.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Боил
    Guest

Тя се чукала с него, за да предпази приятелката си?!!!

Няма да се разпростирам много в разкази...

Гаджето ми я разкрих, че се е изчукала в колата на един преди няколко седмици...
    Оправданието и беше - "Той е много гаден и щеше да направи нещо на пирятелката ми Х.. ако не бях излязла с него в колата..."

Били в някво кафе двете, оня дошъл и понеже тя го познава по от отдавна, нея не я закача, обаче налетял на приятелката й, и тя да я защити, излезли от вън, той и казал да се качи в колата му и отпрашили на някъде...

Как ви се вижда тоя случаи? Някъде ме лъже май? Но къде и дали е имала нещо с тоя както си мисля ... Дайте съвет

Guest
    тая мацка ти вкарва разни филми и незнам що и се връзваш изобщо

Повече от фен
    филм! набивай и шута!

тя май за еб**ка те зема...
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

Голям фен
    Vsi4ko e vazmojno...no ne razbrah siguren li se 4e se e 4ukala s nego ili prosto znae6 4e se e ka4ila v kolata? Ako e spala s nego nezavisimo za6to...po-dobre se razdelete,tva si e 4ista iznevqra...Typo e da ti se opravdava 4e se e 4ukala s nqkoi samo za da ne se 4uka s nego priqtelkata i

Guest

ee sigurno ima pone malko istina v cqlata taq istoriq

Град
    plovdiv
    HA HA HA egati typoto opravdanie!!!!!!prosto na tvoito devoi4e mu se e priiskalo da 4ukne ne6to dr pi4.ako povqrva6 na tva,zna4i si bahti balyka.

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Може би момичето ти, за да измие вината си пред теб е поукрасила нещата. Сигурно е станало нещо подобно, но едва ли е имало от типа, направих го, защото ме е заплашвал. Ако я е заплашвал и са го направили, води се един вид изнасилване и е трябвало да се оплаче на властите. Така че има нещо лъжливо!

Много си наивен...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    може и да не е "филм" може да казва истината..
    Аз имах един такъф познат който с преди излизахме на афе насам натам. е един ден налетя на една моя приятелка и аз се качих в колата с него да я оставим я тях после му дигнах ебати скандала и смотаняка ме качи на витоша,но след много караници ме върна
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Фен
    Град
    v ku6ti
    Mnogo te razmotava mai!!! Az vikam d ai bie6 6uta!
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Повече от фен
    Ехеее, идеален сюжет за някоя латино-американска боза...от тия, дето бабите ги гледат по цял ден...
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Бобо
    Guest
    ХАх пич трябва да си много тъп за да и се вържиш на тоя филм дет ти го е вкарала.Според мен въобще няма нищо вярно в това което ти е казала.Накарай я да ти разкаже какво е станало и ако пак овърта и тегли една...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    твоита приятелка има богата фантазия ..тва са супер измишлиотини !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Град
    Мбабане
    хахахах хахах представи си ситуация
    вървите си някъде и срещате 3ма айдуци, вадят ви нож и приятелката ти отива да им духа, за да те предпази не жена, а злато !

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Цитирай Първоначално написано от shalis
    Ехеее, идеален сюжет за някоя латино-американска боза...от тия, дето бабите ги гледат по цял ден...
    Отива!

Фен
    Град
    Plovdiv
    Abe ili qko se opravdava ili durji poveche na priqtelkata si otkolkoto na tebe -ama ako pitash mene tva sa bahti glupostite i az lichno bih se razdelila s neq ako bqh na tvoe mqsto dori i da ne luje fakta samo , che e mislila za priqtelkata si a ne za tebe mi e dostatuchna prichina da q zareja

Мега фен Аватара на koalka
    Дааа, знаем ги тия теми.

Супер фен
    Da be,i ti puk ako kajesh,che si se zamislil dali tova naistina moje da e vuzmojno.....

Град
    На Луната :)
    Ам ако ти и товй приятел си вървите и срещате група дебелани -15-20 моми и понеже тебе те познават не ти правят нищо ама налитат на аверът ти и ти зада го предпзиш излизаш навън с тях и те ти казват скачай в скута ми =) и ти тръгваш стях на някъде носен на ръце
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    може и да не е "филм" може да казва истината..
    Аз имах един такъф познат който с преди излизахме на афе насам натам. е един ден налетя на една моя приятелка и аз се качих в колата с него да я оставим я тях после му дигнах ебати скандала и смотаняка ме качи на витоша,но след много караници ме върна
    да, всичко е възможно, но момичето май не е имало късмета да я върне веднага

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си