View Full Version : Къде са МОДЕРАТОРИТЕ в тази секция?!?!?!?!?!
БЕЗ КОМЕНТАР
01-25-2007, 09:52
Тука настана пълна АНАРХИЯ. Някви безмозъчни потребители влизат и пускат малоумни теми които или нямат нищо общо с темата 'СЕКС' (!) или са някви плиткомозъчно измислени ебавки които даже не са и забавни като ги четеш. То не е вулгарност, не е простащина. Къде са МОДЕРАТОРИТЕ да ги заключват и трият! И като са им ясни въпросните посетители защо не им баннат IP-то! Като виждате че е една от най-четените секции защо не й обърнете малко по-голямо внимание?!
JoeBanana
01-25-2007, 09:55
на училище са :-D
стига с тия теми
Я си ебете майката ве.......Нали нлагодарение на нас съществива този саит ве :lol: :lol: :lol:
стига с тия теми
няма 'стига с тия теми' щото по-добре да има вълна от такива теми които току виж някой ги забелязал отколкото някакви други долни простащини!
sh3_1s_7h3_0n3
01-25-2007, 10:04
Я си ебете майката ве.......Нали нлагодарение на нас съществива този саит ве :lol: :lol: :lol:
...пълна заблуда! Ако благодарение на вас може да стане нещо...то е сайта да пропадне или по-точно форума! Пък ти и твоите клонинги въобще не сте интересни!
JoeBanana
01-25-2007, 10:04
стига с тия теми
няма 'стига с тия теми' щото по-добре да има вълна от такива теми които току виж някой ги забелязал отколкото някакви други долни простащини!
темите се забелязват, от когото трябва, мога да те уверя :-D а намеса има само при груби (ама наистина груби изцепки) каквито настоящите не са (като изключим тва за малките дечица)
стига с тия теми
темите се забелязват, от когото трябва, мога да те уверя :-D а намеса има само при груби (ама наистина груби изцепки) каквито настоящите не са (като изключим тва за малките дечица)
Важното е да стаа fun ве :wink:
Еми то се забелязват, ама какво като темите не са толкова гадни, като други.Все пак задръстват форума с глупости.
FikyScHetOo
01-25-2007, 10:21
Еми то се забелязват, ама какво като темите не са толкова гадни, като други.Все пак задръстват форума с глупости.
Ми не са големи простотии и някои честно казано можеш да седиш и да се смееш само с мисълта Какъв филм би излязло от разказа. Мен ме дразни ебавката с Куенч...всичката тая гавра, мисля,че не е необходдима и за тея хора съм ...ъ...съгласна да се блокират аЙПи адресите им :)
То е крайно време да се сложи задължителна регистрация, за да се пише във форума и да се спрат с тези глупости с гостите. Така поне ще е малко по-лесно да се упражнява контрол, пък и на разни тъпаци няма да им се занимава 10 минути да попълват разни форми, за да пуснат тема ебавка от 2 реда
JoeBanana
01-25-2007, 10:26
ама не разбирате ей :lol: :-D не е важно какво се пише, а, че се пише, че има хора :-D
Rocky_girl
01-25-2007, 10:33
Интерестни са!И забавни!А пък модеротароти аз съм виждала само 2 да си вършат работата..само 2 съм засичала!!!
Може да са на хавайте..да поддържаш форум е доста добре платено :lol:
На всички им е писнало да четат сякви простотии...няма една смислена тема.Само ебавки, заяждане с Куенч и простотии.Малкото свястни теми, които са останали не се виждат сред всичкия този боклук.Наистина е крайно време да поизчистят малко тук!
Да ве какво да чистят модогъзовете?Xтра си е така нека да става fun :lol: :lol: и без това quench е шибан комунист :twisted:
На всички им е писнало да четат сякви простотии...няма една смислена тема.Само ебавки, заяждане с Куенч и простотии.Малкото свястни теми, които са останали не се виждат сред всичкия този боклук.Наистина е крайно време да поизчистят малко тук!
Никой не се заяжда с мен! Защо настройваш хората против мен! Малките момиченца и момченца ме обичат. Обещал съм им да ги черпя банички и бозичка.
[NSDAP]Metoman
01-25-2007, 11:52
Тоя има сищия ник като онова лайно :lol: :lol: :lol: Евала пич :!: :!:
Куенч е мазен педофил.Смърт за такив боклуци :!:
Metoman]Тоя има сищия ник като онова лайно :lol: :lol: :lol: Евала пич :!: :!:
Куенч е мазен педофил.Смърт за такив боклуци :!:
е това вече е приказка :D
МОДЕРАТОРИ! ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ И СВАЛЕТЕ ТЕМАТА ПРОВОКИРАЩА ПЕДОФИЛИЯ!
НЕ НА ВАЖНАТА ТЕМА ПУСНАТА ОТ КУЕНЧ!
sh3_1s_7h3_0n3
01-25-2007, 12:26
като имате нещо против прословутия quench що не му пишете лично съобщение направо? или просто си направете ЕДНА - САМО ЕДНА тема... в която да си изливате глупостите... то като отговаряте САМО в нея пак ще бъде 'все на мода'... вместо да пускате все нови и нови теми... и само да задръствате форума с глупости.
malka_sladuranka
01-25-2007, 12:46
:smt013 да ама модераторите явно си "питат ушите" (лафчето го знам от баба) абе и аз вече се дразня на тея глупости и тва за куенч какво толкова е направил, явно някой 12годишен пикльо не може да преживее, че куенч е по-компетентен по някои въпроси от него :evil:
:smt013 да ама модераторите явно си "питат ушите" (лафчето го знам от баба) абе и аз вече се дразня на тея глупости и тва за куенч какво толкова е направил, явно някой 12годишен пикльо не може да преживее, че куенч е по-компетентен по някои въпроси от него :evil:
проблема не е в това какво може да понесе един 12 годишен. куенч е писал мръсни лични съобщения на доста момичета ттук. заплашвал ги е и те се страхуват. много хора са недоволни не само от темите които пуска. виждаш че и днес е оспамил целия форум отново.
куенч е напаст и трябва да се вземат някакви мерки срещу него. за това е тази тема. виждаш колко хора са възмутени.
тук е любезен, а на лични съобщения псува и обижда на ред. говори мръстотии и подканя непълнолетни да правят секс с него.
лично мой съученички са получили към 20 лични от него и ги е срам дори да влизат. виж колко хора напуснаха форума отвратени от както той се появи и почна да сипе простотиите си по всичики теми правейки се на компетентен.
malka_sladuranka
01-25-2007, 12:56
е кво, нека някой ми пусне мръсно съобщение на ЛС ами...през г*за ми е(с извинение) ше ме изнасили виртуално ли? Или може би няма да понеса психически това което е написано...ааа щом някое момиче е в секция секс, значи няма да се изплаши толкова лесно от няколко думи :!:
Искам да ви кажа, че КУЕНЧ вече не ми е идол. Заплашваше ме и до сега не смеех да пиша. Но след като толкова много се надигнаха срещу него... Искам да кажа и аз: КУЕНЧ е изрод, урод и изключителен манипулатор. Провокира ме да се скарам с приятеля си Владо, за да се възползва от мен. Страшно съм разочарована. Да но пак не се появи и да ме заплашва. Страхувам се
Не се притеснявай скъпа. Педофила е силен само във форума! Ние сме се заели с него, повече няма да влезе.
проблема не е в това какво може да понесе един 12 годишен. куенч е писал мръсни лични съобщения на доста момичета ттук. заплашвал ги е и те се страхуват. много хора са недоволни не само от темите които пуска. виждаш че и днес е оспамил целия форум отново.
куенч е напаст и трябва да се вземат някакви мерки срещу него. за това е тази тема. виждаш колко хора са възмутени.
тук е любезен, а на лични съобщения псува и обижда на ред. говори мръстотии и подканя непълнолетни да правят секс с него.
лично мой съученички са получили към 20 лични от него и ги е срам дори да влизат. виж колко хора напуснаха форума отвратени от както той се появи и почна да сипе простотиите си по всичики теми правейки се на компетентен.
Дрън дрън та пляс.
Дрън дрън та пляс.
Много добре знаеш какви работи е писал на теб и на SINDEL, и ако ти е толкова приятно, не на всички момичета им допада. Не знам с какво те е заплашил. Поне вземи си го признай, че ти говори мръсотии по месенжерите.
я си еби майката е....ше ти еба путката лелина дрисла такава!
я си еби майката е....ше ти еба путката лелина дрисла такава!
FikyScHetOo
01-25-2007, 13:21
Искам да ви кажа, че КУЕНЧ вече не ми е идол. Заплашваше ме и до сега не смеех да пиша. Но след като толкова много се надигнаха срещу него... Искам да кажа и аз: КУЕНЧ е изрод, урод и изключителен манипулатор. Провокира ме да се скарам с приятеля си Владо, за да се възползва от мен. Страшно съм разочарована. Да но пак не се появи и да ме заплашва. Страхувам се
Незнаех...но и това да е, не е това начина....ужас
Малката Гинка
01-25-2007, 13:25
Куинч ме караше да му смуча гнойта от както го нарече той "третия крак"...Какво да правя този е насилник...Даде ми 1 баничка с праз и една боза,за да му смуча гнойта...Като чета какво е правил ме е страх да не ме изнасили...Кажете ми какво да правя :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .Даже един път ми беше бръкнал в дупето да ми мирише дупето...Каза че обичал да яде и мирише аки :cry:
Куенч е мъш
01-25-2007, 13:32
Куинч ме караше да му смуча гнойта от както го нарече той "третия крак"...Какво да правя този е насилник...Даде ми 1 баничка с праз и една боза,за да му смуча гнойта...Като чета какво е правил ме е страх да не ме изнасили...Кажете ми какво да правя :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .Даже един път ми беше бръкнал в дупето да ми мирише дупето...Каза че обичал да яде и мирише аки :cry:
:smt082 :smt042 :smt042 :smt042
Дрън дрън та пляс.
Много добре знаеш какви работи е писал на теб и на SINDEL, и ако ти е толкова приятно, не на всички момичета им допада. Не знам с какво те е заплашил. Поне вземи си го признай, че ти говори мръсотии по месенжерите.
НЯМА НИЩО ТАКОВА!!
Аре не ме карайте да вадя ЛС-та!
Незнаех...но и това да е, не е това начина....ужас
Ти вярно ли се хвана ??
Тоя цитат на SINDEL де го ?? Къде го е казала в оригинал ?? Мислете беее....
sh3_1s_7h3_0n3
01-25-2007, 15:14
хаха е ти смятай как стават интригите :)
Luciferian
01-25-2007, 15:16
Сега пък и модератори... вижте колко е весело, като ги няма :-D
Бай Иван е мъш
01-25-2007, 15:18
Бай Иван е мъш.....Точка по-въпроса .
air_wisp
01-25-2007, 15:26
форума съвсем не е това което беше...напоследък все повече се отчайвам като влезна и видя безмислените теми. Дано нещатата се вземат в ръце иначе бая хора ще спрат да пишат. :roll:
sh3_1s_7h3_0n3
01-25-2007, 15:33
форума съвсем не е това което беше...напоследък все повече се отчайвам като влезна и видя безмислените теми. Дано нещатата се вземат в ръце иначе бая хора ще спрат да пишат. :roll:
уви така е :!: :|
Бай Иван е мъш?
01-25-2007, 15:35
Бай Иван е мъш.....Точка по-въпроса .
prav si :wink:
malka_sladuranka
01-25-2007, 16:04
дам дам :(
дам дам :(
Ъхъ...
