View Full Version : Тя се чукала с него, за да предпази приятелката си?!!!
Няма да се разпростирам много в разкази...
Гаджето ми я разкрих, че се е изчукала в колата на един преди няколко седмици...
Оправданието и беше - "Той е много гаден и щеше да направи нещо на пирятелката ми Х.. ако не бях излязла с него в колата..."
Били в някво кафе двете, оня дошъл и понеже тя го познава по от отдавна, нея не я закача, обаче налетял на приятелката й, и тя да я защити, излезли от вън, той и казал да се качи в колата му и отпрашили на някъде...
Как ви се вижда тоя случаи? Някъде ме лъже май? Но къде и дали е имала нещо с тоя както си мисля ... Дайте съвет
тая мацка ти вкарва разни филми и незнам що и се връзваш изобщо :?
Sisley^BaBy
01-27-2007, 15:49
тя май за еб**ка те зема...
Vsi4ko e vazmojno...no ne razbrah siguren li se 4e se e 4ukala s nego ili prosto znae6 4e se e ka4ila v kolata? :-k Ako e spala s nego nezavisimo za6to...po-dobre se razdelete,tva si e 4ista iznevqra...Typo e da ti se opravdava 4e se e 4ukala s nqkoi samo za da ne se 4uka s nego priqtelkata i :-D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ee sigurno ima pone malko istina v cqlata taq istoriq
HA HA HA egati typoto opravdanie!!!!!!prosto na tvoito devoi4e mu se e priiskalo da 4ukne ne6to dr pi4.ako povqrva6 na tva,zna4i si bahti balyka. :lol:
BloodSoul
01-27-2007, 16:52
Може би момичето ти, за да измие вината си пред теб е поукрасила нещата. Сигурно е станало нещо подобно, но едва ли е имало от типа, направих го, защото ме е заплашвал. Ако я е заплашвал и са го направили, води се един вид изнасилване и е трябвало да се оплаче на властите. Така че има нещо лъжливо!
ProstoAz
01-27-2007, 16:54
Много си наивен... :roll:
може и да не е "филм" може да казва истината..
Аз имах един такъф познат който с преди излизахме на афе насам натам. е един ден налетя на една моя приятелка и аз се качих в колата с него да я оставим я тях после му дигнах ебати скандала и смотаняка ме качи на витоша,но след много караници ме върна :)
eternity
01-27-2007, 18:33
Mnogo te razmotava mai!!! Az vikam d ai bie6 6uta!
Ехеее, идеален сюжет за някоя латино-американска боза...от тия, дето бабите ги гледат по цял ден... :-D
ХАх пич трябва да си много тъп за да и се вържиш на тоя филм дет ти го е вкарала.Според мен въобще няма нищо вярно в това което ти е казала.Накарай я да ти разкаже какво е станало и ако пак овърта и тегли една...
твоита приятелка има богата фантазия ..тва са супер измишлиотини !
JoeBanana
01-27-2007, 18:53
хахахах хахах представи си ситуация :-D
вървите си някъде и срещате 3ма айдуци, вадят ви нож и приятелката ти отива да им духа, за да те предпази :-D не жена, а злато ! :-D
BloodSoul
01-27-2007, 18:53
Ехеее, идеален сюжет за някоя латино-американска боза...от тия, дето бабите ги гледат по цял ден... :-D Отива! :smt005
BeZ^BikiNi
01-27-2007, 18:55
Abe ili qko se opravdava ili durji poveche na priqtelkata si otkolkoto na tebe -ama ako pitash mene tva sa bahti glupostite i az lichno bih se razdelila s neq ako bqh na tvoe mqsto dori i da ne luje fakta samo , che e mislila za priqtelkata si a ne za tebe mi e dostatuchna prichina da q zareja :evil:
Дааа, знаем ги тия теми. :wink:
Sexapilna_kukla
01-27-2007, 20:00
Da be,i ti puk ako kajesh,che si se zamislil dali tova naistina moje da e vuzmojno..... :lol:
Ам ако ти и товй приятел си вървите и срещате група дебелани -15-20 моми :) и понеже тебе те познават не ти правят нищо ама налитат на аверът ти и ти зада го предпзиш излизаш навън с тях и те ти казват скачай в скута ми =) и ти тръгваш стях на някъде носен на ръце :lol:
malka_sladuranka
01-28-2007, 08:25
може и да не е "филм" може да казва истината..
Аз имах един такъф познат който с преди излизахме на афе насам натам. е един ден налетя на една моя приятелка и аз се качих в колата с него да я оставим я тях после му дигнах ебати скандала и смотаняка ме качи на витоша,но след много караници ме върна :) да, всичко е възможно, но момичето май не е имало късмета да я върне веднага