PDA

View Full Version : Kajete mi....

Clara_
01-24-2007, 09:11
toi me zarqza s dumite " vij mila hubavo momi4e si, no vijda6 ne se polu4ava, nqma kvo da se lajem, kato porasne6 o6te malko moje pak da opitame no za se neka se razdelim" az iskam da sym s nego, da se borq li za nego????toi me misli za malka???daite syvet4e kakvo da napraq

Beb4e__to
01-24-2007, 09:13
Е колко години ви е разликата? Толкова ли е голяма...?

sledko_f>93
01-24-2007, 09:28
toi me zarqza s dumite " vij mila hubavo momi4e si, no vijda6 ne se polu4ava, nqma kvo da se lajem, kato porasne6 o6te malko moje pak da opitame no za se neka se razdelim" az iskam da sym s nego, da se borq li za nego????toi me misli za malka???daite syvet4e kakvo da napraq
Ъъъъ .... на колко си?
И той на колко е?

Krem4eto
01-24-2007, 09:36

Каква ви е разликата в годините ?Може затова да те мисли за малка...

Undying
01-24-2007, 09:51
Еми като те мисли за малка трябва да си му дала повод да го мисли.Помисли върху поведението си и ако наистина искаш да се променяш заради един човек го направи.Аз обаче не виждам смисъл да го правиш,ако човека до теб не те харесва такава каквато си,а трябва да му покриваш някви идеали,няма смисъл от тая връзка...поне според мен де.

marche
01-24-2007, 10:15
emi 6tom toi te misli za malka,vzemi si nekuv na tvoqta vuzrast

koalka
01-24-2007, 11:16
За това момче може да се поспори какви чувства изпитва към теб.За любов дума да не става, никога не би постъпил така.За харесване-може, но не е силно поне според мен.Защото ако беше нямаше също да те зареже за такова нещо.Той те е обвинил едва ли не само теб, че няма какво да си кажете.Той помъчил ли се е да намери общи теми-не!В една връзка трябват двама души, а не само единия да прави всичко(това го казвам така между другото).Няма смисъл да се бориш за него, той ясно ти е казал, че не иска да бъде с теб, но с други думи.

gabbybon
01-24-2007, 11:35
Заеби го тоя! :roll:

In4iTu_
01-24-2007, 11:44
Може да си го провокирала с държанието си. По-добре го остави. Той те е зарязал, тъпо е да го преследваш :?

TreeHill
01-24-2007, 13:23
За това момче може да се поспори какви чувства изпитва към теб.За любов дума да не става, никога не би постъпил така.За харесване-може, но не е силно поне според мен.Защото ако беше нямаше също да те зареже за такова нещо.Той те е обвинил едва ли не само теб, че няма какво да си кажете.Той помъчил ли се е да намери общи теми-не!В една връзка трябват двама души, а не само единия да прави всичко(това го казвам така между другото).Няма смисъл да се бориш за него, той ясно ти е казал, че не иска да бъде с теб, но с други думи.