Влез

View Full Version : ХЕЛП!!! Страшен ПРОБЛЕМ !!!

Svetlanaaaa
01-24-2007, 10:33
Здравейте искам да попитам дали е възмойно да съм бременна ако ми е дошъл НОРМАЛЕН цикъл от 6 дни !(това става въпрос за мин месец) защото този месец ми закъснява а съм почти 100% сигурна че не е ставал гаф-дали може да е от притеснение покрай класните и такива работи !

bungle
01-24-2007, 10:38
Добре де , не беше нужно да пишеш 2 теми.

От притеснение е сигурно.
И от времето--виж какво е шантаво.
Спокойно. :)

Svetlanaaaa
01-24-2007, 10:43
Разбира се че е невъзможно да си бременна-а това за че може да си бременна-може понякога се случава така че презервативът се скъсва и гаджето ти казва 4е го с скъсал още преди да го вкара-но ако не се сешташ за нещо което не ти е направило впечатление-ЗНАЧИ НЯМА-ИНАчЕ ПОВЯРВАй МИ щеше да ЗАБЕЛЕжИш-АКО си значи те е наебал докато спиш

Just_One_Girl
01-24-2007, 10:47
Мога ли да попитам защо азторката си отговаря сама?!? :shock:

bungle
01-24-2007, 10:48
Леле...
В какво ме забъркахте..

Cuddly
01-24-2007, 11:18
Момиче, ти добре ли си? :lol:

01-24-2007, 11:21
сУПЕР ! Вече си имаме и шизофреници :P

koalka
01-24-2007, 11:46
Естествено, че може да е от притеснение.Но пък и в тази възраст напълно е възможно да ти закъснява.

Pocu_Ty
01-24-2007, 11:50
ima si veroqtnost da si bremenna ima t.n cvetna bremennost ako ne si 4uvala bremenna si ama pak ti idva mese4niq cikul.... a sushto taka kakto i dr kazaha 4e moje i ot pritesnenieto, vremeto i kvo li oshte ne strani4no taka 4e... vse pak malka no q ima veroqtnosta da si bremenna...

AliceSw
01-24-2007, 12:22
^ побъркахте се с тези цветни бременности, това се слу4ва доста рядко, спрете да го казватена всяко моми4е, което е правило секс и после му е дошло, ебати има си тестове, като се притеснявате толкова!!!

от времето е вероятно, и моят цикъл е полудял миналия месец закъсня с 2 седмици, тоя закъснява с 5 дена ве4е и аз взех 4е свикнах

BloodSoul
01-24-2007, 14:17
Здравейте искам да попитам дали е възмойно да съм бременна ако ми е дошъл НОРМАЛЕН цикъл от 6 дни !(това става въпрос за мин месец) защото този месец ми закъснява а съм почти 100% сигурна че не е ставал гаф-дали може да е от притеснение покрай класните и такива работи ! Спокойно! Не си бременна! Щом няма гафове, още повече! Може да е промяната на времето, също така и от притеснение, което е по-вероятно, щом имаш класни и т.н.

Ninel-lenin
01-24-2007, 14:20
Pomo6tttttttttttttttt edin pederast iska da me ebeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....Манафа се казва Куенч :lol: :lol: :lol:

Cuddly
01-24-2007, 14:21
^ побъркахте се с тези цветни бременности, това се слу4ва доста рядко, спрете да го казватена всяко моми4е, което е правило секс и после му е дошло, ебати има си тестове, като се притеснявате толкова!!!

от времето е вероятно, и моят цикъл е полудял миналия месец закъсня с 2 седмици, тоя закъснява с 5 дена ве4е и аз взех 4е свикнах

Да, бе. И аз почнах да се нервя на това с цветната бременност.
Някой спомене и тази, която е пускала темата още повече се побърква, заради глупости и защото е леко неграмотна явно.

Кога ще престанете с това "бременна ли съм!?!". Както каза алис в аптеката има тестове - 3-4 лева струват. Отиваш, купуваш, правиш го и разбираш дали си бременна или не.
Ние не сме нито лекари, нито имаме някакви паранормални способности, за да разберем дали някоя е бременна.

А това.. "Дойде ми, но все пак бременна ли съм?".. нямам думи...

mi6enceto
01-24-2007, 15:06
nai-malkoto ne6to kato nervi,dieti i tn vliqe na cikula... a i nai lesno e pravi6 si edin test kakto ti preporu4aha i dr i gotovo ...spoko :)

FikyScHetOo
01-24-2007, 15:08
На колко 13 годинки си?!?!?! :evil:
Вземи се осъзнай малко. Не се чуваш какво говориш. Опитай по-бавно... и по-спокойно. Сега опитай да говориш по темата...
П.П. Имаше една тема...сексът и децата ли се казваше :roll:

Snoopy_
01-24-2007, 15:10
Момиченца, преди да говорите за цветна бременност се поинтересувайте какво представлява защото говорите глупости....

http://www.az-jenata.com/display.php?show_article=1&open_article=1010