Влез

View Full Version : Вярно ли е че ... ?

аб0у
01-19-2007, 15:58
Казаха ми че имало кръвни групи които могат да са само носители на спин ... т.е. не моагт да го предават или не могат да хващат едно от двете беше ... та въпроса ми е : Вярно ли е че има кръвни групи защитени от спин-а ?? и ако има кои ?

Me4oOoOo
01-19-2007, 16:04
Ем човек аз сега от тебе чувам за това не6то че имало такива кръвни групи.Дано това да са Б- :-D хахаха :) ако някои знае кои са групите и дали това е вярно кажете че и на мене ми стана интересно :)

01-19-2007, 16:05
има хора които са само носители на спин и не се заразяват това обаче е почти сащото като да си болен защото не мисля че ще е хубаво да хоиш и да сееш спин на сякаде :wink:

shalis
01-19-2007, 16:07
Ммм, това не са някакви кръвни групи, просто кръвта носи вируса на спин...Боже, много неообразовани има.Може да си носител на вируса без да си болен от него, но това в никакъв случай не са някакви по-особени кръвни групи...Вземи почети малко книжки...

01-19-2007, 16:08
Казаха ми че имало кръвни групи които могат да са само носители на спин ... т.е. не моагт да го предават или не могат да хващат едно от двете беше ... та въпроса ми е : Вярно ли е че има кръвни групи защитени от спин-а ?? и ако има кои ?
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!ПОИНТЕРЕСУВАЙ СЕ ПОВЕЧЕ ЗА ПОЛОВО ПРЕДАВАНИТЕ БОЛЕСТИ :wink:

BloodSoul
01-19-2007, 16:16
Работя в сферата на биологията и за пръв път чувам за нещо подобно! Това е налудничев и глупав въпрос! Има доста литература отностно СПИН-а, вземи и прочети нещо, няма да ти е излишно! ;)

koalka
01-19-2007, 16:44
Честно казано и аз за пръв път го чувам и не ми се вярва да има подобно нещо, от това, което съм чела.

Me4oOoOo
01-19-2007, 17:01
Еми shalis ние сме учели че СПИН се предава само по полов път и по кръвен а и може да се предаде на бебе от хив позитивна майка тоест тя е болна от СПИН.А ти вика6 че ние сме много необразовани " Боже, много неообразовани има. " а аз мога да кажа че ние ако несме образовани ти ли 6те си образована?? Просто човека може да не са учили това в даскало о6те и се интересува от не6то сега.

alkobalko
01-19-2007, 17:19
Просто има хора, които са само носители на вируса, но не са болни.

TreeHill
01-19-2007, 19:35
Ммм, това не са някакви кръвни групи, просто кръвта носи вируса на спин...Боже, много неообразовани има.Може да си носител на вируса без да си болен от него, но това в никакъв случай не са някакви по-особени кръвни групи...Вземи почети малко книжки...

LO6IQ
01-19-2007, 19:40
Тц.. и аз за пръв път чувам за подобно нещо. Предполагам че не е вярно. :)