PDA

View Full Version : Как правите свирки на момчетата,като знаете, че от там пикат

ОтвратителнО
01-29-2007, 12:50
Не ви ли е гнус?
Той отива да пикае, после сте в спалнята и му правите свирка? Все пак от там пикаят. Не е ли много гнусно да лапаш пикоч с устата с която ядеш и целуваш родителите си?

My_Infernal_Majesty
01-29-2007, 12:54
Хех- сродна душа! :D :P

Ами незнам- не мога да ти отговоря на въпроса защото не съм правила и не смятам и да правя, Мен също ме е гнус но съм се отказала да задавам въпроси на много "вещите" в тая сфера щото те си знаят най-добре и всъщност незнам кво удоволствие е това...
Кво да ги правиш- момчешка му работа, нали знаеш че мислят с гладък мозък, а дори по-често не мисрят с правилната глава. :lol: :lol: :lol:

Metoman
01-29-2007, 13:01
Не ви ли е гнус?
Той отива да пикае, после сте в спалнята и му правите свирка? Все пак от там пикаят. Не е ли много гнусно да лапаш пикоч с устата с която ядеш и целуваш родителите си?
http://www.nwhikers.net/forums/images/smiles/crazy.gif
Не ми дреме...Нали аз не лапам...Кефа си го правя само аз :-D

01-29-2007, 13:03
На по колко 13-15 годинки сте? Свирката е нечовешко удоволствие за мъжете, като знам че обичам този човек от какво да ме е гнус??!?!? Теб като те лижат, мислиш ли, че е по различно? Или и от това удоволствие се лишаваш.... Някога детето ти като излезне от там дето пикаеш какво? гнус ли ще е? - Момиче съм.

Heartbreaker
01-29-2007, 13:04
Ми ти щото си момиче и през путката ядеш и за тва ти е приятно :-D

01-29-2007, 13:09
Ми ти щото си момиче и през пyтката ядеш и за тва ти е приятно :-D

Те тия пyткиза всичко ги използват простите момичета. Хайде юруш с пyтката напред, ама не се прави така.

Свирката е супер отвратително и гнусно нещо

didi_g
01-29-2007, 13:13
Нямам опит,ама да се изкажа :P
Ако наистина го обичаш не би те било гнус от него :roll:

Sexapilna_kukla
01-29-2007, 13:13
Kakvi sa tezi gluposti?!?Ne vijdam nishto gnusno,naprotiv daje-mnogo e priqtno da dostavqsh tova udovolstvie na momcheto!

bgvuz
01-29-2007, 13:17
На по колко 13-15 годинки сте? Свирката е нечовешко удоволствие за мъжете, като знам че обичам този човек от какво да ме е гнус??!?!? Теб като те лижат, мислиш ли, че е по различно? Или и от това удоволствие се лишаваш.... Някога детето ти като излезне от там дето пикаеш какво? гнус ли ще е? - Момиче съм.
подкрепям те НАПЪЛНО :wink: :))

мочка
01-29-2007, 13:23
Kakvi sa tezi gluposti?!?Ne vijdam nishto gnusno,naprotiv daje-mnogo e priqtno da dostavqsh tova udovolstvie na momcheto!

Харесва ти да пиеш мочка? :shock:

malka_sladuranka
01-29-2007, 13:26
хахах... абе вие какви глупости говорите, че какво гнусно има, аааа не ми се занимава да обяснявам ](*,)

01-29-2007, 13:29
хахах... абе вие какви глупости говорите, че какво гнусно има, аааа не ми се занимава да обяснявам ](*,)

Как кво гнусно бе? Това е пикняяяя по дяволите!!! :twisted:

malka_sladuranka
01-29-2007, 13:31

Как кво гнусно бе? Това е пикняяяя по дяволите!!! :twisted: абе при свирка да не се пикае в устите бе ](*,) ](*,) ](*,) леле колко ограничени хора имало :smt075 :smt075 :smt075

The_Mask™
01-29-2007, 13:32
Ето едно свежо допълнение!Абсолютно е така....макар и да съм пристрастен от гледната точка на това,че съм момче :)
Мн си прав/а браво! :wink:

