.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Съботинко
    Guest

Трябва ли да ме бъде страх .. ???

Значи снощо го направих за първи път. Значи след като си слсожих презерватива почнахме секса и след 4-5 мин аз сварших се пак ми е за първи път. Сварших вътре в нея. После отидох в банята свалих презерватива огледах го не беше спукан. Облекох си боксерките и пак легнах при нея и се натискахме само. Значи според мене не може да е бременна трябва ли да ме е страх от нещо понеже като новобранец само за това мисля и ме е мн стах. Даже и на Коледа ми се падна бебе така че треперим сега. Толко ли лесно може да забременее или не..
    Благодаря ви за вниманието !!!

Guest
    nqma smisal da se panikoiosva6 6tom ne e stanal gaf s prezervativa nqma problem!to i na men na koleda mi se padna bebe i to4no togava ne mi idva6e ama sled 2 dni mi doide i se uspokoih spox i samo PRAKTIKATA opravq ne6tata :P

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Щом нищо му няма на презарватива ,значи всичко е наред . Няма опастност да е забременяла . Спи спокойно.

...е, щом си бил С презерватив, свършил си в НЕГО и той после не е бил скъсан...вероятността да си имате бебе е 0,01% ми се струва
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Guest
    Споко тя може след някои ден да доиде и да ти каже на у6енце "6те става6 ба6тааааааааааааа" ХахХахахХах базикам се не споко няма никва вероятност да е забременяла и т.н

Ами ако си напълно сигурен че е нямало на презерватива съвсем мъничка дупка да няма да да е забременяла

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не може да забременее-спокойно. Не се паникьосвай!

Guest
    Ок благодаря ви много

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D

Re: Трябва ли да ме бъде страх .. ???

Цитирай Първоначално написано от Съботинко
    Значи снощо го направих за първи път. Значи след като си слсожих презерватива почнахме секса и след 4-5 мин аз сварших се пак ми е за първи път. Сварших вътре в нея. После отидох в банята свалих презерватива огледах го не беше спукан. Облекох си боксерките и пак легнах при нея и се натискахме само. Значи според мене не може да е бременна трябва ли да ме е страх от нещо понеже като новобранец само за това мисля и ме е мн стах. Даже и на Коледа ми се падна бебе така че треперим сега. Толко ли лесно може да забременее или не..
    Според мен нищо и няма на момичето..а за късметчето на Коледа..ми и на моя му се падна същото ,ама му казах да забрави за късмета си тогава!
    2 т. от правилника. Бан на профил

хаха абе вие на това какъв късмет му казвате да ви се падне БЕБЕ от баницата с късмети... ах леле
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Няма нужда да се притесняваш!Не е бременна!А и деца не се правят толкова лесно!

Супер фен
    мне,не е бременна ако съдя по това което каза
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Без паники,то да не става толкова лесно

Guest

Re: Трябва ли да ме бъде страх .. ???

Цитирай Първоначално написано от Съботинко
    Познай... Бременна е!

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    За кво се полват презарвативи? За да се предотрврати бременност. Не е бил скъсан презарватива. Е? Мисли!

Нищо му няма на момичето, не се притеснявай. Децата, ако се правеха така лесно...
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Щом нищо му няма на презарватива ,значи всичко е наред . Няма опастност да е забременяла . Спи спокойно.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си