View Full Version : pomognete
Искам да ми каже някои на които се е случвало това нещо.
С приятелката ми правихме секс и на 2-мата ни беше за 1-ви път и за учудване нямаше девствена ципа нито пък кръв. ското го направихме пак болеше я но само когато е по навътре и имаше малко кръв а и на следващия ден каза че има още от какво може да е това и нормално ли е??
eternity
01-21-2007, 17:59
poprincip s amn redki slu4aite kogato nqma devstvena cipa,moje prosto da e po elastina i zatova da ne e imalo kruv 1viq put,ako ste malki moje i ot tova da e kravta sledva6tite puti,prosto 6toto en ste porasnali,ne iskam d ate obijdam,6tot ne zn na kolko ste no tova moje d a e seriozna pri4ina. :)
emi na po 17godini sme tazi 6te prawim 18
olive_oil
01-21-2007, 18:25
ами учудвам се на изказа ти!?!?!?
Не може да няма девствена ципа просто!!!
prosto nqkoi q e rugal predi tebe i te luje :-D
krem4et0
01-21-2007, 18:30
Може да няма девствена ципа-раждат се такива момичета и напоследък са повече. Просто жената се усъвършенства. А иначе да успокоя младежа-при мен имаше кръв чак след 3 месеца редовен полов живот. Все пак,ако е по-дълго от 24 часа кръвотечението не е лошо мацката да отида не лекар.
emi nz 6te widim ako i utre ima 6te ide. emi ako 6tete mi wqrwaite az i wqrwam. i naistina z i bqh 1-wiq no prosto nqma6e.
am dr. wypros pitah q dalli iska da q celuwam dolo no tq otkaza ???? pri4ina????
bboy_bunker
01-21-2007, 18:45
emi nz 6te widim ako i utre ima 6te ide. emi ako 6tete mi wqrwaite az i wqrwam. i naistina z i bqh 1-wiq no prosto nqma6e.
am dr. wypros pitah q dalli iska da q celuwam dolo no tq otkaza ???? pri4ina???? ми явно се притеснява... 8)