Влез

View Full Version : Мой сладки съседе:)

Charleese
01-26-2007, 15:39
И така-добър вечер! :wink: Тази тема не е от онези драматичните,а с по-весел характер :P Въпросът е,че имам сладък съсед,по който си падам :-D Но аз попринцип мн не общувам със съседите и ще е тъпо просто ей така да му изръся нещо..хахах,смешно ми е,понеже не съм на 12 и имам опит с мъжете,ама сега - цък,не знам кво да правя :-D Иначе той пича като ме види си ме поздравява и ме зяпка,амаа аз искам да задълбоча нещата! :lol: Давайте идеики как тва да стане! :D
Kissessssss :D

SoulCrewHools
01-26-2007, 15:47
разбий му пощенската кутия 8)

Crazy_teen4e`f
01-26-2007, 16:23
Ми като се видите зяпай го и ти,чрез погледи чрез жестове му покажи че не ти е безразличен.

Psihi4no_bolen
01-26-2007, 16:27
И така-добър вечер! :wink: Тази тема не е от онези драматичните,а с по-весел характер :P Въпросът е,че имам сладък съсед,по който си падам :-D Но аз попринцип мн не общувам със съседите и ще е тъпо просто ей така да му изръся нещо..хахах,смешно ми е,понеже не съм на 12 и имам опит с мъжете,ама сега - цък,не знам кво да правя :-D Иначе той пича като ме види си ме поздравява и ме зяпка,амаа аз искам да задълбоча нещата! :lol: Давайте идеики как тва да стане! :D

Спъни го по стълбите и после му се извини и го покани у вас !!! БЕЗОТКАЗЕН МЕТОД !!!!!

anubite
01-26-2007, 16:33
Отрежи си ръката. След това го обвини: "Ти ми отряза ръката!". Така всичко ще си дойде на мястото.

Psihi4no_bolen
01-26-2007, 16:35
Отрежи си ръката. След това го обвини: "Ти ми отряза ръката!". Така всичко ще си дойде на мястото.

Очаквах да го кажеш ...ама вече са му рязали ръцете...остават му краката или главата!

anubite
01-26-2007, 16:39

Очаквах да го кажеш

АЙДЕ, БЕ?

Psihi4no_bolen
01-26-2007, 16:41

Очаквах да го кажеш

АЙДЕ, БЕ?

аз съм МЕДИУМ!!!

koalka
01-26-2007, 17:20
Добър вечер!Ми, ако те кефи най-добре прави нещо, което да му подскаже, че го харесваш наистина.В смисъл и ти го гледай, флиртувай с него и ще видим нещата как ще се развият.Ако искаш можеш ти да направиш първата крачка и да го поканиш да излезете, ако се харесвате.Но може и да го изчакаш, за да видиш той какво ще направи.

luschka
01-26-2007, 17:35
И аз преди време имах същия проблем :D
Тъй като живея на квартира, накарах хазяйката да ни запознае и тя се съгласи. Аз обаче се разочаровах от въпросното момче, но...
Ако имате асансьор, направи така, че да се засечете и го заговориш.
Само това ми хрумва в момента. А преди бях измисляла толкова много неща... 8)

violin4eto
01-26-2007, 18:39
xaxaxaxa super sityaciq!!!Moje6 da go zagovori6 ne6to ot sorta na kolko e 4asa ili ne6to takava sled tova 1 strasten pogled i 4arovna ysmivka i ti e v kurpa vurzan!!!!

svetlidim
01-26-2007, 18:57
Спъни го по стълбите и после му се извини и го покани у вас !!! БЕЗОТКАЗЕН МЕТОД !!!!!

Хах :smt081 !Да,това ми хареса!Ще подейства наистина. :wink:

Psihi4no_bolen
01-26-2007, 19:01

Хах :smt081 !Да,това ми хареса!Ще подейства наистина. :wink:

Аз никога не лъжа!Така свалих съседката ... ма още не е станала ... от гроба :cry:

IdiOtKa
01-26-2007, 19:01
да да и вие давате савети на 12 годишно момиче ! и сиурно саседа и е на 17-18 повече ... не се и учудвам ..тва са тапотии !

Bacard1
01-26-2007, 19:25
Добър вечер!Ми, ако те кефи най-добре прави нещо, което да му подскаже, че го харесваш наистина.В смисъл и ти го гледай, флиртувай с него и ще видим нещата как ще се развият.Ако искаш можеш ти да направиш първата крачка и да го поканиш да излезете, ако се харесвате.Но може и да го изчакаш, за да видиш той какво ще направи.

съгласен сум или може да му оставиш бележка на вратата или ...нз нещо таккова малко е детско тва с бележката ама върши ралта ако си по романтична...!!! :lol: :D :lol:

_влюбен_
01-26-2007, 20:15
Според мен по добре недей със съседа от личен опит ти го казвам.След време става много криво.Разгледай тази тема.
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=76426

Fanatichka
01-26-2007, 20:22
Ох как ти завиждам...много се надявам до нас да се нанесе някое семейство с готин син :twisted:
та по темата ;) като те поздравява и като се разминавате му се усмихвай и го гледай страстно или перверзно.Предполагам, че ще се досети, че му се кефиш и би трябвало да те заговори..ако пък не ти го подпитай нещо.Примерно къде учи или какво работи ала бала!Успех ;)

01-26-2007, 21:00
Leleeeeeeeee kak iskam i az takav sased!!!

AnIcHkAtA
01-26-2007, 21:01
I pak sam zabravila da se logna!Tva gore sam az.

AnIcHkAtA
01-26-2007, 21:03
Offfffff ako pita6 mene igrai 2-3 dena i posle karai po sa6testvo!Razbira se ako si se ubedila 4e te haresva!Uspeh!

Merito_
01-26-2007, 23:48
Отиди късно през нощта до тях и кажи, че ти е свършило кафето, а по това време няма от къде да намериш,пък и трябва да учиш до сутринта. Или пък през деня отиди и му занеси някакви сладкиши нещо, което уж си сготвила сама и искаш да си кажи мнението за тях. И така...

Mikohito
01-27-2007, 01:59
Отиди късно през нощта до тях и кажи, че ти е свършило кафето, а по това време няма от къде да намериш,пък и трябва да учиш до сутринта. Или пък през деня отиди и му занеси някакви сладкиши нещо, което уж си сготвила сама и искаш да си кажи мнението за тях. И така...

Браво и аз щях да дам същият съвет.Най-лесния начин да се добереш до някой съсед е да му поискаш нещо назаем.Все има какво да ти е свършило кафе,захар,брашно и т.н.Когато отидеш го заговаряш и готово.

01-27-2007, 08:47
xax mila po dobre nedei da se zanimava6 to4no sus suseda si - dori i da se polu4i ne6to mejdu vas - sled vreme 6te skusate i 6te ti e SUPER nelovko vseki put kato se zasi4ate...koeto e nizbejno ;)
Az sum hodila sus suseda mi, no ni6to ne se polu4i i sega e sduh i za 2mata ;)

batis
01-27-2007, 10:00
Mislq 4e trqbva da go nakara6 da te zabeleji po po-neobi4aen na4in-primerno spomeni mu 4e si lesbiika i tova garantirano 6et go predrazpoloji pove4e ot polojitelno kam teb-nai-malkoto 6toto 6te si istinsko predizvikatelstvo da te varne v praviq pat :-D :D :-D

Psihi4no_bolen
01-27-2007, 10:16

Да не съм аз !??!

Klamer4o93
01-27-2007, 10:17
да да и вие давате савети на 12 годишно момиче ! и сиурно саседа и е на 17-18 повече ... не се и учудвам ..тва са тапотии !
Аз ли съм недоскив, или никъде не пише, че е на 12. :shock:

In4iTu_
01-27-2007, 12:41
Аз ли съм недоскив, или никъде не пише, че е на 12. :shock:

Идиотке, момичето каза, че НЕ Е на 12....

Konfucii
01-27-2007, 12:43
pokaji mu 4e se interesuva6 ot nego toi 6te napravi pyrvata kra4ka 6tom te zqpa zna4i ima interesen :) razmenete si nomerata an gsm-ite sms za kafe ne6to takova improvizirai ;)
6tom te e zqpal nqma da otkaje edno kafe spoks :}