View Full Version : Zeleva supa ?
Hora chuvali li ste za ZELEVA SUPA.Kazaha mi za niakakva dieta s taia supa i reshih da opitam,no iskam da popitam dali niakoi e chuval ili probval i ako da,efikasna li e?
Btw..Za sedem dni znam che se svaliat ot 4 do 7 kg..dano e taka
Me4oOoOo
01-23-2007, 13:36
Абе чували сме за тая супа ама аз не гледам да съм на диета аз искам да пълнея :) ако иска6 да махнех некои колиграм ела ги даи на мене.На мене пълнеето ми пречи само от климата на които съм сега иначе....!!!Апак и от зелевата супа ни6то няма да ти стане може да пробва6 без да ни пита6 нас.
Ако си мислиш, че толкова бързо като свалиш тея килограми, ще си ги задържиш....Чувала ли си за йо-йо ефект?Същото е.
™bLaCk`RoSe™
01-24-2007, 07:15
В аптеките я има на капсули и била много ефективна за бързо сваляне.Иначе на вкус е отвратителна
tva e hulen bokluk ne si davai pari4kite adna fr go piie6e i dietai svali polvin kilo :D
gluposti sa tva
HardcorE_AFA
01-24-2007, 09:22
zeleva supa...hmmm mi estestveno 4e 6te pomogne.hubavo e kogato si v dieta da qde6 supi sus zelen4uci bez mnogo podpravki...primerno proslojutata supa "bor6" ili "borj" neznam to4no kak e mnogo e vkusna i e mnogo polezna...supq lunla sus zelen4uci kvito ima6 slaga6 i eto ti nai poleznata hrana
о да ефикасна е особенно срещу махмурлук :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
martyivanova
02-27-2007, 21:03
4uvala li si za zelev sok???tozi ot kiseloto zele deto miri6e osobeno kogato nqkoi sased si gotvi ? :P a znae6 li za razhlabitelniq mu efekt ? :) sa6toto e i sus supi4kata i eto za6to pomaga !
Imaginar4e
02-28-2007, 06:45
Правила съм я тази диета.Отслабва се наистина, ама е толкова отвратителна таз супа.На първия ден още ще ти писне да я ядеш
HopeLesss
02-28-2007, 09:49
Правила съм я тази диета.Отслабва се наистина, ама е толкова отвратителна таз супа.На първия ден още ще ти писне да я ядеш
Дам, и най-гадното е, че колкото повече ядеш, толкова по-добре. Но супата е повече от ужасна... Под формата на таблетки е доста по-добре като вариант, но каквото и да решиш, ако почнеш диетата, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО след това си направи захранване, защото както каза коалка, ще си върнеш загубените килограми, че дори с лихвата :lol: