Влез

View Full Version : svirka sam?? izvraten sum :(

ku4e_banq_sex
01-20-2007, 22:48
problem no=4
izvinqvam se 4e pak az vi pritesnqvam oba4e ima i oshte nehsto
sega mi e padnalo da si spodelqm :(
molq moderatorite da gledat na temite mi seriozno tova 4e pisha anonimni zna4i 4e se sramuvam, a nqma pri4ina da luja
TOVA NE E EBAVKA

druga prostotiq koqto pravex kato ostanex sam v kushti beshe 4e se opitvax sam da si napravq svirka - pravex uprajneniq s guza kum stenata, e taka digam se, toi nali moq priqtel e golemi4ak i malko ne mi dostigashe mu4ih se pravih oprajneiq i nakraq na legloto stana zashtoto disheka otiva nadolu i nqkak si se sgunax i go bliznax - mn qk vkus toi se beshe oblajnil ot vazbudata

dr put puk po vreme na oprajneniqta kato se bqx izvil na stenata i gledam nagore i toi penisa to4no pred mene i ne se sdarjah i nabix edna 4ikiq i svurshix vurxu liceto mi :oops:

tva ne me prai gei nali?? :shock:

BloodSoul
01-20-2007, 23:00
OMG! :smt021

Sexapilna_kukla
01-20-2007, 23:10
Nqmam dumi za teb...ne che si izvraten,ami napravo ne znam..... ](*,)

LostDemon`
01-21-2007, 00:07
Не те прави гей, прави те Педер*ст :lol:

Alerta
01-21-2007, 00:10
Да е, квото и да прайш чак толкова не може да се сгънеш ама ай :lol:

01-21-2007, 00:29
problem no=4
izvinqvam se 4e pak az vi pritesnqvam oba4e ima i oshte nehsto
sega mi e padnalo da si spodelqm :(
molq moderatorite da gledat na temite mi seriozno tova 4e pisha anonimni zna4i 4e se sramuvam, a nqma pri4ina da luja
TOVA NE E EBAVKA

druga prostotiq koqto pravex kato ostanex sam v kushti beshe 4e se opitvax sam da si napravq svirka - pravex uprajneniq s guza kum stenata, e taka digam se, toi nali moq priqtel e golemi4ak i malko ne mi dostigashe mu4ih se pravih oprajneiq i nakraq na legloto stana zashtoto disheka otiva nadolu i nqkak si se sgunax i go bliznax - mn qk vkus toi se beshe oblajnil ot vazbudata

dr put puk po vreme na oprajneniqta kato se bqx izvil na stenata i gledam nagore i toi penisa to4no pred mene i ne se sdarjah i nabix edna 4ikiq i svurshix vurxu liceto mi :oops:

tva ne me prai gei nali?? :shock:

WTF? :-s :-s

01-21-2007, 01:35
Тоя е психопат ве.. манииииииии :lol: такива тъпотии от къде ги измисля няам идея :twisted: rtrd

Me4oOoOo
01-21-2007, 07:37
OSMD вееееееее (тоест Oh Suck My Dick) т'ва мога ти кажа че те прави 10000 % ГЕЙ край вече си като Азис ТцТцТцТц [-X вземи иди на лекар или ддз каде най-добре иди се обеси на някое дърво или скочи през балкона.

JoeBanana
01-21-2007, 07:44
OSMD вееееееее (тоест Oh Suck My Dick) т'ва мога ти кажа че те прави 10000 % ГЕЙ край вече си като Азис ТцТцТцТц [-X вземи иди на лекар или ддз каде най-добре иди се обеси на някое дърво или скочи през балкона.
я да видим сега кой кого и кой какъв :-D

ProstoAz
01-21-2007, 08:21
11 точка от правилника!