My_Infernal_Majesty
01-29-2007, 13:34
бля бля бляя!!!
ми не не сме на по 13-15 годинки моето момиче! Просто така мислим!
Тва че им харесва а някои не значи че и на мен требва да ми харесва. :x

f1s714e70
01-29-2007, 13:39
ti kvo protiv ima6 piknqta ? pak i te se miqt predi tva nevqrvam da xodqt do wc i sled tva bez da im e izmit da davat na momi4etata si da lapat xax :lol:

f1s714e70
01-29-2007, 13:41
aa i ne e gnusno a daje priqtno kogato obi4a6 4oveka na kogoto pravi6 svirki

гоше в атака
01-29-2007, 13:42
ti kvo protiv ima6 piknqta ? pak i te se miqt predi tva nevqrvam da xodqt do wc i sled tva bez da im e izmit da davat na momi4etata si da lapat xax :lol:

:lol: хахахахахах ти ме разби! знаеш ли кога си го мия след пикане? никога! после се кефя как тая моята го лапа и нищо не подозира, а пък и да подозира явно не и пука. тъй че не си мисли, че си ги мием, ама така казваме ;)

f1s714e70
01-29-2007, 13:44
"гоше в атака" bravo moitu kirlivo mom4ence mn hubu pravi6 dano priqtelkata ti da spre da ti dostavq tva udovolstvie da ti go lapa mrasen

teardrop
01-29-2007, 13:45
Не ми пикае в устата, че да ме е гнус. Никой не ме кара да го правя. Щом му е хубаво и не е нещо чак толкова отвратително, значи и на мен ми е хубаво.

bungle
01-29-2007, 13:54
СВИРКАТА Е НАЙ-ВЕЛИКОТО НЕЩО.

a_n_i_t_o_
01-29-2007, 13:57
aaa az ne sym pravila o6te svirki obae ot 2 meseca hodq s edno mom4e ii smqtam skoro da mu dostavq tova udovolstvie ... kato se ima v predvid 4e tova moje da se broi i kato nai bezopasniq "sex"ot trite vida ... kakvo lo6o ? :)) a ii umiram kato go gledam kak py6ka samo ot po povyrhnostni raboti ... nqma da mu napravq svirka li ?? :)) az sym edinstveno malko negativno nastroena kym gyltaneto ama mislq 4e v si4ko drugo nqma ni6to lo6o ... :))) nqkoi den kato si zalovkka6 nqkoi super mn ii kato ti e qk0 samo ot doskosvaneto mu 6te razbere6 za6to pove4eto momi4eta se "pristra6avat" :)))

bgvuz
01-29-2007, 14:01
СВИРКАТА Е НАЙ-ВЕЛИКОТО НЕЩО. =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

ZaRaZaT@
01-29-2007, 14:05
СВИРКАТА Е НАЙ-ВЕЛИКОТО НЕЩО. =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>[/quote] \:D/

подкрепям :!:

Klamer4o93
01-29-2007, 14:50

:lol: хахахахахах ти ме разби! знаеш ли кога си го мия след пикане? никога! после се кефя как тая моята го лапа и нищо не подозира, а пък и да подозира явно не и пука. тъй че не си мисли, че си ги мием, ама така казваме ;)
Мизерник.... :lol:

Papagal4e
01-29-2007, 15:00
все още не съм правила,но ако държа на момчето - защо не ! :twisted:

lirooos
01-29-2007, 15:30
ХахАХАХхахАахх какви сте забавни! :-D Точно така... всеки път преди секс отивам да пикая и аха-аха докато капе още и го подавам на устата! Вие луууууууууууууууди ли сте?!

На авторката и подкрепящите пожелавам никви шпатули доживот... щото ще е гнусно нали? Все пак... от там "пикате" :P :-D :-D :smt118

My_Infernal_Majesty
01-29-2007, 15:34
На авторката и подкрепящите пожелавам никви шпатули доживот... щото ще е гнусно нали? Все пак... от там "пикате" :P :-D :-D :smt118

Мерси за пожеланието! много мило от твоя страна.

malka_sladuranka
01-29-2007, 15:44

Мерси за пожеланието! много мило от твоя страна. Е кво бе, все пак от там пикаете. :-D Няма ли да ви е неудобно да карате някой да ви лиже там от където пикаете. :evil: :evil: :evil:

My_Infernal_Majesty
01-29-2007, 15:50
Не помня да съм молила някой.

girlpower
01-29-2007, 15:52
Ем да ви кажа ,когато обичаш 1 човек,правиш всичко за него!
И не е казано,че когато му правил свирка ,значи той преди това е пикал .... абе кфо се обеснявам и аз...

