View Full Version : Пърхут!!?
miSs^SixTy
01-20-2007, 08:16
Здравейте!Аз съм момиче,на 14 год. съм никога до сега не съм имала пърхут.Обаче като почнахме даскало(в ново даскало съм 8 клас) и ми се появи пърхут.Бихте ли ми препоръчали някакво ефективно средство с което да премахна пъхута(шампоан,маска,ампул ) каквото и да е било само да го махна!Моля ви!Благодаря за отговорите предварително! =D> :)
stel4eto__
01-20-2007, 08:28
Най-добре е да отидеш на лекар,ако е по серизоно.Аз се къпя с Head & Shoulders и нямам пърхут.Обаче то тфа си е строго индивидулано и на мен ако тоя шампоан ми помага на друг може пък точно той да му навреди,а друго да му помогне...
Мне,определено не е нещо сериозно поне според мен..не е себорея,защото доколкото зн трябва да е на люспи а при мен са нормалните бели точици.
П.С: аз в началото си бях помислила че са въшки и така се бях шашнала ама понеже баба е мед.сестра и каза че е пърхут :shock: :lol:
На пазара има най разнообразни продукти за лечение на пърхут.Шампоаните на Клоран са много добри,но има и далеч по-евтини и качествени.
Lorraine
01-20-2007, 10:28
ми има си специални шампоани за това,иди в аптеката и попитай кой е най-ефикасния и го купи :roll:
да,така е,но аз искам някой да ми препоръча тук.Нещо, от което той е доволен и му е помогнало,то пак не е сигурно че ще ми помогне но вероятността да ми помогне и да премахне гадния пърхут 8) е по-голяма от колкото да питам в някоя аптека :shock:
SladkataVoleybolistka
01-20-2007, 14:38
Еми аз след като се боядисах имах малко пърхут....отидох в аптеката,предпоръчаха ми нещо и след второто намазване веше си бях окей! Иди и питай ;)
консултирай се с личния си лекър :)
ми има си специални шампоани за това,иди в аптеката и попитай кой е най-ефикасния и го купи :roll:
InFaTuaTioN
01-21-2007, 06:52
Ей мацка в момента ползвам Dercos на VICHY ..струва 16 лева в аптеките :) казаха ми, че е по ефикасен и от Nizoral :P за всеки случай консултирай се с лекар..ще ти е по спокойно :)
krasivata_luvica
01-21-2007, 07:29
Най-добре е да отидеш на лекар,ако е по серизоно.Аз се къпя с Head & Shoulders и нямам пърхут.Обаче то тфа си е строго индивидулано и на мен ако тоя шампоан ми помага на друг може пък точно той да му навреди,а друго да му помогне... da i az mislq taka :-D az se kupq sus djonsans baby oil 8)
Kisses_P
01-21-2007, 14:27
Аз препоръчвам катранен шампоан от аптеката... той е за пърхут и наистина действа...
Chukasimo
01-21-2007, 15:12
еми препоръчвам ти head n shoulders и в него сложи едно скълцано Низорал хапче...върши супер работа...ако при тебе не стаа си зимай направо низорал шампоан...тфа вече ше те избави
DeVoi4eTo
01-22-2007, 16:11
Ей мацка в момента ползвам Dercos на VICHY ..струва 16 лева в аптеките :) казаха ми, че е по ефикасен и от Nizoral :P за всеки случай консултирай се с лекар..ще ти е по спокойно :)
това е така 100% ще ти помогне...баща ми имаше мн пърхут и именно на Vichy ми помогна...преди тва доста ползва и Низорал но Vichy го бие от всякъде...аз също се мия с него профилактично и съм доволна :)