View Full Version : Пиченцата с якото пари?
Кво ви е мнението за аките мацки които виждате всеки ден да карат коли за по 200хилиии леа? Дали си мислите "ех тази сигурно има много отговорен работен пост" или по скоро "Тая сигурно има некой много богат тъпкач" ? Кое от двете, дали е възможно една жена да изкарва пари колкото некой супер бизнесмен или мутра? И също така как мислите че се чувстват тези мадами когато ги обвиняват несправедливо че са курви или когато наистина са такива???
Trisha1991
01-28-2007, 14:41
Успяла в живота. Това си мисля
Ice_Queen
01-28-2007, 14:42
Или богати мама и тати(и тя не си е мръднала и пръста!) ..а може също - ооо сигурно си има богат тъпкач! :roll:
Vampirkata
01-28-2007, 14:44
Или богати мама и тати(и тя не си е мръднала и пръста!)
kvo lo6o ima da si mutresa ne razbiram :lol:
the_o.c_girl
01-28-2007, 14:46
1 наистина успяла
2 наистина успели мама и тати :-D
3 мутра
ценя жени тип 1 :-D
Еми или преуспяла в живота или с богати роднини и приятели!
Trisha1991
01-28-2007, 14:49
Или богати мама и тати(и тя не си е мръднала и пръста!) ..а може също - ооо сигурно си има богат тъпкач! :roll:
За баготия тъпкач не го споменах, защото вече има доста преуспели хора, може да е внучка, дъщеря... племеница..или и гадже на някого, а може и тя да работи в няква корпорация и да си е взела автомобила на лизинг. ;)
Bodom_child
01-28-2007, 14:53
Моето лично мнение е че една наистина преуспяла Жена с възможности да си позволи каквото си поиска далеч не би избрала прекалена популярност или някоя лъскава кола, с която да се изфука пред обществото. Една такава Жена би подходила с по висок стил и финес към своите възможности и би ги уползотворила в далеч по хубави и стойностни неща от лъскаво bmw или друга марка кола с повече тунинг...
Моето лично мнение е че една наистина преуспяла Жена с възможности да си позволи каквото си поиска далеч не би избрала прекалена популярност или някоя лъскава кола, с която да се изфука пред обществото. Една такава Жена би подходила с по висок стил и финес към своите възможности и би ги уползотворила в далеч по хубави и стойностни неща от лъскаво bmw или друга марка кола с повече тунинг...
КАто какво например? Маникюр и фризюра :lol: ?
1 наистина успяла
2 наистина успели мама и тати
3 мутра
az puk tip 3 :roll: :lol:
успяла в живота ХА! успяла да си дъде гъза на който трябва. Специално в България този филм го няма. Всеки който изкарва много пари в България дава на някой за да живее. В смисъл на този и онзи да не му преебат бизнеса и да го оставят жив, ако им зима от хляба. Защото дупки в пазара няма толкова и всеки които тръгне да прави много пари от някаде взима на някой друг парите ;) Една жена по никакъв начин не може да се оправи с таква ситуация. Просто я тъпче някой с кинти, нищо повече. Успяла е като е била малка да си изгради имидж на вървежна, да си запази хубавото тяло и да открие как да си разкраси лицето най-добре това е всичко.
Virt-Tuning
01-28-2007, 15:05
Кво ви е мнението за аките мацки които виждате всеки ден да карат коли за по 200хилиии леа? Дали си мислите "ех тази сигурно има много отговорен работен пост" или по скоро "Тая сигурно има некой много богат тъпкач" ? Кое от двете, дали е възможно една жена да изкарва пари колкото некой супер бизнесмен или мутра? И също така как мислите че се чувстват тези мадами когато ги обвиняват несправедливо че са курви или когато наистина са такива???
Първото което си помисля:"Бая километра пишки е излапала тая за колата".Просто това си е реалността
Има жени ,които изкарват доооооста повечко пари от голяма част от мъжете!Мина времето ,когато жената беше домакиня и слогуваше на мъжа,носещ парите за издръжка на семейството 8)
Bodom_child
01-28-2007, 15:06
хахххаххха... Е за повечето жени това си е част от личната поддръжка. Аз говоря за неща доста по ценни от това, неща като създаване на семейство например, защото несъмнено една такава жена каквато аз описвам вече е на възраст, на която елементарните изкушения на живота не я вълнуват особено...
хахххаххха... Е за повечето жени това си е част от личната поддръжка. Аз говоря за неща доста по ценни от това, неща като създаване на семейство например, защото несъмнено една такава жена каквато аз описвам вече е на възраст, на която елементарните изкушения на живота не я вълнуват особено...
Ти под "яко пиченце" разбираш баба на 50 години ли? :smt017
the^one вместо да ми рецитираш феминистски простотий на изуст ми кажи една такава! За България говорим. Кажи ми една която е млада, красива и с много пари. Искрено се надявам да не ми дадеш за пример някоя поп-фолк певица, сама знаеш че това е голям автогол ;)
Що бе един приятел има една приятелка дето има една приятелка дето зима месечна заплата с четири нули. Ама за други виж не знам, точно затуй отварям темата да проверим за кво иде реч?
Trisha1991
01-28-2007, 15:27
Що бе един приятел има една приятелка дето има една приятелка дето зима месечна заплата с четири нули. Ама за други виж не знам, точно затуй отварям темата да проверим за кво иде реч?
Има такива... моя позната, дето работи в един от мобилните оператори, на 28 години е и взема към 3 000 лв. на месец. Кара супер яка алфа-ромео, ама ше излъжа къв модел беше, няква спортна, много готина кола. Гаджето й пък работи в банка и също зима добри кинти. Ама не и ги е дал той за колата. Има много такива жени вече.
the^one вместо да ми рецитираш феминистски простотий на изуст ми кажи една такава! За България говорим. Кажи ми една която е млада, красива и с много пари. Искрено се надявам да не ми дадеш за пример някоя поп-фолк певица, сама знаеш че това е голям автогол ;)
Да ,знам!Бях се подготвила с Кондолиза Райс и Маргарет Тачър ,защото те сам ми влезнали в съзнанието .Но има българки ,които се занимават с бизнес и си изкарват сами пари за коли ,къщи и така нататака.Например Жени Живкова -има известността на фамилията (но се съмнявам славата в този аспект да и е помогнала.По скоро й е пречила),но сама е съумяла да изгради кариера на едно доста прилично ниво.
Бе алфа ромео некакси не ми се връзва точно като символ на престиж и гъзаризъм. Говорим за нещо тип С класа Г класа БМВ 7ма серия. :) Алфата си е нормална кола са евридей пийпъл.
Тея, които са наистина успели си приличат на мутри, ама са жени :D Иначе повечето сигурно нямат и 20 и като ги видя си викам...нищо не си викам, ядосвам се :twisted:
Trisha1991
01-28-2007, 15:33
Бе алфа ромео некакси не ми се връзва точно като символ на престиж и гъзаризъм. Говорим за нещо тип С класа Г класа БМВ 7ма серия. :) Алфата си е нормална кола са евридей пийпъл.
30 000 лв. не мисля ча за България са малко пари. Разбира се има и по-скъпи както ти казваш, но и това не е малък пример според мен.
Trisha1991
01-28-2007, 15:34
Тея, които са наистина успели си приличат на мутри, ама са жени :D Иначе повечето сигурно нямат и 20 и като ги видя си викам...нищо не си викам, ядосвам се :twisted:
Поздрави за аватара :P
30 000 лв. не мисля ча за България са малко пари. Разбира се има и по-скъпи както ти казваш, но и това не е малък пример според мен.
Да де но жени които карат алфа, опел и голф има хиляди. За тях нямам съмнение че могат сами да си изкарат парите. И не гледай на алфата като 30 000 лева, ми гледай като 500 лева на месец 5 годишен лизинг. :wink:
sh3_1s_7h3_0n3
01-28-2007, 15:40
Абе ако тати или мъжа й е капитан под чужд флаг примерно :) няма да купи на дъщеря си/жена си S-класа ли? :) с по над 5000евро месечно заплата... един курс от 6-7 месеца :) и за 2-3год колко му е :)
stranno 6to li ne sum vijdal nekoia mnogo grozna jena da kara takava kola a ima samo razni puteta deto si karat nekoe SLK
Вижте сега-зависи от възрастта!Ако видите една възрастна достолепна бизнес дама,която кара тузарско немско возило е съвсем възможно да си го е изкарала сама,със собствени средства,но видите ли руса пикла на 20 години с добър бюст и съблазнително телсложение,то несъмнено или лапа пишката на някой мъстит бизнесмен, без да казвам мутра или човек с преуспяващ легален бизнес,или тате е инвестирал определена сума за въпросното МПС.В крайна сметка и трите варианта съществуават и няма лошо-както се казва кой,както се уреди!
sh3_1s_7h3_0n3
01-28-2007, 15:56
stranno 6to li ne sum vijdal nekoia mnogo grozna jena da kara takava kola a ima samo razni puteta deto si karat nekoe SLK
е ти под грозна к'во разбираш? занимарена или просто грозна. 'щото занимарена жена с много пари... :roll: едва ли ще видиш.. то се ходи по фризьори маникюри козметици... пластични хирургиии и т.н. и т.н. пък иначе някоя пак може да си е грозна, но просто да е направена :) напраскана такава... :) всички да не са красавици... гримът прави чудеса :-D
Klamer4o93
01-28-2007, 16:17
Аз пък си мился "Дали ще ме повози ако и се примоля" :)
Lo6oto e,4e naistina ne sa mnogo,6toto ako bqha mnogo 6te6e da ozna4ava,4e sme cufnali i vurzali...
bonboncheto_vicky
01-28-2007, 16:29
Koi kak se uredi :wink:
malka_sladuranka
01-28-2007, 16:47
:evil: Винаги ми се е виждало много ограничено това мислене "Щом кара скъпа кола значи е курва, значи тати е някой баровец, значи я ебе някоя мутра " или рази такива. Така преди няколко години вървахме с една приятелка и мина една мацка с готина кола и пак последва познатата реплика :evil: тогава и казах, ама тя е с колата, с климатика, така че мълчи. Щом е в такава кола, щом има тези пари, значи има акъл в главата да си ги спечели или да накара някой да и ги даде. Ако беше някоя тъпа кифла без грам мозък в главата мислите ли, че щеше да съумее да си ги поиска и следователно да си ги получи.
Еми извинявай, това на 20 да имаш последен модел S-класа и да си го постигнала сама ми се струва леко невъзможно.Или тати й я е купил или някой чичко паричко или богато гадже, което я ч**а за пари(не винаги).
Sexapilna_kukla
01-28-2007, 17:54
Kefq se na takiva macki!Imat dostatuchno mozuk v glavite si,za da sa na tova polojenie i da sa postignali tezi neshta,vupreki godinite si.
Ok младите жени не могат на 20 да си позволят това и онова ,а мъжете на по двайсет могат ли?И как го постигат?Не е ли по същата схема?
Ok младите жени не могат на 20 да си позволят това и онова ,а мъжете на по двайсет могат ли?И как го постигат?Не е ли по същата схема?При тях по-често е бащата, а богатата леличка по-рядко.
Made_of_Pain
01-28-2007, 18:05
1 наистина успяла
3 мутра
Напълно съм съгласна.... И все пак зависи и от възраст и от визия ;)
malka_sladuranka
01-28-2007, 18:12
1 наистина успяла
3 мутра
Напълно съм съгласна.... И все пак зависи и от възраст и от визия ;) ако мислите че останалите типове жени ги интересува цените ли ги или не...
Violenza
01-28-2007, 18:22
Не мога да съдя човек и да си правя изводи, без да го познавам и без да съм чувала нищо за него.
Scandalous_lady
01-28-2007, 18:43
Чак когато имам и аз такава кола бих си позволила да коментирам
brokenhearted_
01-28-2007, 18:44
аве повечето,които ги плюят яко им завиждат ... и защо? да са живи и здрави момичетата с богати родители,за какво да завиждаш? може би,че някои от тях един ден ще останат сами и нямат да могат да се оправят в живота? и да могат, и да не, техен си е живота.
момичетата с богати гаджета?те явно са хубави,явно имат късмет,радвам се за тях,защо не?трябва ли непременно да са долни курви? :wink:
но the best си остава преуспялата жена.Всичко постигнала сама преборвайки се в живота с мн труд.уважение за такива жени :wink:
Алооо враца.... Каква Кондулиза бе? Тая е братчедка на нефертити вече. Говорим за МЛАДИ, КРАСИВИ БЪЛГАРКИ..... Малко се уточнявай.. + това алфа ромео не е готина кола нито 3000 кинта са добри пари. Говорим за жени които карат коли за 200 000 лева и това го имаше в темата. Като вади 3000 я сметни колко време и трябват да събере пари за такава кола. Като от тея 3000 извади 500 месечни разходи (ако мизерства) 2500 стават нали :) 80 месеца.... успех....
bLiNdchY
01-28-2007, 19:21
Mene li4no neme interesuvat kintite , vajnoto e da q obi4am !
panterata
01-28-2007, 19:38
някой са си успели мадами , нахакани , умни , с добро образование и хубава работа :) а други са някви кучки дето ходят с някоя мутричка или с някой дядка на 60 с мн пари :)