BrokenInnocence
01-29-2007, 15:54
Вие нещо не сте наред обаче. Скоро ще реши някой, че то и секса е гнусно нещо и айде да спрем всички да го правим,а?

malka_sladuranka
01-29-2007, 15:58
Вие нещо не сте наред обаче. Скоро ще реши някой, че то и секса е гнусно нещо и айде да спрем всички да го правим,а? хахах аз пък съм чувала че целувката е гнусна :-D

gangbang
01-29-2007, 16:15
Вие нещо не сте наред обаче. Скоро ще реши някой, че то и секса е гнусно нещо и айде да спрем всички да го правим,а? хахах аз пък съм чувала че целувката е гнусна :-D

Гнусно е ами :-D Да си завирате тия работи къде с тех пикате и серете... Ай...ужас! Потресен съм. Никъв секс! Това е отвратително :-D :D

frozenrose
01-29-2007, 16:20
Спокойно момичета и аз кат бях на 14 мислех че тва е супер гнусно и бях категорична:Никога няма да правя свирки! :-D Е ,обаче ме "иэлъгаха" и направих!Но не съжалявам,правя го не само эа да доставя удоволствие на любимото момче,но и защото ми харесва! ;-) И не бъдете толкова ограничени-баба ми разсъждава кат вас :twisted:

I_ve7o
01-29-2007, 16:20
bahti..6to kato si na 13 ii ozna4ava 4e si nekyv syper ograni4en..i ot ni6to ne razbira6..i 4e si nekyv zahlypen..bahti ne slagaite vsi4ki pod obsht znamenatel...
kakto i da e po temata...ami ako naistina obi4a6 priqtrelq si nqma ot kakvo da te e gnys..

gangbang
01-29-2007, 16:23
Чшш алоуу я не учете малките момичета да правят свирки бе :evil: :D :lol:

OMG_WTF
01-29-2007, 16:25
Не ви ли е гнус?

като пораснеш, ще разбереш!

furtado
01-29-2007, 16:28
hahahahah. da naistina.kato bqh po-malka i po-zabludena si misleh 4e nikoga nqma da pravq svirki,6toto tva e gnusno.nali ot tam pikaqt!ama ve4e ne e taka.i hi4 ne me e gnus.kogato pravi6 qk sex i nastroenieto e na max,vyob6te ne si misli6 4e tva e ne6to gnusno,za men e syvsem norm.v kraina smetka ne mu qm lainata...a i po taq logika i toi moje da ne 6te da me lije,nali?!ama s porasvaneto horata promenqt vyzgledite si. :D

Trisha1991
01-29-2007, 16:53
Само един болен мозък може да каже подобна глупост :!: Възрастта тук въобще не е критерия. Аз на 12-13 някъде още девствена съм правила тези неща на момчетата. Това са просто тъпи и провинциални манталитети на простачки които не знаят и слушат бабите си сигурно

creature666
01-29-2007, 17:05
Абе който го е гнус да не го прави.В един момент всички започват тепърва да се учат или тичат при тези които го правят.И затова някои сме по-добри от други :evil: :evil:

krem4et0
01-29-2007, 17:11
И аз си мислех така-гнусно е-бляяяяяяяяяяк,но не е така. На мен ми е приятно!

01-29-2007, 17:54
a kat te lijat ne e gnusno nali i umira6 ot kef ? basi gluposta gnusno bilo !!!!!! abe vie v 4as li ste ?kolko opit imate?spali li ste izob6to s 4ovek,na koito naistina iskate da mu dostavite udovolstvie ?6ot qvno na vas ne sa iskali da vi dostavqt,a posle i vie ne ste re6ili da otgovorite sas sa6toto.svirkata e ne6to super intimno i mnogo priqtno i za dvamata kogato sa pravi s jelanie! ( priznavam 4e ne duham na vseki,samo kogato ima nqkakvi 4uvstva/trapka,no vinagi se staraq na max)

p.s. az sam jena,koqto duha s udovolstvie i koqto ne obi4a da q lijat tolkova mn 8) praq go za nego.umiram da go gledam v o4ite prez tova vreme.4uvstvoto 4e v momenta sam boginq za nego e neopisuemo :twisted:

Lambo
01-29-2007, 17:56
Не ви ли е гнус?

