View Full Version : Той иска да му родя бебе
Аз съм 16 годишна и имам приятел, който е на 19. От 3 години имаме стабилна връзка и много се обичаме. Не съм била с други момчета освен него. Всеки ден сме неразделни. Сега обаче стана така, че той отива заедно с майка си на работа в Кипир за 2 години. Оставя ме тук самичка и иска в знак на любовта ни, да си направим бебе. Аз нямам нищо против но исках да уча и едва след това да приема това, но няма време,защото той заминава в края на март. Какво да правя? Бихте ли ми дали някакъв разумен съвет, защото много го обичам и ще се побъркам без него. Ако си имам бебче от него, то ще ми напомня за любимия. Но ме е страх от родителите ми, които са доста строги хора и не зная как ще го приемат, а и дали това бебе няма да обърка ученето ми?
мила не е едно от най добрите решения....но си е твое,не е единствения а можеш и да провалиш живота си.....недей мила поне за сега остави го да отиде там пишете си и не се забравяйте а за бебчета има време макар че е нещо много хубаво но не му е времето помисли си как ще протече живота ти премисли го и тогава действай едно бебе не е всичко което може да докаже и да спаси любовта
malka_sladuranka
01-23-2007, 11:28
какви бебета я не се заминавай с глупости на тая възраст, според мен има вариант да знае че не те заслужава и по този начин иска да те "върже" с тази история с бебето. освен това щом искаш да учиш и да стане нещо от теб...на тази възраст да родиш няма да ти се отрази добре
macka123
01-23-2007, 11:42
ne mislq 4e e razumno
spored men trqbva da izu4i6..
osven tova na 16 godini moje da e po trudno da iznosi6 bebeto---tva zavisi i ot organizma de no...
a i osven tva kaza 4e 6te ima6 problemi s roditelite si
spored men o6te ne do6lo vremeto za takava vajna kra4ka
no vse pak re6enieto si e tvoe
teen_girl4e
01-23-2007, 11:45
ti ne si v red
Надявам се темата да е майтап.
Така или иначе, в случай, че наистина някъде там има такива смахнати момчета и още по-смахнати момичета...
Тоз младеж е измислил чудесен подарък - да те направи самотна мама на 17. И да, бебчето наистина "ще ти напомня за любимия," когато след 10 години той още не се е върнал от Гърция, а ти трябва да издържаш второкласник/чка със заплатата на човек, без завършено средно образование.
Това да създаде дете е най-голямата отговорност, която човек може да поеме през живота си. Не е просто жест на обич и привързаност...
krem4et0
01-23-2007, 12:49
Глупости. Очи,които не се виждат се забравят. Защо не иска да те вземе с теб или да се ожените,а бебе. бебето обвързва майката,а не бащата. Покажи му пътя на тоя.
чесно не ми звучки много реална темата,по логиката ти ,ти си била на 13 когато сте тръгнали и много се обицчате..
абе се тая ИСКАШ бебе на 16????????????
Me4oOoOo
01-23-2007, 13:58
Със сигурност родителите ти няма да го приемат много добре да ги направи6 толкова скоро Баба и Дядо.А и това бебе наистина 6те ти обърка учението и живота ти.За т'ва си прекалено млада о6те.Апак и 6том с приятеля си сте от 3 години заедно едва ли заради това че неиска6 да си направите о6те сега бебе 6те те зарежи.А след като замине просто не трябва 2 години да му изневерява6 (малко трудно) и след това всичко пак 6те си е наред.Според мене о6те ти е рано за бебе.
Me4oOoOo
01-23-2007, 14:00
krem4et0 ти да не си неква циганка или туркиня ма??? Вика 6то не ожените момичето е на 16 ве как 6те се ожени ве я мисли малко с тая твоита глава.Тая глава не ти е сложена на раменете само да прави6 свирки на приятеля си и на другите хора. :evil:
the_o.c_girl
01-23-2007, 14:11
неееееееееееееееееееееето ва ще бъде най-голямата грешка в живта ти ти си много малка
alkobalko
01-23-2007, 15:08
Рано ви е още. Какъв спомен ще ти остави, отговорността сама да се грижиш за едно дете, защото не се знае дали той ще се върне. А и щом родителите ти са строги, не ми се вярва да са очаровани от идеята да станеш майка на 16 год.
