.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Edna/moje bi/banalna tema..ama iskam da znam

abe hora sq se chudih kato prochetoh edna tema...Ta znachi na 17 sam da si kaja i s priatelq mi mislim veche da go napravim.Do tuk sichko OK ama predi vreme kato po malka/na 12,oshte ne mi beshe doshlo/se udarih mnogo losho na edna liulka deto trqbva da se seti razkrachen i imashe edni sindjiri se prekarvaha prez krakata i krasta za da ne padash i az padnax i mnoo losho se udarih m\u krakata i vecherta imah krav po bikinite,no maika mi kaza,che qvno tova mi e doshlo.No mi doide chak sled 1 godina.Chudq se tova znak za tva li e bilo ili prosto sum si razkasala cipata ?
    Iskam da kaja,che temata ne e ebavka i ne sam mnogo na vutre v neshtata za tova molq vi,ne mi se smeite,a mi pomognete,zashtoto se pritesnqvam.Se pak nikoi neiska taka da zagubi detstvenosta si

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    а ти си изключително тъпа

Да и на мен ми се беше случило на тази възраст подобно нещо.Карах колело и седалката ми беше прекалено висока и като се опитах да спра се ударих много гадно между краката и като се прибрах имаше кръв.И аз като теб си помислих, че ми е дошло,но ми дойде по-късно.Това не може да е било знак за цикъла ти...И аз си мислих, че съм си разкъсала ципата, казвали са ми, че е възможно и може би е било така, знам ли.И от какво толкова се притесняваш, че си загубила девственоста от една люлка ли?
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Супер фен

Re: Edna/moje bi/banalna tema..ama iskam da znam

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe hora sq se chudih kato prochetoh edna tema...Ta znachi na 17 sam da si kaja i s priatelq mi mislim veche da go napravim.Do tuk sichko OK ama predi vreme kato po malka/na 12,oshte ne mi beshe doshlo/se udarih mnogo losho na edna liulka deto trqbva da se seti razkrachen i imashe edni sindjiri se prekarvaha prez krakata i krasta za da ne padash i az padnax i mnoo losho se udarih m\u krakata i vecherta imah krav po bikinite,no maika mi kaza,che qvno tova mi e doshlo.No mi doide chak sled 1 godina.Chudq se tova znak za tva li e bilo ili prosto sum si razkasala cipata ?
    Iskam da kaja,che temata ne e ebavka i ne sam mnogo na vutre v neshtata za tova molq vi,ne mi se smeite,a mi pomognete,zashtoto se pritesnqvam.Se pak nikoi neiska taka da zagubi detstvenosta si
    мда възможно е да се е разкъсала ципата..ама няа страшно споко..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Фен
    Град
    На далече
    Цитирай Първоначално написано от д-р Грешков
    Да, случва се - става дума за промъкналите се нелегално в страната африкански люлки-изнасилвачи, модели люлки, чиято единствена цел е да се възползват сексуално от младите момичета и момчета, които доверчиво си играят на тях... Свържете се със Служба за борба с вредните уреди!
    хаха пич ти си луд бе не говори така вземе да ти повярва

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

ne si izgubila devstvenostta si! Nqkoi momi4eta se rajdat bez himen,tova znachi li che ne sa dvestveni? Izgubvash devstvenostta si ,sled purviq si polov akt.. A kurveneto, po-skoro e bilo ot udara, nito ot razkusvane , nito ot menstruaia.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    а ти като нямаш смислено мнение може да не я упрекваш !

По темата:има някаква вероятност да ти се е скусала ципата но по скоро мисля че е от удра..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си

Цитирай Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
    ne si izgubila devstvenostta si! Nqkoi momi4eta se rajdat bez himen,tova znachi li che ne sa dvestveni? Izgubvash devstvenostta si ,sled purviq si polov akt.. A kurveneto, po-skoro e bilo ot udara, nito ot razkusvane , nito ot menstruaia.
    Подкрепям, напълно съм съгласна!!!
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    по вероятно ми се вижда да си си наранила срамните устни

Мега фен Аватара на koalka
    Не ми се вярва да ти се е разкъсала ципата, но не е невъзможно.Когато го направите ще разбереш със сигурност .А и може да е било някакво нараняване.

Повече от фен
    Горе ти казаха , че е малка вероятността тогава да ти се е скъсала "ципата", но и аз съм на мнение, че е по-веротно да е просто от удара.Като го направите ще се увериш сама.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

a i ne samo pri pyrviqt pyt ima kryv....
    spored men e po skoro ot udyra no dori da ne e taka momi4e gubi devstvenostta si kogato za pyrvi pyt pravi seks a ne kogato skysa cipata si taka 4e spokoino

dream on
    Guest
    О,боже...Не че ти се смея,мила,ама се стегни!Без т'ва ще ти се случи,еми люлка,люкла!Не си в арабслия сват че да те съдят че не си физически девстена.Освен ако не си спала с люлката,спокойно,девствена си си!

Бе я ми се махайте с тия теми, как па мое сте толко извратени от люлка, ми кат си завираш тампони тва кво е изнасилване?
    Don't hate the player , hate the GAME!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    а ти като нямаш смислено мнение може да не я упрекваш !

По темата:има някаква вероятност да ти се е скусала ципата но по скоро мисля че е от удра..
    с теб не говоря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си