, може да останете заедно, нищо не е ясно, но например, като станеш по-голяма и намериш мъж, с който искаш да споделиш остатъка от живота ти и искате да имате семейство, ти какво ще му кажеш?Това, че приятелят ти те е наранил(всъщност незнам, но предполагам), не е причината завинаги да се отказваш от секса.Това е много отговорно решение и трябва да си помислила за всичко, преди да го вземеш.Едно е това, но все пак и ти имаш нуждата от секс и ти се иска.Представи си следната картинка-ходиш с едно момче дълго време и той решава да те покани у тях на романтична вечеря и иска да ти предостави една нощ, която никога няма да забравиш.Вечеря те и после се пренасяте на леглото.Той адски много те желае, обича те и е чакал този момент с огромно нетърпение.Ти също го обичаш и искаш да го направиш, но нещо(незнайно какво, поне за мен) те спира.Приключвате вечерта, няма го тоя израз на чувствата или поне това, което той е искал да ти покаже и едва ли не всичко се проваля.Не казвам, че секса тук при вечерята и всички романтични неща е най-важен.Малко дългичко го понаписах, но поне мааалко ако съм спомогнала да те разубедя, ще се радвам.Не знам причината, заради която се откадваш от секса, може да е сериозна, но все пак се замисли за тези неща.

01-20-2007, 06:46
join #care we debili ......

mravkata_z
01-20-2007, 07:32
Нима една другарка може да е член на Ударната бригада,след като се уморява с подобни методики,които са на всичкото отгоре и плод на Империалистическата субкултура!?
:evil:

Младеж в голяма заблуда си- още в древен Китай и Индия са правели дървени или глинение "вибратори", с големината и формата на половия орган на съпруга.....така на съпругата няма да и е толкова скучно докато той е на война или гурбет примерно...... нищо сензационно не е измисляно на скоро.....много одавна преди нас са се сетили :wink:

quench
01-20-2007, 07:35
:-D

ПП: Аз ще имам грижата за Bungle, несериозното ми настроение стига и за двама,за да я изкопча от ямата...
:wink:

sh3_1s_7h3_0n3
01-20-2007, 09:23
Представи си следната картинка-ходиш с едно момче дълго време и той решава да те покани у тях на романтична вечеря и иска да ти предостави една нощ, която никога няма да забравиш.Вечеря те и после се пренасяте на леглото.Той адски много те желае, обича те и е чакал този момент с огромно нетърпение.Ти също го обичаш и искаш да го направиш, но нещо(незнайно какво, поне за мен) те спира.

...напълно съм съгласна...че не можеш да се обречеш да не правиш повече секс. Според мен в момента си афектирана и може би много наранена, затова изпадаш и в крайности като тази да не правиш повече секс.После може да кажеш и, че никога повече няма да обичаш...и ще се заториш в себе си, което не е начина. Но все пак не забравяй баналната мисъл, че 'това което не ни убива ни прави по-силни'. Горе главата, мила :wink:

asperger
01-20-2007, 12:40
Аз знам че е израз...

А ти не мислиш ли, че се отказваш от секса само защото чувстваш, че той се е превърнал в нещо по-важно от любовта за теб, а ти не искаш това да е така?

bungle
01-20-2007, 13:09
Аз знам че е израз...

А ти не мислиш ли, че се отказваш от секса само защото чувстваш, че той се е превърнал в нещо по-важно от любовта за теб, а ти не искаш това да е така?

Обичам, когато нищите нежната ми психика..

malka_sladuranka
01-20-2007, 15:01
Душко защо така бе? :shock: Ее ти си знаеш де, но ако все пак размислиш ми пиши на ЛС :-D

asperger
01-20-2007, 15:03
Аз знам че е израз...

Обичам, когато нищите нежната ми психика..

bungle, това беше въпрос, на който ти сама трябваше да си отговориш, за да можеш да си помогнеш. Понякога психиатрите правят така с пациентите си, вярно. Но ако си забелязала, човек полудява когато слуша, и оздравява когато говори, така че повечето пациенти оздравяват за сметка на психичното здраве на своите психиатри... Свирка да не видя, ако някой от вас е чувал по-безумна диагноза.

bungle
01-21-2007, 07:56
Да, де, да...

artilerista_vlad
01-21-2007, 10:56
не, че нещо тая тема е тъпичка! Т'ВА ЧЕ НЯМА ДА ПРАВИШ СЕКС ДО КОГА СИ МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ Е ТАКА? я не се депресираи и карай по спокойно!!!

bulgarche
01-16-2008, 18:09
Изпълнила ли си си обещанието, поне до сега?