View Full Version : Трябва ли да ме бъде страх .. ???
Съботинко
01-20-2007, 07:54
Значи снощо го направих за първи път. Значи след като си слсожих презерватива почнахме секса и след 4-5 мин аз сварших се пак ми е за първи път. Сварших вътре в нея. После отидох в банята свалих презерватива огледах го не беше спукан. Облекох си боксерките и пак легнах при нея и се натискахме само. Значи според мене не може да е бременна трябва ли да ме е страх от нещо понеже като новобранец само за това мисля и ме е мн стах. Даже и на Коледа ми се падна бебе така че треперим сега. Толко ли лесно може да забременее или не..
Благодаря ви за вниманието !!!
nqma smisal da se panikoiosva6 :wink: 6tom ne e stanal gaf s prezervativa nqma problem!to i na men na koleda mi se padna bebe i to4no togava ne mi idva6e ama sled 2 dni mi doide i se uspokoih :D :) spox i samo PRAKTIKATA opravq ne6tata :P
Щом нищо му няма на презарватива ,значи всичко е наред . Няма опастност да е забременяла . Спи спокойно. :-D
sh3_1s_7h3_0n3
01-20-2007, 07:58
...е, щом си бил С презерватив, свършил си в НЕГО и той после не е бил скъсан...вероятността да си имате бебе е 0,01% ми се струва :)
Споко тя може след някои ден да доиде и да ти каже на у6енце "6те става6 ба6тааааааааааааа" ХахХахахХах базикам се :) не споко няма никва вероятност да е забременяла и т.н
Krum4o18
01-20-2007, 08:11
Ами ако си напълно сигурен че е нямало на презерватива съвсем мъничка дупка да няма да да е забременяла :)
krem4et0
01-20-2007, 08:17
Не може да забременее-спокойно. Не се паникьосвай!
Ice_Queen
01-20-2007, 08:56
Значи снощо го направих за първи път. Значи след като си слсожих презерватива почнахме секса и след 4-5 мин аз сварших се пак ми е за първи път. Сварших вътре в нея. После отидох в банята свалих презерватива огледах го не беше спукан. Облекох си боксерките и пак легнах при нея и се натискахме само. Значи според мене не може да е бременна трябва ли да ме е страх от нещо понеже като новобранец само за това мисля и ме е мн стах. Даже и на Коледа ми се падна бебе така че треперим сега. Толко ли лесно може да забременее или не..
Според мен нищо и няма на момичето..а за късметчето на Коледа..ми и на моя му се падна същото :roll: ,ама му казах да забрави за късмета си тогава! ;-)
sh3_1s_7h3_0n3
01-20-2007, 09:02
хаха абе вие на това какъв късмет му казвате да ви се падне БЕБЕ от баницата с късмети... ах леле :) :-k :smt036
kristina_ok
01-20-2007, 09:06
Няма нужда да се притесняваш!Не е бременна!А и деца не се правят толкова лесно!:)
Lorraine
01-20-2007, 09:49
мне,не е бременна ако съдя по това което каза :)
Без паники,то да не става толкова лесно :)
Познай... Бременна е!
BloodSoul
01-20-2007, 13:42
За кво се полват презарвативи? За да се предотрврати бременност. Не е бил скъсан презарватива. Е? Мисли!
alkobalko
01-20-2007, 13:43
Нищо му няма на момичето, не се притеснявай. Децата, ако се правеха така лесно...
TreeHill
01-20-2007, 14:12
Щом нищо му няма на презарватива ,значи всичко е наред . Няма опастност да е забременяла . Спи спокойно. :-D