А кво ви пречи да се изкъпете преди свирката/лизането/секса? Без къпане най-вероятно и аз не бих се съгласил, но ако се изкъпете нали ще сте чисти неразбирам какво лошо има...

CMbPT_not_logged
01-29-2007, 18:01
Само един болен мозък може да каже подобна глупост :!: Възрастта тук въобще не е критерия. Аз на 12-13 някъде още девствена съм правила тези неща на момчетата. Това са просто тъпи и провинциални манталитети на простачки които не знаят и слушат бабите си сигурно
Ето едно правилно мнение! Особено това за бабите и селския манталитет! :) РЪКОПЛЯСКАМ ТИ!

bungle
01-29-2007, 18:21
Извинявай, но да правиш свирки на 12 ... Баси, аз имам племенничка на 10.., ако разбера, че след 2 години прави такива неща, ще и счупя кокалите от бой :!: :!: :!:
И не знам за вас, но аз приемам свирката като нещо много повече. Тя е много по-съкровенно нещо от секса.

Barbie
01-29-2007, 18:23
Добре, ве, девойчета, ако вие и партньорът ви спазвате лична хигиена не би трябвало по телата ви да има и едно място, от което който и да е било от двамата да го е гнус. Аз обожавам всяка една част от тялото на приятеля си и имайки предвид, че това е може би най-чувствителната му зона, това я прави още по-чудесна и специална. Освен това идеята, че правиш нещо, което му харесва е много възбуждаща. Мога да кажа, че на мен самата ми е ужасно приятно да правя френска любов...и дори не ми е хрумвало, че в това може да има нещо отблъскващо. (Убедена съм, че когато намерите партньор, на когото да държите достатъчно, ще промените мнението си.)

Аз на 12-13 някъде още девствена съм правила тези неща на момчетата. Това са просто тъпи и провинциални манталитети на простачки които не знаят и слушат бабите си сигурно

:-s Хич не ми се хвали, че на 12 се правила свирки...на "момчетата." И какво разбираш под "провинциален манталитет"? От каде на къде момиче, което изразява мнение (и аз не съм съгласна с мнението...и все пак!) излиза с "провинциален манталитет на простачка"?!

AzureDiamond
01-29-2007, 18:35
Абе хора....вие сте мн комплексирани според мен....свирката е мн яко нещо..аз лично доставям тва удоволствие на приятеля си и напълно му вярвам,че винаги се мие!!!Според мен свирките са си мн яко и приятно нещо!

Sexapilna_kukla
01-29-2007, 18:39
Tezi,koito tvurdqt,che sa protiv i govorqt vsqkakvi gluposti sa prosto nqkakvi kompleksari....

malka_sladuranka
01-29-2007, 18:48
Хахах ами тези които така пишат сега "ауу свирка това е ужасно" след 1-2-3 годинки не само, че ще почнат да го правят, ами и ще пускат теми тук "Правих свирка какъв е риска да забременея" :lol:

Sasha2k8
01-29-2007, 18:49
ne vijdam ni6to gnusno v tova da dostavi6 udovolstvie na 4oveka koito obi4a6....naprotiv...6tom go obi4am i znam 4e na nego mu e hubavo, na men su6to mi stava priqtno

Sexapilna_kukla
01-29-2007, 18:53
Хахах ами тези които така пишат сега "ауу свирка това е ужасно" след 1-2-3 годинки не само, че ще почнат да го правят, ами и ще пускат теми тук "Правих свирка какъв е риска да забременея" :lol:

i az mislq taka :lol:

brutal_baby
01-29-2007, 18:56
ма кво ти дреме на тебе!нали аз духам или някой друг а не ти!като не те кефи не го прави!но ако обичаш има нещо наречено хигиена !май такова нещо не си чувала???

ultra
01-29-2007, 19:09
Ами той като ходи да чурка,след това и се мие!
Не изключвам това,че има такива,които не се мият-честно казано и мен би ме погнусяло.

Klamer4o93
01-29-2007, 19:13
=D> \:D/

Chukasimo
01-29-2007, 19:16
Не ви ли е гнус?
абе г-жа ти със салфетка ли го пипаш ?!

cosword
01-29-2007, 19:37
Извинявай, но да правиш свирки на 12 ... Баси, аз имам племенничка на 10.., ако разбера, че след 2 години прави такива неща, ще и счупя кокалите от бой :!: :!: :!:
И не знам за вас, но аз приемам свирката като нещо много повече. Тя е много по-съкровенно нещо от секса. bravo :D :D :D

eternity
01-29-2007, 19:44

Podkrepqm te s dve race =D> =D> =D>

eternity
01-29-2007, 19:46

Podkrepqm te s dve race =D> =D> =D>

ultra
01-29-2007, 19:48
И не знам за вас, но аз приемам свирката като нещо много повече. Тя е много по-съкровенно нещо от секса. bravo :D :D :D

Бахти работата,на 12 като ми споменаха за свирка и кавали си помислих за духови инструменти.Изобщо си нямах и представа,че ставало въпрос за френска!А децата в момента даже и са правили.Аз ли одъртявам или днешната младеж се е сбъркала? :shock: :shock: :shock:

01-29-2007, 19:52
xaxaxaxa abe vie za higiena ne ste li chuvali tctct mn zle rabotata

Cuddly
01-29-2007, 20:14
Абе, какви са тия простотии, бе, дечица сладки?!
Той като ви лиже дали го е гнус? Май вие не сте с акъла си, ама айде... :lol:

Аз супер много се кефя на свирките.
Едно на ръка, че доставям удоволствие на любимия човек.

Само при мисълта, че го целувам, облизвам, налапвам се възбуждам.
Мога с часове да си играя с него и няма да ми омръзне.
Просто ми е адски готино.

Френската любов rulzz! :smt016 :-D

А относно факта, че от там пишка... той да не някой неандерталец, че да не поддържа лична хигиена, я помисли малко.
Явно ти на такъв си попаднала :lol: .

bungle
01-29-2007, 20:18
Абе, какви са тия простотии, бе, дечица сладки?!
Той като ви лиже дали го е гнус? Май вие не сте с акъла си, ама айде... :lol:

Аз супер много се кефя на свирките.
Едно на ръка, че доставям удоволствие на любимия човек.

Само при мисълта, че го целувам, облизвам, налапвам се възбуждам.
Мога с часове да си играя с него и няма да ми омръзне.
Просто ми е адски готино.

Френската любов rulzz! :smt016 :-D

А относно факта, че от там пишка... той да не някой неандерталец, че да не поддържа лична хигиена, я помисли малко.
Явно ти на такъв си попаднала :lol: .

Съгласнаааа. :twisted:

gangbang
01-29-2007, 20:19

Гошко, недей така бе, изплаши момичетата. :D

Ams7el`
01-29-2007, 20:22
еми на теб ако ти лижат пичката не е ли сьщото

Fanatichka
01-29-2007, 20:32
Познава момиче, което не целува приятеля си с език, защото и се повдигало :shock: :lol:
а по темата за свирките ... Кво му е гнусното!Макар че като бях келеш си виках никога няма да правя свирка, само в краен случай и то на мъжа ми хаха!Сега съм на др. мнение ест. :twisted:

01-29-2007, 20:32

Мерси за пожеланието! много мило от твоя страна.а от мен да останеш незадоволена до живот... как щи ръга хуя.. той от там пикае.. а относно темата аз съм обрязан и момичетата не правят проблеми за свирки :-D :-D :-D :-D

01-29-2007, 22:06
ебахти простата дет го е писала тва ! ние момчетата СЛУЧАЙНО СИ МИЕМ ПИШКИТЕ !!!!!!!!!!!! ма то от прости момичета край няма ..

Scarabey
01-29-2007, 22:19
Всеки си има различно мнение по въпроса,но мен лично не ме е гнус :wink:

Sexapilna_kukla
01-29-2007, 22:24
Az ne vijdam kakvo gnusno ima izobshto,stiga momcheto razbira se da ima dobra higiena.

Snoopy_
01-29-2007, 23:32
мили объркани дечица... свирката била гнусна, от там пикаел. ама ей, авторке, тъпа ограничена мърло такава. не тебе трябва да те е гнус да лапаш пишката а момчето трябва да го е гнус да се докосва до устата ти. в човешката уста има повече микроби отколкото някога могат да попаднат върху пениса. Ако ти покажат целувката под микроскоп, никога повече няма да целунеш момче. сърма тъпа!

Пенчу
01-30-2007, 00:18

hah kurva..

Its Me
01-30-2007, 05:09
Не ви ли е гнус?

Тебе Не те ли е гнус да постваш като знаеш че се адки тъп/тъпа?

deusex
01-30-2007, 05:37
офф не ми се четат сички мнения сигурен съм че някой вече го е казал ама ако има жена на която и е гнусно да прави свирки тя значи е А-сексуална! се едно да кажеш че те е гнус да целунеш някой по устата защото той от там драйфа и плюе! хаха...
не знам дали има нормален мъж който да го е гнус да лиже пичка шото на мен ми е супер приятно въпреки да знам че от там жените пикаят :lol:

XXX_f
01-30-2007, 06:24
ами забравям , че от там пикат :-D

Victorya
01-30-2007, 06:36
О по дяволите изобщо не е толкова отвратително както някои го изкараха.Не можеш да лишиш едно момче от подобно удоволствие.Пък и за момичето не е толкова ужасно-даже е възбуждащо.Кво толкоз че пишкат от там.И ти пишкаш,ама като те лижат умираш от кеф...Оралната любов си е важна част от секса-тя не е гнусна,а страхотна :wink: И бтв това са детски мисли че било гнусно и така натам :)

SladkataVoleybolistka
01-30-2007, 06:42
ХахАХАХхахАахх какви сте забавни! :-D Точно така... всеки път преди секс отивам да пикая и аха-аха докато капе още и го подавам на устата! Вие луууууууууууууууди ли сте?!

Добре им го каза,не виждам какво гнусно има в свирката :shock:

01-30-2007, 07:10
а по темата за свирките ... Кво му е гнусното!Макар че като бях келеш си виках никога няма да правя свирка, само в краен случай и то на мъжа ми хаха!Сега съм на др. мнение ест. :twisted: [/color][/b]

като си преставя че и аз мислех тей преди.. :lol: :lol: :lol: ..а ся като се замисля оня ден сколних да правя свирки на едно момче но той не е кой да е всмисъл обичам си го и не ме е гнус..все едно да се омъжиш и да те е гнус от човека до тебе и същото е за лиженето ае я се успокойте малко и погледнете от страната от която гледат сички нормални хора.. :-D

SladkataVoleybolistka
01-30-2007, 07:50
Ами разбира се ,то няма нищо гнусно...1-во със свирка доставям удоволствие на любимия човек ....и 2-ро и на мен ми е кеф,възбуждащо е!!!

rrrrrr
01-30-2007, 07:50
Айдеде... мн гнусно било ами я на тия дето им е гнусно ако като за капак им се изхжурли партниора в устата а ?Ще повърнат ли какво?!Убеден съм 4е си е мн готино стига да не и го вкараш целия че може да й се догади.

iv4enceto
01-30-2007, 07:56
Тва изказване на авторката ми се струва ограничено.Аз обичам приятеля си и бих направила вс което той поиска,въпреки че знам че никога не би ми казал "Направи ми свирка".Когато бях на 14 и аз така виках--->"Никога няма да правя свирка,това е тоооооолкова гнусно и отвратително".Когато обаче нуждите на партньора ви са по-важни отколкото вашите собствени,ще разберете за какво става дума...

Alerta
01-30-2007, 08:11
И кое му е гнусното?!
Не е гнусно, дори напротив. А като включим факта, че докато го правиш си умира от кеф, това един вид те възбужда и стимулира да продължаваш.
И като си хванете някой по-сериозен приятел, който обичате пак ли ще ви е гнус? От тялото на човека, който обичате... Хаха жалка история, честно...

sWeEt_SeEd
01-30-2007, 10:45
амии да-леко плоско изказване,че е гнусно ма кфо да се прай...кое е гнусното да доставиш удоволствие на човека ,който обичаш-обожавам да го гледам как с егърчи и му е кеф,така дори и аз се възбуждам.Виж сега,представи си следната ситуация.Седиш си в даскалото и си пишеш нещо-изпускаш си химикалката,взимаш я -продължаваш да пишеш....след 20 мин обаче забравяш че е паднала и както всички имаме този навик я захапваш...опа...ама не помниш нали...в същото време те е гнус да лапнеш нещо от което излиза урина ,е сори ама тя е лековита дори,няма нищо мръсно в нея и най-важното това нещо почти през цялото време си стой в гащите и не се търкаля по земята ама лапаш гадната химикалка ,която е пълна с всякакви бацили и микроби от земята...как ти звучи а? :wink:

gaf4eto_f
01-31-2007, 07:08
Не ви ли е гнус?

