.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

първия път се прецака

нещо се прецака.... уж всичко си беше ок, пък не можах да вляза... и на двамата ние за първи път... дали щото го правихме на тъмно, може ли тя да е по-тясна от долу, или проблема да е в мен...

споделете поне от личен опит...

Град
    София

Re: първия път се прецака

Цитирай Първоначално написано от sabbath
    нещо се прецака.... уж всичко си беше ок, пък не можах да вляза... и на двамата ние за първи път... дали щото го правихме на тъмно, може ли тя да е по-тясна от долу, или проблема да е в мен...

споделете поне от личен опит...
    Не сте се възбудили достатъчно. Опитай пак следващия път

и аз си помислих за същата причина... и със сигурност ще пробваме пак

Мега фен Аватара на koalka
    Явно сте направили несполучлив опит, но това не означава да се отчайвате.И при нас така се случи.Просто мен много ме болеше и му казах да спре.Просто се успокойте, нека се възбуди достатъчно, разшири я с пръсти и го правете на светло-по-добре ще е.

a i moje da e imalo izvestno pritesnenie ot neina strana i da ne se e otpusnala dostaty4no...
    uspeh dr pyt

и двамата бяхме притеснени... това мога да го кажа със сигурност

Супер фен
    Spokoino,vremeto e pred vas

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Не се притеснявайте! Възбуди я, проникни първо с пръсти, внимателно. След това се опитай да влезеш в нея, бавно и нежно!

Град
    In Your Mind
    Цитирай Първоначално написано от sabbath
    и двамата бяхме притеснени... това мога да го кажа със сигурност
    >!<
    + това да, по-тясна е. за 1 път й е било...
    I love you...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Такааам .. само да ти кажа . Не се безпокой, ама въобще . Когато и двамата са девствени това се случва много често . Въпросът е в концентрацията за това , което правиш . Трябва наистина да го искаш , да не се плашиш и безпокоиш или както една беше казала " Докато той си го правеше ,аз си лежах там и си мислех за кафето , което ще пия , когато всичко свърши" (това да НЕ го правите ) . После идва ред на възбудата . Тя трябва да е спокойна , достатъчно овлажнена .. (помогни й и ти - било с ръце или с език ) . Питай я как й харесва , какво и харесва - по-лек натиск , по - силен (още за началото говоря) . Когато се дойде до акта , Не се панирай . Не търси проблеми в ситуацията . Ще се получи .. след няколко опита .. оставете си достатъчно време за акта . А не примерно втора смяна преди даскало и да бързате ..

П.П. Стига съм писала .. и айде успех , важното е наистина да си сигурен , че го искаш точно в този момент.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ние изпитахме щастието от секса на 3-тия опит. не искаше да влезе и толкова,а аз направих глупостта да съм отгоре и да се спусна,като уж контролирам нещата. нищо не контролирах-беше ме страх. но иначе кажи на мацето да не го мисли,а ти първо не е зле да я поразгледаш обстойно преди да правите секс. Успех.

Супер фен Аватара на Barbie
    Приятелят ми е по-опитен от мен и въпреки това първите пъти не се получи. Мен ме болеше и просто несъзнателно се дърпах и се стягах. И честно казано ми беше много криво, че не мога да се контролирам и просто да се отпусна и да стоя мирна...направо виновна се чувствах. (Е накрая стана де...и всъщност беше хубаво, въпреки че малко или много болеше )

Тъй че предполагам, че при пръв път е нормално нещата да не протекат много гладко. Намерете си спокоен терен за действие, осигурете си достатъчно време, отпуснете се и двамата максимално, не го правете на съвсем тъмно, за да наблюдавате реакциите си...и опитвайте. Спокойно, все някога ще се получи.

Еми в това няма нищо срамно и нищо странно. Много пъти 1вия път не е сполучлив.Значи важно е да предразположиш приятелката си - било с обстановката ( по романтична ), после с нежни докосвания и целувки там където и харесва ( това ти трябва да знаеш най-добре ) и след това вече да се опиташ да я възбудиш още повече като използваш и ръцете и/или езика си. Повярвай, че направиш ли това - тя ще се отпусне максимално и ако сичко е както трябва - ще е доста възбудена. А след това, както някой писа, докато го правите още 1вия път я питай добре ли е, по силно или по нежно и т.н. И спокойно - сичко ще е наред :P Успех :P
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!

Zna4i:
    1.Ka4va6 se na 1 stol
    2.Tq da e legnala na leglo,s raztvoreni kraka kam teb
    3.Ska4a6666666666................
    4.Vatre si

Guest
    ni sa izlagai we da nqma kokal kaka nqaa vleze ru4kai i 6 vleze kvo sa 4udi6 tolko bahti hamalogiqta

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Satanata ot grobi6teto
    Zna4i:
    1.Ka4va6 se na 1 stol
    2.Tq da e legnala na leglo,s raztvoreni kraka kam teb
    3.Ska4a6666666666................
    4.Vatre si
    xahxhahxa ех, жалко че не сме пробвали така първия път Ех начиии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми