PDA

View Full Version : Razgovor

LORD MIRROR
01-25-2007, 18:27
Daite nqkolko temi za razgovor, kogato izlizate navun s edno momiche ....za kvo si govorite, maitapi, buzici...Pleaseeeeeeeeeeeeee....Thank you and....thank you !!!! :)

FiRe_LaDy
01-25-2007, 18:30
Ami to otvytre shti doide na momenta sh sa setish za kakvo da si govorite.TO taka kakvo sha ti kajem i ti sh si zapishesh nqkade i kat nz z ako da si govorite sh si poglednesh da si prippomnish.Razlichni hora .. razlichni interesi .. razlichni temi na razgovor.

01-25-2007, 18:30
Kупони,теб,нея,вашите общи мигове,музика,спорт,общи интереси... ала-бала общи приказки

Psihi4no_bolen
01-25-2007, 19:03
Daite nqkolko temi za razgovor, kogato izlizate navun s edno momiche ....za kvo si govorite, maitapi, buzici...Pleaseeeeeeeeeeeeee....Thank you and....thank you !!!! :)

Obiknovenno narejdam kolko sa i tapi i grozni priqtelkite...

f1s714e70
01-25-2007, 20:02
grimove,moda,mom4eta,sex :P

cherinka
01-25-2007, 20:17

Obiknovenno narejdam kolko sa i tapi i grozni priqtelkite...

жъхъхъ, кефиш ме бате.
по темата : ся се сетих един бъзик:
Той: Във вторник ша та вода в "Най клуб".
Аз : А ?
Той: Аз съм добре, а тииии

ахахаха, тфа ме съсипва всеки път като ми го каже... :D

bonboncheto_vicky
01-25-2007, 20:27
Амиии..аз тарся малко помощ,има един пич от 8 клас и с него си имаме няква закачка...та винаги съм искала да варжа някав разгоров с него но не знам как :( мн приячелта са ми казвали че той си пада по мен и че ще ми излезне късмета но просто като му кажа здрасти и всичко ми се обраща...кво да праа

SaYoNaRa
01-25-2007, 22:38
недей му казва здрасти

The-Cult
01-25-2007, 22:43
недей му казва здрасти
Кажи му добър вечер.... :-D

KPuBA_4yTyPA
01-26-2007, 00:41
С момичета си говора за:
1.Футбол,въпреки,че нишу не разбирам говора там за мачове
2.Формула 1 - що се отказа Шумахер?ова се дискутира поне половин час,какво мисли момата за 10 цилиндровите V образни двигатели
3.Защо интернационалистическото прасе Путин ни изклати за договора за газта?
4.Защо махнаха казармата - поне половин час се обсъжда каква е миризмата на кобинките.
5.Защо президента на България е етнически турчин,баща му се казва Седеф и е манаф.
6.Говора и за предстоящото засушаване лятото,урагана Кирил
7....много подходяща тема да говориш с момиче е да наблегнеш обезателно и много на задачите по математика и физика.

Vladokaaa
01-26-2007, 14:39
Еми ти ще разбереш какво я интересува и за това ще говорите.Разпитай я за нея самата.Момичета обичат да говорят за себе си и особено за бившите си гаджета. :lol: :lol: :lol: