View Full Version : Плс прочетете
Значи един мой фр като е бил чикии и си е мазал хуя с шампоан!Така нищо не може да му стане от него но после е бил с паста за зъби(баси идиота)!Ся го парела главичката като пикаел ама тои ми го каза току що-значи е изминал МАКС 1 час!Може ли д аполучи някакви усложнения?Благодаря предварително
Me4oOoOo
01-21-2007, 17:36
Ми незнам май неможе да има никакви усложнения ама и аз несъм много запознат.
и аз си бих една 4екия с паста за зъби ама го питаи ква марка е неговата паста. на мен ми нема ни6то о6те. ся жената си хварли дори 4етката за зъби
RoyTheReaper
01-21-2007, 18:03
Ми незнам май неможе да има никакви усложнения ама и аз несъм много запознат.
Като не си запознат, защо се обаждаш? Айде да предположим, че не си чел 10 точка от правилника, но какъв е смисъла от такива постове?
eternity
01-21-2007, 18:18
i za kvo mu e taq pasta za zubi??? Da miri6e po dobre moje bi???
и аз си бих една 4екия с паста за зъби ама го питаи ква марка е неговата паста. на мен ми нема ни6то о6те. ся жената си хварли дори 4етката за зъби
Colgate mu e pastata ama to mu mina
sh3_1s_7h3_0n3
01-21-2007, 18:57
Кат' си е намазал х.я с шампоан и като си е бил чикии сигурно са му излизали балончета и той много се е радвал. :twisted: и откривателския му дух после го е накарал да си намаже малкия приятел и с паста за зъби да му се избели навярно. Ще му пари не ами може и да му падне главичката :lol: Извратена му работа :) да вземе и с бензин да пробва и да лъска...да види дали може да му се запали... :twisted:
bboy_bunker
01-21-2007, 19:00
баси изрода..
кажи на "твоя приятел"че нищо му няма :lol:
кажи на "твоя приятел"че нищо му няма :lol:
психически! :wink: :smt081
с паста не знае ли че не требва да се заиграва
Satanata ot grobi6teto
01-21-2007, 19:43
Nai-mn da mu uvehne glavata :-D :smt005
FikyScHetOo
01-21-2007, 20:10
ако иска д аму има нещо да пробва с белина ;) :-D
Или с прах з апране, тогава ще е сериозно хаха
Mastodont
01-21-2007, 20:12
Твоя приятел като е такъв екстремист му кажи да си го топне в буркан с мед и да отиде да ръга някой кошер :-D
Мой няма нищо страшно да си кажеш че си бил ти това с един мой приятел вече е изтъркано :lol: не се притиеснявай на мене като ми свърши лосионът веднъж сзех един душ-гел и пак тъка ми прареше след туй ще се орпави даже е приятно :lol: