View Full Version : Със или без ?
Bad-GirL-
01-25-2007, 18:02
Момчета как повече харесвате момичетата?Със или без грим?
HardcorE_AFA
01-25-2007, 18:29
аз съм момиче но постоянно чувам коментари относно моч грим...защото си слагам на манхатан въгленово черно и е много яко и брутално!Но примерно наще казват че била гадно.Но приятели-момчета казват че се кефат...Гримът няма значение ако си си хубав и със и без грим ще си хубав :D затова не мене и без грим ми стои добре(шегувам се де)
Попринцип момчетата обичат момичетата да се естествени.А и грима е създаден да се прикриват недостатъците и да се подчертава красотата.АКо грима е в омери количества няма лошо,стига да не се прекалява :wink:
[Fr33land3R]
01-25-2007, 18:42
без грим.
Nadelina
01-25-2007, 18:43
S grima se podchertavat hubavite cherti na edna jena.. spored men e hubavo da se slaga grim :)
Destroyfashion
01-25-2007, 18:48
ako edno mom4e naistina haresva priqtelkata si nqma da ima zna4eni dali e s grim ili bez
Angel_of_fate
01-25-2007, 18:49
Момиче съм , но без грим . 1-во е вредно . От червилото се обезцветяват устните (естественият им цвят) `, от сенките те болят очите (щом боли значи нещо е вредно ! ) , от спиралата миглите след това падат ! . А лака е сякаш си слагаш блажна боя по ноктите . Замислете се , тва са химикали! А децата от малки почват да се гримирват ! Не е хубаво това :( . По кожата трябва да се слага само крем ,мисля аз :D
alkobalko
01-26-2007, 06:04
И аз съм момиче, но ще отговоря. По принцип и аз съм на мнение, че повечето момчета харесват естествената красота. Все пак няма да е много притяно момчето да те целуне по бузата и да усети "приятния" вкус на пудрата. Когато едно момиче е хубаво, то и без грим остава такова. Разбира се има и моменти, в които е добре да се сложи грим, но подходящия и в умерени количества.
dream_dragon
01-26-2007, 06:35
Определено без грим.
BebeTooOoo
01-26-2007, 07:16
И аз съм момиче и ще отговоря.На мнение съм че попринцип момчетата харесват естествената касота на момичетата и доста мои приятели са ми го споделили.Ако момичето е наистина красиво няма да има разлика дали ще е с или без грим-пак ще си е хубаво.Но все пак има и моменти в които се налага да сложим грим но не и да прекаляваме !
Аз съм ф-4е.Ами и аз мисля че без грим е по-добре.Приятеля ми също мисли така казва че със или без грим пак си ме харесва и му е все тая.Дори понякога като се гримирам ми казва да не се цапам толкова че после един час докато си го махна грима.Но попринцип не се гримирам не ми се занимава...:)
Psihi4no_bolen
01-26-2007, 08:23
Понякога слагате много грим и си осирате иначе хубавото лице !
mechtaq_za_teb
01-26-2007, 08:34
ako edno mom4e naistina haresva priqtelkata si nqma da ima zna4eni dali e s grim ili bezsaglasna ;)
krem4et0
01-26-2007, 08:38
Аз без грим по очите не излизам. Собственото ми гадже ме е виждал 2 или 3 пъти без грим и то защото ми бяха възпалени очите. Първата ми работа сутрин е да си сложа спирала и молив. не за друго но имам много светли мигли и малки очи и без грим съм като 16 годишна,а аз съм почти на 22. Та приятеля ми ме харесва без грим,но казва,че изглеждам малка и го е страх да не го обвинят в педофилия. Иначе по пудри,ружове и червила не си падам много,но очите трябва да са гримирани задължително дори и за хляб да отивам.
Mimka_sweet
01-26-2007, 08:39
Ем с грим ама да не се прекалява....примерно черен молив,спирала,гланц и евентуално фон дьо тен или коректор,пудра ако има нужда. Ама разни ружове,сенки,ала бала .......БЛЯ !!!!
Psihi4no_bolen
01-26-2007, 09:01
Ем с грим ама да не се прекалява....примерно черен молив,спирала,гланц и евентуално фон дьо тен или коректор,пудра ако има нужда. Ама разни ружове,сенки,ала бала .......БЛЯ !!!!
А ти ми дължиш шоколад !!!
playful_baby
01-26-2007, 09:11
emm az li4no ne sam protiv grima ama.... da ne se prekalqva! izvinqvai ama nqkva s pet plasta varhu liceto si kato q vidi6 sutrin ima golqma veroqtnost da se opla6i6 !!! taka 4e... izpolzvaneto na grim e dobre , no samo kogato pod4ertava krasotata ti!!! :shock: :lol:
Въпреки че изглеждаме по-добре с грим според мен момчетата харесват момичетата без грим или както се казва естествената красота. Казвали са ми го и затова го знам.
The-Cult
01-26-2007, 11:00
Попринцип момчетата обичат момичетата да се естествени.А и грима е създаден да се прикриват недостатъците и да се подчертава красотата.АКо грима е в омери количества няма лошо,стига да не се прекалява :wink:
Напълно съм съгласен :!: :)
.:SummeR:.™
01-26-2007, 11:10
Mи мисля,че момчетата харесват повече момичета без грим,но въпреки това не виждам нищо лошо в това едно момиче да се гримира,разбира се в умерени количества.
TreeHill
01-26-2007, 11:23
]без грим.
ако със - то мн мн малко
priti_kiti
01-26-2007, 11:37
Момиче съм и по принцип не харесвам силния и тежък грим..
Аз си слагам само молив и спирала :) И гланц евентуално - но мразя такива силно ярки червила,сенки,ружове, пет вида моливи за вежди и устни.. блякс :?
GLeZoRanA
01-26-2007, 11:43
Аз само едно ще кажа -> МОМЧЕТАТА НЯМАТ ПРАВО НА ГЛАС ПО ТОЯ ВЪПРОС :) и по още много де ....
[B]a[N]D[i]T[k]a
01-26-2007, 11:48
mai tuk samo momi4eta otgovarqt.. az imam grimove no ne se grimiram.. imam 4uvstvoto 4e kato si sloja i senki i neshto na ustnite prili4am na 4udovishte.. a .. pozvolqvam samo na bratov4edka mi da me grimira 4e qvno e po skoposana ot men i me dokarva do nqkude :lol: :lol:
Нп, и едно момче ще отговори. Честно да си кажа почти ми е все едно, но нз нямам нищо против момичетата с грим, даже ми харесва донякъде, стига грима да е с мярка и с вкус, но пък просто има някои момичета, които без грим не се гледат (има и тагива, които и с грим не се гелдат :) ама това е друг въпрос), е има и момичета, които пък им утива да са без грим, всичко е зависи от това как изглежда момичето. Според мен изцяло зависи от момичето, на някои им утива грим на други не, но като цяло грима не ми пречи.