View Full Version : sex -vode6t jivota ni
az sym momi4e na 17 i iskam da se 4ukam s priqtelq mi ,no toi e devstven :O ne moga da povqrvam 4e moje da ima i takiva ...4akam go ve4e 6 meseca ..4uka mi se ;(
:lol: доведи ми го да го обработя,щом на теб не дава :P
malka_sladuranka
01-28-2007, 18:31
явно още не е готов, ще трябва да го изчакаш
bLiNdchY
01-28-2007, 18:31
Spored men sex-a nevodi jivota ni ... toi prosto e 4ast ot jivota ni . Kolkoto do FR-to ti ... zavedi go u vas uJ na kafe i go po4vai nqma , nqma ! :P
ThePainIsReaL
01-28-2007, 18:41
Сексът е удоволствие , доверие .. игра и квото искаш още кажи , но не е водещата сила в живота ни :!:
А колкото това за приятеля ти , съмнявам се на 17 да не иска да спи с теб :P Явно е доста неопитен , стеснителен дори . Така че поеми нещата в свои ръце. Възбуди го , поиграй си с него . Направи първия му път добър , да видим дали после няма да иска да те чу*а всеки ден :P
Mi da ti kaja 4estno, nemoje da ne e gotov, prosto go e sram i se pritesnqva! Zemi si pogovori s nego i ti deistvai pyk kato mine pyrviq pyt 6e se qhate qko:) MUhahahah! Deistvai ti....be fa6ta6 go za vratyt i v krevata!
iskreno vi blagodarq za syvetite ;)
а приателя ти колко е голям?
а може би ти не го възбуждаш достатъчно?
не знам как изглеждаш но едно ново доста изрязано и леко перверзно еротично бельо би го накарало да се позамисли ;)