View Full Version : Edna/moje bi/banalna tema..ama iskam da znam
abe hora sq se chudih kato prochetoh edna tema...Ta znachi na 17 sam da si kaja i s priatelq mi mislim veche da go napravim.Do tuk sichko OK ama predi vreme kato po malka/na 12,oshte ne mi beshe doshlo/se udarih mnogo losho na edna liulka deto trqbva da se seti razkrachen i imashe edni sindjiri se prekarvaha prez krakata i krasta za da ne padash i az padnax i mnoo losho se udarih m\u krakata i vecherta imah krav po bikinite,no maika mi kaza,che qvno tova mi e doshlo.No mi doide chak sled 1 godina.Chudq se tova znak za tva li e bilo ili prosto sum si razkasala cipata ?
Iskam da kaja,che temata ne e ebavka i ne sam mnogo na vutre v neshtata za tova molq vi,ne mi se smeite,a mi pomognete,zashtoto se pritesnqvam.Se pak nikoi neiska taka da zagubi detstvenosta si :roll: :(
а ти си изключително тъпа
Да и на мен ми се беше случило на тази възраст подобно нещо.Карах колело и седалката ми беше прекалено висока и като се опитах да спра се ударих много гадно между краката и като се прибрах имаше кръв.И аз като теб си помислих, че ми е дошло,но ми дойде по-късно.Това не може да е било знак за цикъла ти...И аз си мислих, че съм си разкъсала ципата, казвали са ми, че е възможно и може би е било така, знам ли.И от какво толкова се притесняваш, че си загубила девственоста от една люлка ли?
Lorraine
01-25-2007, 06:21
abe hora sq se chudih kato prochetoh edna tema...Ta znachi na 17 sam da si kaja i s priatelq mi mislim veche da go napravim.Do tuk sichko OK ama predi vreme kato po malka/na 12,oshte ne mi beshe doshlo/se udarih mnogo losho na edna liulka deto trqbva da se seti razkrachen i imashe edni sindjiri se prekarvaha prez krakata i krasta za da ne padash i az padnax i mnoo losho se udarih m\u krakata i vecherta imah krav po bikinite,no maika mi kaza,che qvno tova mi e doshlo.No mi doide chak sled 1 godina.Chudq se tova znak za tva li e bilo ili prosto sum si razkasala cipata ?
Iskam da kaja,che temata ne e ebavka i ne sam mnogo na vutre v neshtata za tova molq vi,ne mi se smeite,a mi pomognete,zashtoto se pritesnqvam.Se pak nikoi neiska taka da zagubi detstvenosta si :roll: :(мда възможно е да се е разкъсала ципата..ама няа страшно споко.. :roll:
Cherkeza
01-25-2007, 06:50
Да, случва се - става дума за промъкналите се нелегално в страната африкански люлки-изнасилвачи, модели люлки, чиято единствена цел е да се възползват сексуално от младите момичета и момчета, които доверчиво си играят на тях... Свържете се със Служба за борба с вредните уреди!
хаха пич ти си луд бе не говори така вземе да ти повярва :mrgreen: :smt042 :smt042 :smt042 :smt043
sexy_tigar4e_MM
01-25-2007, 07:20
Iskam da kaja,che temata ne e ebavka i ne sam mnogo na vutre v neshtata za tova molq vi,ne mi se smeite,a mi pomognete,zashtoto se pritesnqvam.Se pak nikoi neiska taka da zagubi detstvenosta si :roll: :(
ne si izgubila devstvenostta si! Nqkoi momi4eta se rajdat bez himen,tova znachi li che ne sa dvestveni? Izgubvash devstvenostta si ,sled purviq si polov akt.. A kurveneto, po-skoro e bilo ot udara, nito ot razkusvane , nito ot menstruaia.
а ти като нямаш смислено мнение може да не я упрекваш !
По темата:има някаква вероятност да ти се е скусала ципата но по скоро мисля че е от удра..
cvetityy
01-25-2007, 07:51
ne si izgubila devstvenostta si! Nqkoi momi4eta se rajdat bez himen,tova znachi li che ne sa dvestveni? Izgubvash devstvenostta si ,sled purviq si polov akt.. A kurveneto, po-skoro e bilo ot udara, nito ot razkusvane , nito ot menstruaia.
Подкрепям, напълно съм съгласна!!!
malka_sladuranka
01-25-2007, 09:36
по вероятно ми се вижда да си си наранила срамните устни :)
Не ми се вярва да ти се е разкъсала ципата, но не е невъзможно.Когато го направите ще разбереш със сигурност :-) .А и може да е било някакво нараняване.
Горе ти казаха , че е малка вероятността тогава да ти се е скъсала "ципата", но и аз съм на мнение, че е по-веротно да е просто от удара.Като го направите ще се увериш сама.
macka123
01-25-2007, 14:14
a i ne samo pri pyrviqt pyt ima kryv....
spored men e po skoro ot udyra no dori da ne e taka momi4e gubi devstvenostta si kogato za pyrvi pyt pravi seks a ne kogato skysa cipata si taka 4e spokoino
dream on
01-25-2007, 21:54
О,боже...Не че ти се смея,мила,ама се стегни!Без т'ва ще ти се случи,еми люлка,люкла!Не си в арабслия сват че да те съдят че не си физически девстена.Освен ако не си спала с люлката,спокойно,девствена си си! :wink:
Heartbreaker
01-26-2007, 05:55
Бе я ми се махайте с тия теми, как па мое сте толко извратени от люлка, ми кат си завираш тампони тва кво е изнасилване?
а ти като нямаш смислено мнение може да не я упрекваш !
По темата:има някаква вероятност да ти се е скусала ципата но по скоро мисля че е от удра..
с теб не говоря :!: