Влез

View Full Version : svalqne na sutien

cvetan
01-22-2007, 18:31
edin priqtel mi kaza 4e kakto sa se razgore6tili s priqtelkata mu i ne mojal da i svali sutiena.. :S sq kato se zamislq na men ne mi se e nalagalo za6toto priqtelkata vinagi se e subli4ala no ako mi se naloji se pritesnqvam 4e moje da sgafq......... kak po dqvolite se svalq? imam predvid burzo.. a ne da otneme 100 4asa i da otmine vazbudata. kajete nqkolko vida zakop4alki li sa kvo sa .. pfff ujas...

mravkata_z
01-22-2007, 18:34
хахах - за начинаещ с 2 ръце.
начи с 2те хвашаш 2та края където се събира сутиена(там където е по твърд плата на гърба на гръбнака точно) и събираш една към друга 2те части, и той се разкопчава! :)

чукундур
01-22-2007, 18:35
edin priqtel mi kaza 4e kakto sa se razgore6tili s priqtelkata mu i ne mojal da i svali sutiena.. :S sq kato se zamislq na men ne mi se e nalagalo za6toto priqtelkata vinagi se e subli4ala no ako mi se naloji se pritesnqvam 4e moje da sgafq......... kak po dqvolite se svalq? imam predvid burzo.. a ne da otneme 100 4asa i da otmine vazbudata. kajete nqkolko vida zakop4alki li sa kvo sa .. pfff ujas...

има с катинар, с комбинация, с цип, с копче, със заварка ...

Хващаш двата края на сутиена с палеца и показалеца и ги събираш и се откопчава

Shogi
01-22-2007, 18:35
Хаха..ми гледай сега..тва не е особено трудно, просто трябва да потренираш :) Аз досега несъм имал проблеми, свалям ги с 1 ръка с 2 пръста точно и с толкова го и закопчавам :) Играй си с приятелката си и опитвай иначе няма как да разбреш. А и само да поясня че има едни шибани, които се откопчават отпред и то по един мн особен начин :) Ако приятелката ти има такъв я помоли да ти покаже как точно става номера :) Тренировки пич... мн тренировки :) 8)

yuHku
01-22-2007, 18:37
mi eko zakop4alkata e 2na svalqneto e lesno v smi s ednata raka hva6ta6 sutiena otzad i se opitva6 da go pri6tipe6 za da se razkop4ae taka i ako zakop4alkata e 2na ma stava dosta po trudno i dori momi4e se zatrudnqva
a ako slu4aino se obarka6 i sutiena se otkop4ava otpred stava malko fun ma mn vajno, ako mackata vidi 4e ti e trudni4ko 6te ti pomogne spoka ne e bolka za umirane :) az obiknovenno si razkop4avam moq sutien

Snoopy_
01-22-2007, 18:38
Предно и задно - на предно не съм попадал не мога да кажа. Задно - 3 куки влизат в 3 скоби4ки. Там където се събира хващаш леко събираш към гръбнака и разделяш. КОВАРНО! - задно тип бански. Там е много кофти защото пак ги събираш но до край, завърташ и разделяш, аз така преди няколко години мн зор видях :)
Съвет - някой път просто като си играете уж на майтап разгледай механизма и го запомни мн добре :)

Mastodont
01-22-2007, 18:51
Еми пич преди да я разкопчаваш тряа първо да я питаш ква е комбинацията :-D

koalka
01-22-2007, 19:04
Ми заставаш зад нея и й го разкопчаваш.Лесно е.

anichkaaa
01-22-2007, 19:31

Tova e nai-lesniq variant :P

sweet_bubka
01-22-2007, 19:36

Tova e nai-lesniq variant :P

syglasna sym :shock: :shock: :shock: :-D :-D :lol:

shalis
01-22-2007, 20:45
Кажи на твойта изобщо сутиен да не слага....няма ли да ти е най-лесно, а? Разгледай добре отзад как е някой път и запомни добре.Никой тук не може да ти каже как точно се разкопчава - ти сам трябва да го разбереш.Тука ще ти кажат главното, ама ако ти си с 2 леви ръце няма да успееш.Упражнявай се!

JOE*
01-22-2007, 22:18
eii ima edni deto sa s predno i sa s takava plasmasova zavartulka kato S samo 4e zavatrqna v kraq i po4ti doprqna-ei tiq nqmat otkop4avane bez pomo6t ot nositelq. ina4e tiq s zadnite zakop4akli sa prostotiq -kato se zamislq daje i s pogled ponqkoga se otvarqt:P:P:P