.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Супер фен

Пиченцата с якото пари?

Кво ви е мнението за аките мацки които виждате всеки ден да карат коли за по 200хилиии леа? Дали си мислите "ех тази сигурно има много отговорен работен пост" или по скоро "Тая сигурно има некой много богат тъпкач" ? Кое от двете, дали е възможно една жена да изкарва пари колкото некой супер бизнесмен или мутра? И също така как мислите че се чувстват тези мадами когато ги обвиняват несправедливо че са курви или когато наистина са такива???
    2т. системно

Град
    София
    Успяла в живота. Това си мисля

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Trisha1991

Или богати мама и тати(и тя не си е мръднала и пръста!) ..а може също - ооо сигурно си има богат тъпкач!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen

Или богати мама и тати(и тя не си е мръднала и пръста!)

Guest
    kvo lo6o ima da si mutresa ne razbiram

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    1 наистина успяла
    2 наистина успели мама и тати
    3 мутра
    ценя жени тип 1

Guest
    Еми или преуспяла в живота или с богати роднини и приятели!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen

Или богати мама и тати(и тя не си е мръднала и пръста!) ..а може също - ооо сигурно си има богат тъпкач!
    За баготия тъпкач не го споменах, защото вече има доста преуспели хора, може да е внучка, дъщеря... племеница..или и гадже на някого, а може и тя да работи в няква корпорация и да си е взела автомобила на лизинг.

Град
    гр. Перник; жк. Изток; за друго ще ми пишете ЛС
    Моето лично мнение е че една наистина преуспяла Жена с възможности да си позволи каквото си поиска далеч не би избрала прекалена популярност или някоя лъскава кола, с която да се изфука пред обществото. Една такава Жена би подходила с по висок стил и финес към своите възможности и би ги уползотворила в далеч по хубави и стойностни неща от лъскаво bmw или друга марка кола с повече тунинг...
    Гледай само нагоре и напред,
    а ако се обръщаш назад,
    гледай само хубавите неща,
    защото на тях се гради живота!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Bodom_child
    Моето лично мнение е че една наистина преуспяла Жена с възможности да си позволи каквото си поиска далеч не би избрала прекалена популярност или някоя лъскава кола, с която да се изфука пред обществото. Една такава Жена би подходила с по висок стил и финес към своите възможности и би ги уползотворила в далеч по хубави и стойностни неща от лъскаво bmw или друга марка кола с повече тунинг...
    КАто какво например? Маникюр и фризюра ?
    2т. системно

Guest
    1 наистина успяла
    2 наистина успели мама и тати
    3 мутра
    az puk tip 3

Повече от фен
    успяла в живота ХА! успяла да си дъде гъза на който трябва. Специално в България този филм го няма. Всеки който изкарва много пари в България дава на някой за да живее. В смисъл на този и онзи да не му преебат бизнеса и да го оставят жив, ако им зима от хляба. Защото дупки в пазара няма толкова и всеки които тръгне да прави много пари от някаде взима на някой друг парите Една жена по никакъв начин не може да се оправи с таква ситуация. Просто я тъпче някой с кинти, нищо повече. Успяла е като е била малка да си изгради имидж на вървежна, да си запази хубавото тяло и да открие как да си разкраси лицето най-добре това е всичко.

Фен
    Град
    Някъде там...из Софето :)

Re: Пиченцата с якото пари?

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Кво ви е мнението за аките мацки които виждате всеки ден да карат коли за по 200хилиии леа? Дали си мислите "ех тази сигурно има много отговорен работен пост" или по скоро "Тая сигурно има некой много богат тъпкач" ? Кое от двете, дали е възможно една жена да изкарва пари колкото некой супер бизнесмен или мутра? И също така как мислите че се чувстват тези мадами когато ги обвиняват несправедливо че са курви или когато наистина са такива???
    Първото което си помисля:"Бая километра пишки е излапала тая за колата".Просто това си е реалността

Повече от фен
    Има жени ,които изкарват доооооста повечко пари от голяма част от мъжете!Мина времето ,когато жената беше домакиня и слогуваше на мъжа,носещ парите за издръжка на семейството

Град
    гр. Перник; жк. Изток; за друго ще ми пишете ЛС
    хахххаххха... Е за повечето жени това си е част от личната поддръжка. Аз говоря за неща доста по ценни от това, неща като създаване на семейство например, защото несъмнено една такава жена каквато аз описвам вече е на възраст, на която елементарните изкушения на живота не я вълнуват особено...
    Гледай само нагоре и напред,
    а ако се обръщаш назад,
    гледай само хубавите неща,
    защото на тях се гради живота!

Супер фен
    хахххаххха... Е за повечето жени това си е част от личната поддръжка. Аз говоря за неща доста по ценни от това, неща като създаване на семейство например, защото несъмнено една такава жена каквато аз описвам вече е на възраст, на която елементарните изкушения на живота не я вълнуват особено...
    Ти под "яко пиченце" разбираш баба на 50 години ли?
    2т. системно

Повече от фен
    the^one вместо да ми рецитираш феминистски простотий на изуст ми кажи една такава! За България говорим. Кажи ми една която е млада, красива и с много пари. Искрено се надявам да не ми дадеш за пример някоя поп-фолк певица, сама знаеш че това е голям автогол

Супер фен
    Що бе един приятел има една приятелка дето има една приятелка дето зима месечна заплата с четири нули. Ама за други виж не знам, точно затуй отварям темата да проверим за кво иде реч?
    2т. системно

Град
    София
    Що бе един приятел има една приятелка дето има една приятелка дето зима месечна заплата с четири нули. Ама за други виж не знам, точно затуй отварям темата да проверим за кво иде реч?
    Има такива... моя позната, дето работи в един от мобилните оператори, на 28 години е и взема към 3 000 лв. на месец. Кара супер яка алфа-ромео, ама ше излъжа къв модел беше, няква спортна, много готина кола. Гаджето й пък работи в банка и също зима добри кинти. Ама не и ги е дал той за колата. Има много такива жени вече.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Snoopy_
    the^one вместо да ми рецитираш феминистски простотий на изуст ми кажи една такава! За България говорим. Кажи ми една която е млада, красива и с много пари. Искрено се надявам да не ми дадеш за пример някоя поп-фолк певица, сама знаеш че това е голям автогол
    Да ,знам!Бях се подготвила с Кондолиза Райс и Маргарет Тачър ,защото те сам ми влезнали в съзнанието .Но има българки ,които се занимават с бизнес и си изкарват сами пари за коли ,къщи и така нататака.Например Жени Живкова -има известността на фамилията (но се съмнявам славата в този аспект да и е помогнала.По скоро й е пречила),но сама е съумяла да изгради кариера на едно доста прилично ниво.

Супер фен
    Бе алфа ромео некакси не ми се връзва точно като символ на престиж и гъзаризъм. Говорим за нещо тип С класа Г класа БМВ 7ма серия. Алфата си е нормална кола са евридей пийпъл.
    2т. системно

Тея, които са наистина успели си приличат на мутри, ама са жени Иначе повечето сигурно нямат и 20 и като ги видя си викам...нищо не си викам, ядосвам се

Град
    София
    Бе алфа ромео некакси не ми се връзва точно като символ на престиж и гъзаризъм. Говорим за нещо тип С класа Г класа БМВ 7ма серия. Алфата си е нормална кола са евридей пийпъл.
    30 000 лв. не мисля ча за България са малко пари. Разбира се има и по-скъпи както ти казваш, но и това не е малък пример според мен.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Proceed
    Тея, които са наистина успели си приличат на мутри, ама са жени Иначе повечето сигурно нямат и 20 и като ги видя си викам...нищо не си викам, ядосвам се
    Поздрави за аватара :P

Супер фен
    30 000 лв. не мисля ча за България са малко пари. Разбира се има и по-скъпи както ти казваш, но и това не е малък пример според мен.
    Да де но жени които карат алфа, опел и голф има хиляди. За тях нямам съмнение че могат сами да си изкарат парите. И не гледай на алфата като 30 000 лева, ми гледай като 500 лева на месец 5 годишен лизинг.
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си