stepbystep
01-23-2007, 15:14
ami kfo da ti kaja TUPA SI KAT LEIKA davai rodi si ne edni amo 4 ili ne 9 da ti napomnq o6te pove4e stani edna ma6ina za be6e 4isti gotfi smenqi pampersi ojeni se na 16 i kat stane6 na 18 tygava 6te sly6a6 "Mamo kypu mi tfa mamo kupi mi onova"ma karai nal 6si spomnq6 za negy....NEVEROQTEN JIVOT uspeh s pampersite :smt005
BloodSoul
01-23-2007, 15:24
Това е много глупаво! Какво бебе? Ти сама не знаеш как да се грижиш за себе си, че и за дете да мислиш! А пък на твоя приятел толкова му акъла! Покажи му пътя!
Разярения БИК
01-23-2007, 15:44
Барби, темата е майтап.
А бе малоумнице! Писна ми от теб. Във всяка втора тема го повтаряш тоя рефрен. "Темата е ебавка" "не е вярна" ОТ КЪДЕ ГО РЕШАВАШ КОЕ Е ЕБАВКА И КОЕ Е ИСТИНА МА? КОЯ СИ ТИ?
Патка недоклатена! :twisted:
BloodSoul
01-23-2007, 17:23
Барби, темата е майтап.
А бе малоумнице! Писна ми от теб. Във всяка втора тема го повтаряш тоя рефрен. "Темата е ебавка" "не е вярна" ОТ КЪДЕ ГО РЕШАВАШ КОЕ Е ЕБАВКА И КОЕ Е ИСТИНА МА? КОЯ СИ ТИ?
Патка недоклатена! :twisted: А ти пък що за простак/простачка си?
eternity
01-23-2007, 19:20
Mila,kolkoto i da go obi4a6 ne go pravi!!! :!: :!: :!: :!: 6Te si provali6 jivota! a ako kogato toi zamine ti sre6ne6 drug?? kolkoto i d ane iska6 da se slu4va moje i da stane taka 4e ne si provalqi bude6teto! a ako zamine i ne se varne pove4e kakvo 6e pari6 s tui dete?? Ili ako toi sre6ne druda??? Ima mnogo AKO,taka 4e ne go pravi. a i roditelite ti dori i d ane sa tolkova strogi ne biha se saglasili s ne6to takova taka 4e NEDEI :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
SmiLe_BaBy{P}
01-23-2007, 19:20
Това не е най-правилното решение.Какъвто и да е той,колкото и да се обичате защо да проваляш живота си от малка.По принцип едно дете е дар от Господ, но ти си едва на 16.. самата ти си дете.Плюс това...това са 2 години..прекалено много време.Време,в което могат да се случат какви ли не работи...не прави тази грешка,а си изживей живота.Когато той се върне, ако отново сте заедно,тогава вече може да направите нещо по въпроса :D
Satanata ot grobi6teto
01-23-2007, 19:52
Nedei da pravi6 nikvi bebeta
Kaji mu,4e si bremenna i gotovo-izlaji go
Hehe
:-D
:smt005
krem4et0
01-23-2007, 20:33
krem4et0 ти да не си неква циганка или туркиня ма??? Вика 6то не ожените момичето е на 16 ве как 6те се ожени ве я мисли малко с тая твоита глава.Тая глава не ти е сложена на раменете само да прави6 свирки на приятеля си и на другите хора. :evil:
Казах само,че обвързване значи брак,а не бебе. Значи е малка за брак,ама голяма за да е майка така ли?
Казах само,че обвързване значи брак,а не бебе. Значи е малка за брак,ама голяма за да е майка така ли?
В село свищов освен Цигани и Турци друго населения няма.
krem4et0
01-23-2007, 20:42
между другото в Свищов няма много цигани и турци. малка македонци се навъртат,ама бива. А аз съм си БЪЛГАРКА. Майка ми и баща ми са,дядовците и бабите ми също и прочие. И да не се обиждаме на град. Ти си гост и даже не пише от къде си. Лесно е да си нонимен,нали?
между другото в Свищов няма много цигани и турци. малка македонци се навъртат,ама бива. А аз съм си БЪЛГАРКА. Майка ми и баща ми са,дядовците и бабите ми също и прочие. И да не се обиждаме на град. Ти си гост и даже не пише от къде си. Лесно е да си нонимен,нали?
ei patko ti nqkoga shte se opravish li e zoofil takyv grozno i ogranicheno jivotno si ti krem4e qlovo ;-)
kAdrOkoSkA
01-24-2007, 06:30
Даааа и ти си болна! Какви бебета те гонят?! И той акъл има ли, че за бебета говори xaXAxaxXa и то в знак на вашата "любов" :smt043 Момчето се базика с тебе :smt104
irreplaceable_girl
01-24-2007, 07:21
abe q se zamisli kak 6te si dovur6i6 u4enieto s tova bebe v ku6ti...i roditelite ti kak 6te reagirat!!! Nedei da pravi6 gluposti,ako naistina te obi4a priqtelq ti 6te prieme tova 4e ne iska6 bebe sega...
aaaaa ne 1 bebe izob6to ne moi da ti obarka u4eneto
krem4et0
01-24-2007, 08:44
ei patko ti nqkoga shte se opravish li e zoofil takyv grozno i ogranicheno jivotno si ti krem4e qlovo ;-)
Простак. Айнщайн е казал,че 2 неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,ама за първото не е много сигурен.
sexy_tigar4e_MM
01-24-2007, 09:18
мила не е едно от най добрите решения....но си е твое,не е единствения а можеш и да провалиш живота си.....недей мила поне за сега остави го да отиде там пишете си и не се забравяйте а за бебчета има време макар че е нещо много хубаво но не му е времето помисли си как ще протече живота ти премисли го и тогава действай едно бебе не е всичко което може да докаже и да спаси любовта
sexy_tigar4e_MM
01-24-2007, 09:19
Mila,kolkoto i da go obi4a6 ne go pravi!!! :!: :!: :!: :!: 6Te si provali6 jivota! a ako kogato toi zamine ti sre6ne6 drug?? kolkoto i d ane iska6 da se slu4va moje i da stane taka 4e ne si provalqi bude6teto! a ako zamine i ne se varne pove4e kakvo 6e pari6 s tui dete?? Ili ako toi sre6ne druda??? Ima mnogo AKO,taka 4e ne go pravi. a i roditelite ti dori i d ane sa tolkova strogi ne biha se saglasili s ne6to takova taka 4e NEDEI :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
sexy_tigar4e_MM
01-24-2007, 09:23
ei patko ti nqkoga shte se opravish li e zoofil takyv grozno i ogranicheno jivotno si ti krem4e qlovo ;-) offf pisna mi ve4e ot ti selqnii , vijte se vas purvo, posle obijdaite drugite mn me draznite nqkoi gosti! kak moje ti daje ne q poznava6 da kajesh 4e e zoofil? ti izob6to znae6 li kakvo tova wee??
mnogo si malka a tova e golqma otgovornost .. az li4no ne bih iskala da imam dete bez grajdanski dogowor ... ima vreme za mai4instvo ima vreme v koeto da si pokajete vzaimno golqmata si liubov.... sega e do6lo vremeto za pokazvane a mai4instvoto e po natatyla ...
HardcorE_AFA
01-24-2007, 09:35
voub6te ne gi misli teq...!
Аз мисля, че приятеля ти е ревнив до такава степен,че иска да ти направи бебе за да е сигурен че няма да му изневеряваш...тази любов е болест от негова страна. Разбира се това си е мое мнение! Ако бях на твое място щях да се пазя много докато замине, защото има вероятност дори да не искаш, той да ти направи бебе и да каже ,че без да иска е станало! Пази се ...
mmrammstein
01-24-2007, 13:42
Аз мисля, че приятеля ти е ревнив до такава степен,че иска да ти направи бебе за да е сигурен че няма да му изневеряваш...тази любов е болест от негова страна. Разбира се това си е мое мнение! Ако бях на твое място щях да се пазя много докато замине, защото има вероятност дори да не искаш, той да ти направи бебе и да каже ,че без да иска е станало! Пази се ...
Прав/а си според мен. Авторката на темата трябва наистина да се пази тези няколко седмици преди заминаването. И, да, да имаш бебе на 16 ще провали обучението ти. Има време и за него, защо ще бързаш отсега? Според мен 25 годишна майка е много по-добра от една 16 годишна.
AngelOfDarkness
01-24-2007, 15:50
Подкрепям другите. Просто няма какво друго да се каже.
Мисли за детето. Ще му е много хубаво с майка, която нищо да не разбира от живота, нали? Крайно се изразих, обаче ще имаш повече опит, ако го родиш по-късно.
Бебетата не се правят от 1, а от двама. Според мен той СЪЩО има отговорност и ТРЯБВА да е ДО теб, ако вземате тази важна стъпка.
От друга страна, щом се обичате, ще усети, че ти проваля живота така и няма да е такъв ужасен егоист.
С моя приятел не живеем в една държава и се чакаме един друг. Няма бебета, няма нищо...освен любов, загриженост и всеки мисли първо за другия и после за себе си.
Егоизма било най-висшата форма на егоизъм... Помисли...
Ако те обича, ще те чака, без условия, освен да му бъдеш вярна!
BloodSoul
01-24-2007, 15:56
Бе да му роди бе, таман 5 !!! :smt093
абе се тая ИСКАШ бебе на 16????????????
това не е толкова странно, аз на 14 исках...по принцип, тогава и секс не правех даже. Но да имам бебе винаги е било най-голямото ми желание.
Само че съм трезва. Омъжена съм от година и половина и все още не го правим, а само го плануваме. А сме на 22, завършваме висше сега и работим .
От мен съвет - не го прави. Бременност на 16 години първо е рискова, второ ти не знаеш явно какво е да имаш бебе. Сама жена трудно се справя, не че не може, но винаги ще имаш нужда от подкрепата на бащата. Детето се прави и се ГЛЕДА от двама, не коментирам случаи , в които е нужна раздяла. Не забравяй, че на този етап от живота ти, колкото и да ти е неприятно, все още родителите ти носят отговорност за теб. И ще носят отговорност за това същество, защото ти няма да имаш пари да го издържаш, няма да можеш да работиш, а той ще е на майната си и я се сеща за теб и това дете, я не. Бъди отговорна ако не за себе си, то за чуждия живот.
Абе какви са тези глупости.Щяла да ражда на 16 години! Та ти самата си още дете, къде си тръгнала да мислиш да раждаш деца.Мале накъде върви днешната младеж.Гледай си учението и си чакай момчето,луда ли си да си проваляш живота на 16 години.Тва дете не иска раждане, с кво ще го гледаш, като гледам ти за себе си не можеш да носиш отговорност пък къде за дете ще носиш отговорност.Много розово ви се струва всичко.Мале направо съм изумена от подобно изказване :!: Съвземи се момиче, не прави неща за които може би много ще съжаляваш напред.Тва само при циганите съм чувала да раждат на такава възраст.На тях ли искаш да подражаваш...мале мале...Казвам ти за добро стегни се....
ти луда ли си ?! Никакво бебе много ти е рано...пък и до тогава ще се захванеш с някой друг в това съм сигурна на 100% всеки прави така !!!
Аз ще ставам баща а съм на 19 ;) Моите родители ме подкрепят напълно в решението ми както и родителите на приятелката ми ! Нашите семейства са познати още когато ние бяхме първи клас и до ся се приятели . Още от четвърти клас аз и тя станахме гаджета (детски му истории) но наистина за 3 години нашото приятелство стана в любов и така много време вече сме заедно и много се обичаме и сме готови за това . Въпреки всичко родителите ни одобряват връзката и ще помагат с детето . Ако твоите родители не одобряват тази връзка а си само на 16 ,мойто момиче ,ще ти стане много трудно :wink: По добре не приемай риска на тази възраст да раждаш !
NeStLé
01-26-2007, 06:45
Според мен има и други начини да му останеш вярна,не точно като му родиш дете ,а и мисля ,че още си малка.Плюс това той като замине за две години ,това означава, че ти сама ще си го отгледаш,а това ще обърка всичко.Няма да можеш да учиш ,няма да можеш да правиш нищо от това ,което правят връсниците ти.Едно бебе изисква отговорност и грижи.Но решението си е твое ,ако искаш да си объркаш живота роди си бебето...
Аз познавам жена, която е родила на 15. Престанете да хокате момичето с глупостите си. Тъпи деца! :twisted: