- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Edna/moje bi/banalna tema..ama iskam da znam
abe hora sq se chudih kato prochetoh edna tema...Ta znachi na 17 sam da si kaja i s priatelq mi mislim veche da go napravim.Do tuk sichko OK ama predi vreme kato po malka/na 12,oshte ne mi beshe doshlo/se udarih mnogo losho na edna liulka deto trqbva da se seti razkrachen i imashe edni sindjiri se prekarvaha prez krakata i krasta za da ne padash i az padnax i mnoo losho se udarih m\u krakata i vecherta imah krav po bikinite,no maika mi kaza,che qvno tova mi e doshlo.No mi doide chak sled 1 godina.Chudq se tova znak za tva li e bilo ili prosto sum si razkasala cipata ?
Iskam da kaja,che temata ne e ebavka i ne sam mnogo na vutre v neshtata za tova molq vi,ne mi se smeite,a mi pomognete,zashtoto se pritesnqvam.Se pak nikoi neiska taka da zagubi detstvenosta si![]()
![]()
Да и на мен ми се беше случило на тази възраст подобно нещо.Карах колело и седалката ми беше прекалено висока и като се опитах да спра се ударих много гадно между краката и като се прибрах имаше кръв.И аз като теб си помислих, че ми е дошло,но ми дойде по-късно.Това не може да е било знак за цикъла ти...И аз си мислих, че съм си разкъсала ципата, казвали са ми, че е възможно и може би е било така, знам ли.И от какво толкова се притесняваш, че си загубила девственоста от една люлка ли?
мда възможно е да се е разкъсала ципата..ама няа страшно споко..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
хаха пич ти си луд бе не говори така вземе да ти повярваПървоначално написано от д-р Грешков
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne si izgubila devstvenostta si! Nqkoi momi4eta se rajdat bez himen,tova znachi li che ne sa dvestveni? Izgubvash devstvenostta si ,sled purviq si polov akt.. A kurveneto, po-skoro e bilo ot udara, nito ot razkusvane , nito ot menstruaia.Първоначално написано от Анонимко
а ти като нямаш смислено мнение може да не я упрекваш !Първоначално написано от XXX_f
По темата:има някаква вероятност да ти се е скусала ципата но по скоро мисля че е от удра..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Подкрепям, напълно съм съгласна!!!Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
по вероятно ми се вижда да си си наранила срамните устни![]()
Не ми се вярва да ти се е разкъсала ципата, но не е невъзможно.Когато го направите ще разбереш със сигурност.А и може да е било някакво нараняване.
Горе ти казаха , че е малка вероятността тогава да ти се е скъсала "ципата", но и аз съм на мнение, че е по-веротно да е просто от удара.Като го направите ще се увериш сама.
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
a i ne samo pri pyrviqt pyt ima kryv....
spored men e po skoro ot udyra no dori da ne e taka momi4e gubi devstvenostta si kogato za pyrvi pyt pravi seks a ne kogato skysa cipata si taka 4e spokoino
О,боже...Не че ти се смея,мила,ама се стегни!Без т'ва ще ти се случи,еми люлка,люкла!Не си в арабслия сват че да те съдят че не си физически девстена.Освен ако не си спала с люлката,спокойно,девствена си си!![]()
Бе я ми се махайте с тия теми, как па мое сте толко извратени от люлка, ми кат си завираш тампони тва кво е изнасилване?
Don't hate the player , hate the GAME!