мен не ме е гнус, по тая твойта логика трябва да ни е гнус да целуваме момче по устатар както и те нас, все пак се случва човек да повърне :lol: а и питаш ли момчетата кво им е като го вкарват там, откъдето изтича кръв и други работи? Ако гнусотията за такива неща ти е проблем - ЛЕЛЕЕЕЕЕ!!! :smt075

gangbang
01-31-2007, 07:42
Няма гнусни неща в секса. :)

bungle
01-31-2007, 08:41
Няма гнусни неща в секса. :)

Точно така.

И аз пак да кажа : СВИРКАТА Е НАЙ-ВЕЛИКОТО НЕЩО. :-D

Komar
01-31-2007, 09:33
Убиите автора с камъни!
Аре моляяя ви се скъпи формци.. знам как си поддържам инструмента.. особенно преди такива работи.. Все едно вас като ви лижем да ни е гнус (въпреки "навлажняването") ама се кефите и още малко ушите ми ще останат в ръцете на дадена девойка.. ще духате и няма да викате гнус ма е... :)

Ивахх... станал съм голям писър :-D

zaiobaio
01-31-2007, 10:56
Когато бях на 14 и аз така виках--->"Никога няма да правя свирка,това е тоооооолкова гнусно и отвратително".Когато обаче нуждите на партньора ви са по-важни отколкото вашите собствени,ще разберете за какво става дума...
аьп подкрепям напълно !! =D>
аз даже и на 18 виках че няма никога да правя свирки ама никога не казвай никога :lol: :-D

malka_sladuranka
01-31-2007, 11:02
Урината е полезна бееее :-D Не сте ли чували за урино-лечение :smt005 :smt005 :smt005

4есто го употребиаваме
01-31-2007, 11:55
Урината е полезна бееее :-D Не сте ли чували за урино-лечение :smt005 :smt005 :smt005

То4но е това!

Плус вси4ко друго има и една подробнос -

Иадете пе4ени семки от сиганките нали? Паке4е сас семки!
А как мислите си 4е сиганката го осолиава?

Пикае варху тавата и после пе4е вав фурната и семките става усолени

Така 4е да ли пе4ено семке от сиганка или свиркс по добре второто!!!

summer4eto
01-31-2007, 12:14
mi spored men niama ni6to lo6o v svirkite plus tva kvo ob6to ima tva 4e pikaeli ot tam izviniavai mn ama toi ne ti pikae v ustata dokato mu pravi6 svirka plus tva ti 6te iska6 toi da ti blije nali ama niama da stane ako ti ne mu otvarne6 ili i tva niama da iska6 se edno slu6am niakvi ostariali mnenia ot vremeto na pra baba mi :D

Експерт Облизвач
01-31-2007, 12:18
se edno slu6am niakvi ostariali mnenia ot vremeto na pra baba mi :D

Ти не си мисли, че на пра баба ти не са и лизали клитора :P Светът не започва от 1990 година :smt006

malka_sladuranka
01-31-2007, 12:50

Ти не си мисли, че на пра баба ти не са и лизали клитора :P Светът не започва от 1990 година :smt006 :shock: не се бях замисляла :shock:

Експерт
01-31-2007, 12:55

Ти не си мисли, че на пра баба ти не са и лизали клитора :P Светът не започва от 1990 година :smt006 :shock: не се бях замисляла :shock:

Нормално е. Всяко поколение мисли че е първото \:D/

Имах един дядо Стефан, на 92 години Бог да го прости почина м.г.
Та той ми е разправял, щот с него си говорех много свободно... Разправяше дядката как на млади години задирял фусти и че най-му било благо да ги облизва първом се изик, после да ги ебе сладко :wink:

Sexapilna_kukla
01-31-2007, 12:57

Нормално е. Всяко поколение мисли че е първото \:D/

Имах един дядо Стефан, на 92 години Бог да го прости почина м.г.
Та той ми е разправял, щот с него си говорех много свободно... Разправяше дядката как на млади години задирял фусти и че най-му било благо да ги облизва първом се изик, после да ги ебе сладко :wink:
Eee,znaeli sa te kakvo da si pravqt :lol: