View Full Version : Влюбих се, а не знам как да го заговоря
Lost In Hollywood
01-23-2007, 21:00
Здравейте на всички. От скоро се заглеждам по едно момче от съседния клас. (на по 17 години сме). Много е хубав. Най-хубавото момче, което някога съм виждала... :oops: Лошото идва, че той не ме познава... а аз единствено знам името му.
Другото лошо е, че не знам как да го заговоря. Знам от какво се интересува... имаме общи теми на разговор... но няма ли да е някак си тъпо да отида и да го заприказвам? Сигурно ще си помисли, че нещо не съм наред?! :( Или пък да го поканя да пием кафе? Моля ви, дайте ми съвет как да постъпя и дали аз трябва да предприема първата крачка?
Need_A_Girl
01-23-2007, 21:28
Единият вариант е да отидеш директно и да се запознаеш! Няма нито да те изяде, нито да те нагуби(и той е човек, все пак). Другия вариант е чрез общ познат. Някой твой познат от неговия клас ви запознава и ти както каза ATAKABG го провокираш да те покани на кафе или в крайна сметка няаа лошо и ти да го поканип да се видите ;) Успех!
Намери общ приятел - най-лесно е така :wink:
Ми като се разминавате по коридорите го питай колко е часа например и така между другото му кажи как се казваш и се запознайте.Най-важното е да не те е срам, иначе нещата ще станат много трудно.След това по-често ходи в техния клас, виждай го и си говорете, намеквай му, че го харесваш.
TreeHill
01-24-2007, 13:45
още от заглавието усещам , че си много влюбена ... ама направо не издържаш ... и в същото време ми е интересно как така обичаш някой с който нямате общи теми за тазговор или изобщо не се познавате
BunnYY_f
01-24-2007, 14:08
още от заглавието усещам , че си много влюбена ... ама направо не издържаш ... и в същото време ми е интересно как така обичаш някой с който нямате общи теми за тазговор или изобщо не се познавате
И аз това се чудя, сигурно му се кефи физически :? Ми мацка най-хубаво е чрез общ познат :-)
FiRe_LaDy
01-24-2007, 14:21
Mi zagovori go za neshto svyrzano s uchilishte.Primerno imate nqkakvo kontrolno i predniq chas ili den predi vas sa go pravili i te .. pitai go tam za zadachite ... dea znam.Se shte namerish kakvo da mu kajesh.
Отрязваш си ръката и я закопаваш някъде. Отиваш при него и го питаш: "Извинявай, да си ми виждал ръката?".
pathetic
01-24-2007, 15:26
Какви крачки бе?
ръгаш при младежа и му казваш че искаш да пиете по бира.
..
след четвъртата вече ще сте се опознали достатъчно.
ND4SPD_f
01-24-2007, 15:38
Отрязваш си ръката и я закопаваш някъде. Отиваш при него и го питаш: "Извинявай, да си ми виждал ръката?". brao,a ti taka li pravi6?
Отрязваш си ръката и я закопаваш някъде. Отиваш при него и го питаш: "Извинявай, да си ми виждал ръката?". brao,a ti taka li pravi6?
Ми досега съм пробвал само около 2 пъти. Повече май няма да ми се отдава.
Аааааааааааааалоооо шантавите? Общ познат? Вие къде живеете?! Момичето каза че е на 17 години? Не мислите ли че вече е късно за "иди го питай дали ме харесва" "да харесва те" "хубу кажи му че и аз го харесвам, и му намекни че очаквам да ми предложи". Айде малко по зрялоо...
Колкото то тебе, авторке, направи някаквъв филм според мен. Ако идеш и го заприказваш работата е ясна, и ако не те харесва наистина много няма да му спечелиш интереса. Съжелявам, много искам да те посъветвам да си искрена с него, да му кажеш как стоят нещата и всичко да е като в лош филм с Хю Грант ама не става. Мъжа е тъпо говедо. Мъжа иска да му е интересно. С жените е като с лова. Може най-хубавия класки елен да му е на мушка, той пак ще гръмне малкия нормален елен само защото нормалния му бяга, а кралския му е на тепсия. До тук от мен
abe na 17 godini ne bi li trqbvalo da ste ve4e 11ti klas v gimnaziqta i da si poznava6 vipuska gore dolu..?!pitai go tam nqkoi kontrolno dali ne sa pravili kato vas ala bala.. da te zabeleji nqkak...
anubite ae mlykvai s tys tvoita shibanata ryka we!!!zavri si q otzad pederas
И аз това се чудя, сигурно му се кефи физически :? Ми мацка най-хубаво е чрез общ познат :-)
Ама тя каза че ИМАТ общи теми за разговор...
По темата...мисля че трябва да намериш някой твой приятел който го познава ии да идете заедно на кафе някой път..така ще се запознаете..и може пък да стане.. :wink:
Хирошимо
01-24-2007, 20:00
Отрязваш си ръката и я закопаваш някъде. Отиваш при него и го питаш: "Извинявай, да си ми виждал ръката?".
Невероятно, но днеска пробвах точно тва и вече съм с гадже!
juSTkiddy
01-24-2007, 20:04
Ама тя каза че ИМАТ общи теми за разговор...
По темата...мисля че трябва да намериш някой твой приятел който го познава ии да идете заедно на кафе някой път..така ще се запознаете..и може пък да стане.. :wink:
упсс тфа бях аз..