View Full Version : vruzka sus 4ovek ot klasa
minalata godina bqh osmi klas nali znaete nov klas zapoznava6 se s novi hora i o6te ot purviq den me privle4e edno momi4e ot klasa mi no do padna stra6no mnogo stanhme mnogo dobri priqteli i iskam da napravq purvata kra4ka kum ne6to pove4e ot priqtelstvo no nikoga ne sum imal vruzka sus sau4eni4ka ot klasa i ne znamdali tova 4e sme sau4enici 6te povliae ne vruzkata ni daite savet
akademika
01-25-2007, 11:28
И аз имах увлечение 8-ми клас по една съученичка, не не е хубаво., създава проблеми. Абстархирай се!!!
CrIsTiaNo_
01-25-2007, 12:17
priqtelstvoto prerastva v lubov ! lubovta v priqtelstvo nikoga !
Винаги можеш:
Да си опиташ късмета.
Да НЕ ти пука.
Да НЕ се стягаш.
Да се влюбите силно.
Да си смениш класа.
И най-винаги: след края на гимназията никой няма и да помни.
Какъв точно е проблема?
FiRe_LaDy
01-25-2007, 14:02
Ne ti preporychvash da pravish kakvato i da e krachka za neshto poveche ot priqteli.Taka moje da se sydadat intrigi i karanici v klasa.Po dobre da si ostanete smao priqteli.Primire se s misylta i taka.
Не виждам какво лошо има в това да ходиш с момиче от класа ти.Вие, както каза сте добре приятели и си говорите често, имате контакт.Покажи й, че я харесваш и след това защо не я поканиш да излезете?Но преди това според мен тя трябва да е наясно с чувствата ви.Другия вариант е да си останете приятели и няма смисъл да правиш нищо, ако не я харесваш много, защото пък тогава рискуваш да изгубиш приятелстно. :wink:
sweet_bibi
01-25-2007, 15:54
spored men ima dobra ima i lo6a strana.Dobrata strana e ,4e vs den 6te badete zaedno i 6te mojete da izjiveete mn krasivi momenti,no lo6ata strana e,4e say4enicite 6te vi obsajdat i.......... 4e ako skasate sled tova nqma da mojete da se poglednete v o4ite i 6te izpadate v mn nelovni sityacii.Tova go znam ot opit!!!
teardrop
01-25-2007, 16:02
Потърси в търсачката, има страшно много теми за гаджета от класа и можеш да прочетеш повечко неща.
Fucking_Bitch
01-25-2007, 16:09
Да ти кажа това е много кофти,в смисъл не самата връзка,ами помисли че след време вие ще скъсате нямаш наидея колко е гадно тогава!Изпитвала съм го на свой гръб... :( Ако наистина си сериозен.. действай,ама после да не съжаляваш...
SoulCrewHools
01-25-2007, 16:11
давай смело бе брат да не те еня :wink:
TreeHill
01-25-2007, 16:39
еми до голяма степен има значение
HardcorE_AFA
01-25-2007, 16:42
И аз имах увлечение 8-ми клас по една съученичка, не не е хубаво., създава проблеми. Абстархирай се!!!xaxa i az ....v 9-ti dori trugnah s toq...be6e gadno 1 ot 100 takiva vruski prerastvat v ne6to pove4e ot nqkva sexualna igra...bar mi hode6e s edna ot negoqviq klas 1 godina...no kade tozi kasmet za vsi4ki :)
HardcorE_AFA
01-25-2007, 16:43
И аз имах увлечение 8-ми клас по една съученичка, не не е хубаво., създава проблеми. Абстархирай се!!!xaxa i az ....v 9-ti dori trugnah s toq...be6e gadno 1 ot 100 takiva vruski prerastvat v ne6to pove4e ot nqkva sexualna igra...bar mi hode6e s edna ot negoqviq klas 1 godina...no kade tozi kasmet za vsi4ki :)
real-girl
01-25-2007, 16:54
Mm,az vinagi s1m bila rezervirana k1m podoben tip vr1zki..zna4i i na men mi se e slu4valo ne6to podobno,samo 4e mom4eto izpitva6e 4uvstva k1m men,spriqtelihme se,ama toi iska6e i ne6to pove4e..az oba4e ne mu go dadoh i se poly4i kofti :? A ako p1k tr1gnete,pomisli si posle..kato se razdelite..6te e ne na taman nqkak si. Razbira se ,ako mn se obi4ate moje da se radvate na mnogo 6tastlivi momenti. Moqt s1vet e da preceni6 do kolko sa ti silni 4uvstvata i ako razbere6,4e ne moje6 bez neq i nepremenno iska6 da si s neq,deistvai..no ako ne e ne6to seriozno,po-dobre si zapazete priqtelskite otno6eniq..prosto izbirai..vsi4ko e v tvoi r1ce..ako iska6 poemi riska,ako ti se struva ne6to vremenno,nedei..ti si na hod ;]
muhlqsal_4orap
01-25-2007, 19:17
ti si na hod ;]
кон на Е4