View Full Version : Спукан презерватив.........
Ситуацията е следната .. Снощи правих секс с приятелят си и той сподели че според него презервативът може и да се е скъсал .. Колко време имам за да взема мерки и какви да бъдат те .. И дали по някакъв начин най скоро мога да разбера дали всичко е ОК
П.С.Пуснах тема защото нямам време да разгледам целият форум а имам нужда от помощ веднага
NiksaN4o
01-27-2007, 22:06
Еми не съм мн опитен с хапчетата в такива случаи, щото не съм имал фалове до сега ( за радост ), но според мен или при някой лекар може да питаш или направо в аптеката за такива хапчета. Там ще ти обяснят и ще ти препоръчат нещо. НЕ се притеснявай - не си нито 1вата нито последната :lol:
Satanata ot grobi6teto
01-27-2007, 22:10
Kasno e ve4e-bremenna si
Moite saboleznovaniq
Sexapilna_kukla
01-27-2007, 22:20
Ako naistina prezervativa e bil skusan nai-dobre otivaite kolkoto se moje po-burzo do aptekata i vzemete POSTINOR DUO.Tova sa hapcheta,koito se piqt do 72chasa sled gafa,t.e.ubivat spermatozoidite(ako izobshto ima takiva).Sled 1 sedmica pravish test za bremennost i taka shte razberesh dali vsichko e ok...Uspeh!
BloodSoul
01-27-2007, 22:41
Ako naistina prezervativa e bil skusan nai-dobre otivaite kolkoto se moje po-burzo do aptekata i vzemete POSTINOR DUO.Tova sa hapcheta,koito se piqt do 72chasa sled gafa,t.e.ubivat spermatozoidite(ako izobshto ima takiva).Sled 1 sedmica pravish test za bremennost i taka shte razberesh dali vsichko e ok...Uspeh! Моето мнение е същото! Постинор Дуо е около 10 лв. доколкото си спомням.
благодаря ви много .. още утре сутрин ще намеря аптека ... и дано след следмица теста се окаже отрицателен
BloodSoul
01-27-2007, 23:02
Стискаме ти палци!
Sexapilna_kukla
01-27-2007, 23:06
Da,i pishi kakvo e stanalo,uspeh!
Ако презерватива се е скъсал и той е свършил в теб, направо вземи Постинор Дуо, защото може да си бременна.Пие се до 3 дни и колкото по-рано го пише, толкова по-добре.
gangbang
01-28-2007, 07:09
Ситуацията е следната .. Снощи правих секс с приятелят си и той сподели че според него презервативът може и да се е скъсал .. Колко време имам за да взема мерки и какви да бъдат те .. И дали по някакъв начин най скоро мога да разбера дали всичко е ОК
П.С.Пуснах тема защото нямам време да разгледам целият форум а имам нужда от помощ веднага
Така става като го правиш с по-малък от теб :wink: :D
Иначе да, както вече ти казаха, ако се е изпразнил от съдържание в теб при скъсването... най-добре вземи съответните медикаменти 8)