View Full Version : Seks na parva sre6ta?!?
bihte li go napravili,pravili li ste go i vaob6te kakvo vi e mnenieto za nego???kakvo mislite za momi4eto,koeto o6te parviqt pat si lqga s nqkoi?a za mom4eto?i ako edin ot dvamata iska ne6to po-seriozno bi li bilo tova vazmojno?
Момичето - курва.
Пича - късметлия. :)
bihte li go napravili,pravili li ste go i vaob6te kakvo vi e mnenieto za nego???kakvo mislite za momi4eto,koeto o6te parviqt pat si lqga s nqkoi?a za mom4eto?i ako edin ot dvamata iska ne6to po-seriozno bi li bilo tova vazmojno?
Секс на първа среща е като да пиеш водка без да отваряш бутилката - тъпо е
SeXy_LaDy_f
01-18-2007, 21:40
emi az sam pravila sex na pyrva sre6ta s mom4e koeto vodehme virtualna lubov :D ne sam s mn dobri vpe4atleniq ot nego..sled sexa az go zarqzah,a toi zapo4na da tvardi 4e sam kurva za6toto az sam zarqzala nego a ne toi men..i sega kato se vidim se podminavame,6oto nemoga da go ponasqm :-D
freeqwerty
01-18-2007, 21:49
Аз съм правил няколко пъти и в много малко случаи това нещо е продължило,т.е да се повтори и потрети.Някакси не върви секс на първа среща,хубаво е но след него всичко свършва.Това е от чата,след виртуална любов
kukli4ka__
01-19-2007, 07:19
няколко пъти ми се е случвало всъщност така започна и най-дългата ми връзка след това бяхме заедно 2г. :) мисля че няма нищо лошо дори понякога човек не търси връзка а просто секс а ако си допаднете всичко може да продължи
правила съм го 2 пъти...интересно ми беше пробвах и несмятам вече да правя секс с някой на 1-вата среща
MIM4ETO SEXA
01-19-2007, 07:49
A KOGATO PRAVITE VIRTOALEN SEX S KAKVO GO PRAVITE? KOGATO NQMATE VIBRATOR :smt016
Just_One_Girl
01-19-2007, 08:39
Мдам, уселихте ми болното място :) По принцип и аз съм против и мисля, че момичетата, които го правят са курви... обааааче... По стечение на обстоятелствата и аз го направих, не знам защо, може би бях отчаяна и разбита след раздяла и се хвърлих на врата, или по-точно малко по-надолу на първото момче, което ми попадна. Може би ако ТОЙ беше някой друг щях до ден днешен да съжалявам за постъпката си, но аз попаднах на много добро и свястно момче, с което все още сме заедно и се обичаме ужасно много. Извода е, че може да има и добри попадения, но въпреки моя опит и на-вече късмет, съветът ми е: Не го правете! Първо се опознайте, за секс винаги има време!
Cherkeza
01-19-2007, 08:41
С ТВОЯ УЙ
Krum4o18
01-19-2007, 09:16
Не не съм го правил иначе може и да го направя ако имам шанс :wink: и не виждам нищо лошо това ни е природата еми за да си легне момичето най-вероиятно си е курва :roll: най-вероятно и момчето е курва :) а и ако някой иска нещо повече възможно е :wink:
1. ne ne sum pravila i nqmam желание, мнението ми за секса за една ве4ер е твърде отрицателно и гадно :)
2.ами мисля си и за двамата 4е са яко загоряли :lol:
3. ако искаш нещо сериозно по добре да не си създавай илюзии 4е след 1 ве4ер ще го полу4иш (е имало е такива слу4аи но 1 на 10000! за такава късметлийка ли се смяташ!)
krem4et0
01-19-2007, 09:55
Против съм. Не съм правила и не мисля. Просто сексът не е само чукане за мен. Трябва да познавам човека,да го харесавам,да му имам доверие и да изпитвам чувства. Имала съм възможност-не съм го правила. Не мога!
Ice_Queen
01-19-2007, 09:58
Никога не съм и нямам намерение ( което няма да се случи) ,дори да съм сама..просто се губи интригата и т.н. За да реша да спя с някое момче то трябва наистина да ме привлича,а тва от 1 среща е невъзможно да се случи!!!!!
mnogomili4kata-sf
01-19-2007, 11:05
Курва :shock: :shock: :shock: Е,извинете ама тук за пореден път не се съгласявам,поради неразбирането на мн хора какво значи "курва" :shock: :shock:
Иначе да,аз съм спала за 1ния път с някого...случвало ми се е тъкмо 3 пъти. Била съм свободна=> искало ми се е=> направила съм го..аре са наречете ме курва,за тва,че съм искала да си легна с някого от нужда, без да изневерявам и без да ми се е случвало често!!!! :evil: Готино беше, не съжалявам...то си зависи на какъв човек попадаш. С едното момче продължихме да се срещаме около месец, но не си паснахме никъде освен в секса. Не мисля,че бих го направила пак...но нищо не се знае
BloodSoul
01-19-2007, 16:31
Момичето - курва.
Правилно!
Не съм правила, а и не искам да пробвам.Достатъчно ми е това, което имам в момента.
alkobalko
01-19-2007, 17:35
Никога не съм го правила, няма и да го направя. За мен секса не е просто чукане, а доказателство за любовта между двама души. А за каква любов може да се говори при първа среща.
TreeHill
01-19-2007, 19:19
Момичето - курва.
ако се познават от преди това от дълго време и са имали връзка но са скъсали и са решили пак да пробват добре но ако не са се познавали и за първи път ще бъдат заедно твърдо не за момичето бих си помислила че е курва а за момчета че ще си легне с всяка :?
Момичето - курва.
Skramizavar
01-19-2007, 19:32
Секс на първа среща е като да пиеш водка без да отваряш бутилката - тъпо е
Добре казано...
Бих го направил само ако момичето ме изнервира...
Но като цяло физически контакт без да знаеш нищо за човека не ми се вижда особено удачно...