PDA

View Full Version : първия път се прецака

sabbath
01-27-2007, 19:22
нещо се прецака.... уж всичко си беше ок, пък не можах да вляза... и на двамата ние за първи път... дали щото го правихме на тъмно, може ли тя да е по-тясна от долу, или проблема да е в мен...

споделете поне от личен опит...

Trisha1991
01-27-2007, 19:25
нещо се прецака.... уж всичко си беше ок, пък не можах да вляза... и на двамата ние за първи път... дали щото го правихме на тъмно, може ли тя да е по-тясна от долу, или проблема да е в мен...

споделете поне от личен опит...

Не сте се възбудили достатъчно. Опитай пак следващия път

sabbath
01-27-2007, 19:27
и аз си помислих за същата причина... и със сигурност ще пробваме пак :)

koalka
01-27-2007, 19:29
Явно сте направили несполучлив опит, но това не означава да се отчайвате.И при нас така се случи.Просто мен много ме болеше и му казах да спре.Просто се успокойте, нека се възбуди достатъчно, разшири я с пръсти и го правете на светло-по-добре ще е.

macka123
01-27-2007, 19:39
a i moje da e imalo izvestno pritesnenie ot neina strana i da ne se e otpusnala dostaty4no...
uspeh dr pyt :):)

sabbath
01-27-2007, 19:44
и двамата бяхме притеснени... това мога да го кажа със сигурност

Sexapilna_kukla
01-27-2007, 19:58
Spokoino,vremeto e pred vas :wink:

BloodSoul
01-27-2007, 20:01
Не се притеснявайте! Възбуди я, проникни първо с пръсти, внимателно. След това се опитай да влезеш в нея, бавно и нежно!

Alerta
01-27-2007, 20:02
и двамата бяхме притеснени... това мога да го кажа със сигурност>!<
+ това да, по-тясна е. за 1 път й е било...

ThePainIsReaL
01-27-2007, 20:02
Такааам .. само да ти кажа . Не се безпокой, ама въобще . Когато и двамата са девствени това се случва много често . Въпросът е в концентрацията за това , което правиш . Трябва наистина да го искаш , да не се плашиш и безпокоиш или както една беше казала " Докато той си го правеше ,аз си лежах там и си мислех за кафето , което ще пия , когато всичко свърши" (това да НЕ го правите :-D ) . После идва ред на възбудата . Тя трябва да е спокойна , достатъчно овлажнена .. (помогни й и ти - било с ръце или с език ) . Питай я как й харесва , какво и харесва - по-лек натиск , по - силен (още за началото говоря) . Когато се дойде до акта , Не се панирай . Не търси проблеми в ситуацията . Ще се получи .. след няколко опита .. оставете си достатъчно време за акта . А не примерно втора смяна преди даскало и да бързате ..

П.П. Стига съм писала .. и айде успех , важното е наистина да си сигурен , че го искаш точно в този момент.

krem4et0
01-27-2007, 20:43
Ние изпитахме щастието от секса на 3-тия опит. не искаше да влезе и толкова,а аз направих глупостта да съм отгоре и да се спусна,като уж контролирам нещата. нищо не контролирах-беше ме страх. но иначе кажи на мацето да не го мисли,а ти първо не е зле да я поразгледаш обстойно преди да правите секс. Успех.

Barbie
01-27-2007, 20:45
Приятелят ми е по-опитен от мен и въпреки това първите пъти не се получи. Мен ме болеше и просто несъзнателно се дърпах и се стягах. И честно казано ми беше много криво, че не мога да се контролирам и просто да се отпусна и да стоя мирна...направо виновна се чувствах. (Е накрая стана де...и всъщност беше хубаво, въпреки че малко или много болеше :-) )

Тъй че предполагам, че при пръв път е нормално нещата да не протекат много гладко. Намерете си спокоен терен за действие, осигурете си достатъчно време, отпуснете се и двамата максимално, не го правете на съвсем тъмно, за да наблюдавате реакциите си...и опитвайте. Спокойно, все някога ще се получи. :-D

NiksaN4o
01-27-2007, 21:36
Еми в това няма нищо срамно и нищо странно. Много пъти 1вия път не е сполучлив.Значи важно е да предразположиш приятелката си - било с обстановката ( по романтична ), после с нежни докосвания и целувки там където и харесва ( това ти трябва да знаеш най-добре :-D ) и след това вече да се опиташ да я възбудиш още повече като използваш и ръцете и/или езика си. Повярвай, че направиш ли това - тя ще се отпусне максимално и ако сичко е както трябва - ще е доста възбудена. А след това, както някой писа, докато го правите още 1вия път я питай добре ли е, по силно или по нежно и т.н. И спокойно - сичко ще е наред :P Успех :P

Satanata ot grobi6teto
01-27-2007, 22:09
Zna4i:
1.Ka4va6 se na 1 stol
2.Tq da e legnala na leglo,s raztvoreni kraka kam teb
3.Ska4a6666666666................
4.Vatre si

01-27-2007, 22:25
ni sa izlagai we da nqma kokal kaka nqaa vleze ru4kai i 6 vleze kvo sa 4udi6 tolko bahti hamalogiqta

MoHuTo
01-28-2007, 00:57
Zna4i:
1.Ka4va6 se na 1 stol
2.Tq da e legnala na leglo,s raztvoreni kraka kam teb
3.Ska4a6666666666................
4.Vatre si
xahxhahxa ех, жалко че не сме пробвали така първия път :? Ех начиии :( :-D :-D :-D