Бай Иван е мъш?
01-25-2007, 16:26
Бай Иван е мъш?
HardcorE_AFA
01-25-2007, 17:08
ми модератора решава кога да махне нещо явно засега тея работи седят защото...така са решили
Бай Иван е мъш?
01-25-2007, 17:11
ми модератора решава кога да махне нещо явно засега тея работи седят защото...така са решили
Бай Иван е мъш? Taka li :shock: :shock: :shock:
точно това говорих преди малко с една фр.. наистина положението е отчайващо а като гледам и никой не се заема да направи нещо по въпроса..
Бай Иван е мъш?
01-25-2007, 17:14
точно това говорих преди малко с една фр.. наистина положението е отчайващо а като гледам и никой не се заема да направи нещо по въпроса..
Are de kajete mi dali Бай Иван е мъш?
отговорих ти в хилядите теми които си пуснал какво е бай иван !
ami qvno "dobrite" moderatori pak ne si vur6at rabotata,mn mi e interesno za6to ponqkoga zaklu4vat izneresni temi na teenovete koito naistina imat problemi samo za6toto ne6to bili v protivorte4ie s pravilnika,a drugite vse edno ne sa,v pravilnika pi6e,4e sa zabranqva puskaneto na temi s neseriozne harakter.aide de,mn mi e interesno kude pak spqt moderatorite i ne zatvarqt temite na quench i dr takiva tupanari,6tom i moderatorite ve4e ne si vur6at raotata,qsno mi e nakude otiva toq forum
Бай Иван е мъш?
01-25-2007, 17:20
Бай Иван е мъш?
Pone kajete dali Бай Иван е мъш :cry: :cry: :cry: :cry:
strawberry1988
01-25-2007, 17:28
ami qvno "dobrite" moderatori pak ne si vur6at rabotata,mn mi e interesno za6to ponqkoga zaklu4vat izneresni temi na teenovete koito naistina imat problemi samo za6toto ne6to bili v protivorte4ie s pravilnika,a drugite vse edno ne sa,v pravilnika pi6e,4e sa zabranqva puskaneto na temi s neseriozne harakter.aide de,mn mi e interesno kude pak spqt moderatorite i ne zatvarqt temite na quench i dr takiva tupanari,6tom i moderatorite ve4e ne si vur6at raotata,qsno mi e nakude otiva toq forum
tova bqh az,ama zabravih da se regna :D
Краи на "Бай Иван е
01-25-2007, 17:32
Бай Иван е мъш?
Аре преставам,че верно е тъпо извинявам се че ви изтрових нервите :wink: Важното е да стаа FUN ;-)
Бай Иван е мъш?
Аре преставам,че верно е тъпо извинявам се че ви изтрових нервите :wink: Важното е да стаа FUN ;-)
никак не става фън Ако не тебе ти е било радвам се ..!
TreeHill
01-25-2007, 17:54
И аз това питам...
real-girl
01-25-2007, 17:59
Ami to e qsno we hora ama za kvo trqa se puskat sto ednakvi temi za tova ok ne vi haresva i na men s16to , no vedn1j kazano e dostat14no..mislq,4e bungle be6e 1vata..mi kazala go e ve4e,a i se podrazbira..a ludite hora nqma da sprat da si pi6at izkilifer4enite temi4ki..i edin v1pros-na vas kvo tolkova vi pre4at!? Naistina draznqt ponqkoga,ama..aide sq,4ak tolkoz..vjivqvate se prekaleno mn v 1 forum !
FikyScHetOo
01-25-2007, 19:04
забележете, от 50тина теми на първата страница 34 са от Гости, 5 важни теми...и останалите от потребители. Пфф...тва е ужастно. Плюс това половината теми са еднотипни с цел гавра :/
забележете, от 50тина теми на първата страница 34 са от Гости, 5 важни теми...и останалите от потребители. Пфф...тва е ужастно. Плюс това половината теми са еднотипни с цел гавра :/
O Rly?