PDA

View Full Version : Бирена мая

Mimka_sweet
01-28-2007, 17:11
Я кажете кой от вас пие и забелязъл ли е някаква промяна - към добро или не , защото освен за онези неща,които ги пише на опаковката (за подхранване , укрепване ала бала)съм чувала че от нея се дебелее :roll: ВЯРНО ЛИ Е ?

f_pld
01-28-2007, 17:46
birenata maq poprincip pro4istva kravta,maha do nqkva stepen papkite...a za nadebelqvaneto,nz!tq maika mi pie6e,no ne sam zabelqzala da e ka4ila nqkoe kilce.dori i da se nadebelqva nqma da e fatalno...nqkolko grama sigurno,a v kraen slu4ai 1 kg,ot koito ne se umira vse pak :wink:

koalka
01-28-2007, 17:48
Ами какво да ти кажа, прочиства кръвта, а приятелят ми я пиеше, защото ходи на фитнес, така че...може и да качиш нещо, незнам.

ThePainIsReaL
01-28-2007, 18:00
Охоо .. по настояване на майка пия вече г/д от година . Нищо не ми е станало - нито съм по-дебела , нито съм по-красива . Аз лично не виждам голяма файда , освен тва че примерно не ми се напукват много устните , косата ми е по-здрава от преди и мисля , че това е всичко .
Иначе я пия два месеца , един почивам . Така ми препоръча лекарят . Нз що :-D
Но наистина много хора са дрънкали че надебеляват от това . Просто не е възможно от хапчетата да са качили . Всичко е въпрос на режим . Верно е , че витамините правят там ала - бала и ти се яде , но за качването на кг си зависи само от тебе .

LofYou
01-28-2007, 18:05
Аз Преди доста години пиех в продължение на няколко месеца бирена мая по препоръка на лекар за изчисване на Ечемици по очите .. и чесно ви казвам че напълнях .. родителите ми бяха сигурни че е от нея понеже аз тогава бях малка ината и по цял ден почти нищо не ядях .. отидохме пак на лекар и тои сам го каза от тва е било .. но каза че на всеки организъм влияяе различно ..

[Industrial_Fr3aK]
01-28-2007, 18:18
Значии от бирената мая се дебелее, ако не тренирате. Аз пиех заради пъпките.. ама нещо не помогна, косата ми обаче стана някаква мека и гладка :-D
Инче да дебелее се, ама ако ходите на фитнес или на тичане или плуване, няма да ви се лепне :-)

LofYou
01-28-2007, 18:33
Ех защо нямах интернет като бях на 8-9 щях предварително да знам :)

Pavkataa
01-28-2007, 21:18
Вие на хапчета ли я пиете ?

SINDEL
01-29-2007, 09:31
Аз пия бирена мая от много време - 1 месец пия, 1 по4ивам и не усещам да се надебелява изобщо. Ина4е има някакъв ефект - заздравява ми косата и ноктите, излизат ти пъпки зна4ително по-малко и по-рядко, а и минават много бързо, така 4е за мене ли4но има полза :wink:

niki000
01-29-2007, 09:41
az pia i prosto imam po golam apetit ot koeto ne se otslabva

linka92
01-29-2007, 09:46
Ami az predi okolo 2-3 meseca bqh zapochnala da q piq,no beshe za kratko vreme okolo 1-2 meseca!Mislq,che nqmashe vidim rezultat da sym nadebelqla,no vse pak q bqh izpolzvala mn kratko vreme!

P.S.Pyk i to zavisi ot organizm,na nqkoi im vliqe zle (kato nadebelqvat),na drugi-ne!Vseki si e razlichno!

ABSOLUTme
01-30-2007, 10:48
Birenata maq na Soma q piq ot 6 godishna...koeto kato go smetna pravi 13 godini upotreba.pravila sum i prekusvaniq est,no za ne poveche ot 1-2 meseca,vzimah po 2-3-4 hapcheta na den,kogato trenirah sustezatelno(okolo 10godini) i sled tova proudljih da si piq po 1-2 hapcheta dnevno,kogato si gi vzimam redovno,pri men efekta e vidim-nqmam pupki,kosata ne mi pada,noktite mi ne se chupqt i t.n.ne sum kachila kila ot neq,ako ne drugo,to prosto zashtoto obicham da hodq pesha,puk i imam dobur metabolizum.apetita naistina se uvelichava,no tova ne znachi,che az nepremenno uvelichavam i konsumaciqta.to chovek vuv vs trqbva da se ogranichava,tui che pochni da si q piesh,ne se zapuskai fizicheski i da vidish kak shte zabelejish polojitelni rezultati.