View Full Version : Как правите свирки на момчетата,като знаете, че от там пикат
ОтвратителнО
01-29-2007, 12:50
Не ви ли е гнус?
Той отива да пикае, после сте в спалнята и му правите свирка? Все пак от там пикаят. Не е ли много гнусно да лапаш пикоч с устата с която ядеш и целуваш родителите си?
My_Infernal_Majesty
01-29-2007, 12:54
Хех- сродна душа! :D :P
Ами незнам- не мога да ти отговоря на въпроса защото не съм правила и не смятам и да правя, Мен също ме е гнус но съм се отказала да задавам въпроси на много "вещите" в тая сфера щото те си знаят най-добре и всъщност незнам кво удоволствие е това...
Кво да ги правиш- момчешка му работа, нали знаеш че мислят с гладък мозък, а дори по-често не мисрят с правилната глава. :lol: :lol: :lol:
Не ви ли е гнус?
Той отива да пикае, после сте в спалнята и му правите свирка? Все пак от там пикаят. Не е ли много гнусно да лапаш пикоч с устата с която ядеш и целуваш родителите си?
http://www.nwhikers.net/forums/images/smiles/crazy.gif
Не ми дреме...Нали аз не лапам...Кефа си го правя само аз :-D
На по колко 13-15 годинки сте? Свирката е нечовешко удоволствие за мъжете, като знам че обичам този човек от какво да ме е гнус??!?!? Теб като те лижат, мислиш ли, че е по различно? Или и от това удоволствие се лишаваш.... Някога детето ти като излезне от там дето пикаеш какво? гнус ли ще е? - Момиче съм.
Heartbreaker
01-29-2007, 13:04
Ми ти щото си момиче и през путката ядеш и за тва ти е приятно :-D
Ми ти щото си момиче и през пyтката ядеш и за тва ти е приятно :-D
Те тия пyткиза всичко ги използват простите момичета. Хайде юруш с пyтката напред, ама не се прави така.
Свирката е супер отвратително и гнусно нещо
Нямам опит,ама да се изкажа :P
Ако наистина го обичаш не би те било гнус от него :roll:
Sexapilna_kukla
01-29-2007, 13:13
Kakvi sa tezi gluposti?!?Ne vijdam nishto gnusno,naprotiv daje-mnogo e priqtno da dostavqsh tova udovolstvie na momcheto!
На по колко 13-15 годинки сте? Свирката е нечовешко удоволствие за мъжете, като знам че обичам този човек от какво да ме е гнус??!?!? Теб като те лижат, мислиш ли, че е по различно? Или и от това удоволствие се лишаваш.... Някога детето ти като излезне от там дето пикаеш какво? гнус ли ще е? - Момиче съм.
подкрепям те НАПЪЛНО :wink: :))
Kakvi sa tezi gluposti?!?Ne vijdam nishto gnusno,naprotiv daje-mnogo e priqtno da dostavqsh tova udovolstvie na momcheto!
Харесва ти да пиеш мочка? :shock:
malka_sladuranka
01-29-2007, 13:26
хахах... абе вие какви глупости говорите, че какво гнусно има, аааа не ми се занимава да обяснявам ](*,)
хахах... абе вие какви глупости говорите, че какво гнусно има, аааа не ми се занимава да обяснявам ](*,)
Как кво гнусно бе? Това е пикняяяя по дяволите!!! :twisted:
malka_sladuranka
01-29-2007, 13:31
Как кво гнусно бе? Това е пикняяяя по дяволите!!! :twisted: абе при свирка да не се пикае в устите бе ](*,) ](*,) ](*,) леле колко ограничени хора имало :smt075 :smt075 :smt075
The_Mask™
01-29-2007, 13:32
Ето едно свежо допълнение!Абсолютно е така....макар и да съм пристрастен от гледната точка на това,че съм момче :)
Мн си прав/а браво! :wink:
My_Infernal_Majesty
01-29-2007, 13:34
бля бля бляя!!!
ми не не сме на по 13-15 годинки моето момиче! Просто така мислим!
Тва че им харесва а някои не значи че и на мен требва да ми харесва. :x
f1s714e70
01-29-2007, 13:39
ti kvo protiv ima6 piknqta ? pak i te se miqt predi tva nevqrvam da xodqt do wc i sled tva bez da im e izmit da davat na momi4etata si da lapat xax :lol:
f1s714e70
01-29-2007, 13:41
aa i ne e gnusno a daje priqtno kogato obi4a6 4oveka na kogoto pravi6 svirki
гоше в атака
01-29-2007, 13:42
ti kvo protiv ima6 piknqta ? pak i te se miqt predi tva nevqrvam da xodqt do wc i sled tva bez da im e izmit da davat na momi4etata si da lapat xax :lol:
:lol: хахахахахах ти ме разби! знаеш ли кога си го мия след пикане? никога! после се кефя как тая моята го лапа и нищо не подозира, а пък и да подозира явно не и пука. тъй че не си мисли, че си ги мием, ама така казваме ;)
f1s714e70
01-29-2007, 13:44
"гоше в атака" bravo moitu kirlivo mom4ence mn hubu pravi6 dano priqtelkata ti da spre da ti dostavq tva udovolstvie da ti go lapa mrasen
teardrop
01-29-2007, 13:45
Не ми пикае в устата, че да ме е гнус. Никой не ме кара да го правя. Щом му е хубаво и не е нещо чак толкова отвратително, значи и на мен ми е хубаво.
СВИРКАТА Е НАЙ-ВЕЛИКОТО НЕЩО.
a_n_i_t_o_
01-29-2007, 13:57
aaa az ne sym pravila o6te svirki obae ot 2 meseca hodq s edno mom4e ii smqtam skoro da mu dostavq tova udovolstvie ... kato se ima v predvid 4e tova moje da se broi i kato nai bezopasniq "sex"ot trite vida ... kakvo lo6o ? :)) a ii umiram kato go gledam kak py6ka samo ot po povyrhnostni raboti ... nqma da mu napravq svirka li ?? :)) az sym edinstveno malko negativno nastroena kym gyltaneto ama mislq 4e v si4ko drugo nqma ni6to lo6o ... :))) nqkoi den kato si zalovkka6 nqkoi super mn ii kato ti e qk0 samo ot doskosvaneto mu 6te razbere6 za6to pove4eto momi4eta se "pristra6avat" :)))
СВИРКАТА Е НАЙ-ВЕЛИКОТО НЕЩО. =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
ZaRaZaT@
01-29-2007, 14:05
СВИРКАТА Е НАЙ-ВЕЛИКОТО НЕЩО. =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>[/quote] \:D/
подкрепям :!:
Klamer4o93
01-29-2007, 14:50
:lol: хахахахахах ти ме разби! знаеш ли кога си го мия след пикане? никога! после се кефя как тая моята го лапа и нищо не подозира, а пък и да подозира явно не и пука. тъй че не си мисли, че си ги мием, ама така казваме ;)
Мизерник.... :lol:
Papagal4e
01-29-2007, 15:00
все още не съм правила,но ако държа на момчето - защо не ! :twisted:
ХахАХАХхахАахх какви сте забавни! :-D Точно така... всеки път преди секс отивам да пикая и аха-аха докато капе още и го подавам на устата! Вие луууууууууууууууди ли сте?!
На авторката и подкрепящите пожелавам никви шпатули доживот... щото ще е гнусно нали? Все пак... от там "пикате" :P :-D :-D :smt118
My_Infernal_Majesty
01-29-2007, 15:34
На авторката и подкрепящите пожелавам никви шпатули доживот... щото ще е гнусно нали? Все пак... от там "пикате" :P :-D :-D :smt118
Мерси за пожеланието! много мило от твоя страна.
malka_sladuranka
01-29-2007, 15:44
Мерси за пожеланието! много мило от твоя страна. Е кво бе, все пак от там пикаете. :-D Няма ли да ви е неудобно да карате някой да ви лиже там от където пикаете. :evil: :evil: :evil:
My_Infernal_Majesty
01-29-2007, 15:50
Не помня да съм молила някой.
girlpower
01-29-2007, 15:52
Ем да ви кажа ,когато обичаш 1 човек,правиш всичко за него!
И не е казано,че когато му правил свирка ,значи той преди това е пикал .... абе кфо се обеснявам и аз...
BrokenInnocence
01-29-2007, 15:54
Вие нещо не сте наред обаче. Скоро ще реши някой, че то и секса е гнусно нещо и айде да спрем всички да го правим,а?
malka_sladuranka
01-29-2007, 15:58
Вие нещо не сте наред обаче. Скоро ще реши някой, че то и секса е гнусно нещо и айде да спрем всички да го правим,а? хахах аз пък съм чувала че целувката е гнусна :-D
gangbang
01-29-2007, 16:15
Вие нещо не сте наред обаче. Скоро ще реши някой, че то и секса е гнусно нещо и айде да спрем всички да го правим,а? хахах аз пък съм чувала че целувката е гнусна :-D
Гнусно е ами :-D Да си завирате тия работи къде с тех пикате и серете... Ай...ужас! Потресен съм. Никъв секс! Това е отвратително :-D :D
frozenrose
01-29-2007, 16:20
Спокойно момичета и аз кат бях на 14 мислех че тва е супер гнусно и бях категорична:Никога няма да правя свирки! :-D Е ,обаче ме "иэлъгаха" и направих!Но не съжалявам,правя го не само эа да доставя удоволствие на любимото момче,но и защото ми харесва! ;-) И не бъдете толкова ограничени-баба ми разсъждава кат вас :twisted:
bahti..6to kato si na 13 ii ozna4ava 4e si nekyv syper ograni4en..i ot ni6to ne razbira6..i 4e si nekyv zahlypen..bahti ne slagaite vsi4ki pod obsht znamenatel...
kakto i da e po temata...ami ako naistina obi4a6 priqtrelq si nqma ot kakvo da te e gnys..
gangbang
01-29-2007, 16:23
Чшш алоуу я не учете малките момичета да правят свирки бе :evil: :D :lol:
Не ви ли е гнус?
като пораснеш, ще разбереш!
hahahahah. da naistina.kato bqh po-malka i po-zabludena si misleh 4e nikoga nqma da pravq svirki,6toto tva e gnusno.nali ot tam pikaqt!ama ve4e ne e taka.i hi4 ne me e gnus.kogato pravi6 qk sex i nastroenieto e na max,vyob6te ne si misli6 4e tva e ne6to gnusno,za men e syvsem norm.v kraina smetka ne mu qm lainata...a i po taq logika i toi moje da ne 6te da me lije,nali?!ama s porasvaneto horata promenqt vyzgledite si. :D
Trisha1991
01-29-2007, 16:53
Само един болен мозък може да каже подобна глупост :!: Възрастта тук въобще не е критерия. Аз на 12-13 някъде още девствена съм правила тези неща на момчетата. Това са просто тъпи и провинциални манталитети на простачки които не знаят и слушат бабите си сигурно
creature666
01-29-2007, 17:05
Абе който го е гнус да не го прави.В един момент всички започват тепърва да се учат или тичат при тези които го правят.И затова някои сме по-добри от други :evil: :evil:
krem4et0
01-29-2007, 17:11
И аз си мислех така-гнусно е-бляяяяяяяяяяк,но не е така. На мен ми е приятно!
a kat te lijat ne e gnusno nali i umira6 ot kef ? basi gluposta gnusno bilo !!!!!! abe vie v 4as li ste ?kolko opit imate?spali li ste izob6to s 4ovek,na koito naistina iskate da mu dostavite udovolstvie ?6ot qvno na vas ne sa iskali da vi dostavqt,a posle i vie ne ste re6ili da otgovorite sas sa6toto.svirkata e ne6to super intimno i mnogo priqtno i za dvamata kogato sa pravi s jelanie! ( priznavam 4e ne duham na vseki,samo kogato ima nqkakvi 4uvstva/trapka,no vinagi se staraq na max)
p.s. az sam jena,koqto duha s udovolstvie i koqto ne obi4a da q lijat tolkova mn 8) praq go za nego.umiram da go gledam v o4ite prez tova vreme.4uvstvoto 4e v momenta sam boginq za nego e neopisuemo :twisted:
Не ви ли е гнус?
А кво ви пречи да се изкъпете преди свирката/лизането/секса? Без къпане най-вероятно и аз не бих се съгласил, но ако се изкъпете нали ще сте чисти неразбирам какво лошо има...
CMbPT_not_logged
01-29-2007, 18:01
Само един болен мозък може да каже подобна глупост :!: Възрастта тук въобще не е критерия. Аз на 12-13 някъде още девствена съм правила тези неща на момчетата. Това са просто тъпи и провинциални манталитети на простачки които не знаят и слушат бабите си сигурно
Ето едно правилно мнение! Особено това за бабите и селския манталитет! :) РЪКОПЛЯСКАМ ТИ!
Извинявай, но да правиш свирки на 12 ... Баси, аз имам племенничка на 10.., ако разбера, че след 2 години прави такива неща, ще и счупя кокалите от бой :!: :!: :!:
И не знам за вас, но аз приемам свирката като нещо много повече. Тя е много по-съкровенно нещо от секса.
Добре, ве, девойчета, ако вие и партньорът ви спазвате лична хигиена не би трябвало по телата ви да има и едно място, от което който и да е било от двамата да го е гнус. Аз обожавам всяка една част от тялото на приятеля си и имайки предвид, че това е може би най-чувствителната му зона, това я прави още по-чудесна и специална. Освен това идеята, че правиш нещо, което му харесва е много възбуждаща. Мога да кажа, че на мен самата ми е ужасно приятно да правя френска любов...и дори не ми е хрумвало, че в това може да има нещо отблъскващо. (Убедена съм, че когато намерите партньор, на когото да държите достатъчно, ще промените мнението си.)
Аз на 12-13 някъде още девствена съм правила тези неща на момчетата. Това са просто тъпи и провинциални манталитети на простачки които не знаят и слушат бабите си сигурно
:-s Хич не ми се хвали, че на 12 се правила свирки...на "момчетата." И какво разбираш под "провинциален манталитет"? От каде на къде момиче, което изразява мнение (и аз не съм съгласна с мнението...и все пак!) излиза с "провинциален манталитет на простачка"?!
AzureDiamond
01-29-2007, 18:35
Абе хора....вие сте мн комплексирани според мен....свирката е мн яко нещо..аз лично доставям тва удоволствие на приятеля си и напълно му вярвам,че винаги се мие!!!Според мен свирките са си мн яко и приятно нещо!
Sexapilna_kukla
01-29-2007, 18:39
Tezi,koito tvurdqt,che sa protiv i govorqt vsqkakvi gluposti sa prosto nqkakvi kompleksari....
malka_sladuranka
01-29-2007, 18:48
Хахах ами тези които така пишат сега "ауу свирка това е ужасно" след 1-2-3 годинки не само, че ще почнат да го правят, ами и ще пускат теми тук "Правих свирка какъв е риска да забременея" :lol:
Sasha2k8
01-29-2007, 18:49
ne vijdam ni6to gnusno v tova da dostavi6 udovolstvie na 4oveka koito obi4a6....naprotiv...6tom go obi4am i znam 4e na nego mu e hubavo, na men su6to mi stava priqtno
Sexapilna_kukla
01-29-2007, 18:53
Хахах ами тези които така пишат сега "ауу свирка това е ужасно" след 1-2-3 годинки не само, че ще почнат да го правят, ами и ще пускат теми тук "Правих свирка какъв е риска да забременея" :lol:
i az mislq taka :lol:
brutal_baby
01-29-2007, 18:56
ма кво ти дреме на тебе!нали аз духам или някой друг а не ти!като не те кефи не го прави!но ако обичаш има нещо наречено хигиена !май такова нещо не си чувала???
Ами той като ходи да чурка,след това и се мие!
Не изключвам това,че има такива,които не се мият-честно казано и мен би ме погнусяло.
Klamer4o93
01-29-2007, 19:13
=D> \:D/
Chukasimo
01-29-2007, 19:16
Не ви ли е гнус?
абе г-жа ти със салфетка ли го пипаш ?!
Извинявай, но да правиш свирки на 12 ... Баси, аз имам племенничка на 10.., ако разбера, че след 2 години прави такива неща, ще и счупя кокалите от бой :!: :!: :!:
И не знам за вас, но аз приемам свирката като нещо много повече. Тя е много по-съкровенно нещо от секса. bravo :D :D :D
eternity
01-29-2007, 19:44
Podkrepqm te s dve race =D> =D> =D>
eternity
01-29-2007, 19:46
Podkrepqm te s dve race =D> =D> =D>
И не знам за вас, но аз приемам свирката като нещо много повече. Тя е много по-съкровенно нещо от секса. bravo :D :D :D
Бахти работата,на 12 като ми споменаха за свирка и кавали си помислих за духови инструменти.Изобщо си нямах и представа,че ставало въпрос за френска!А децата в момента даже и са правили.Аз ли одъртявам или днешната младеж се е сбъркала? :shock: :shock: :shock:
xaxaxaxa abe vie za higiena ne ste li chuvali tctct mn zle rabotata
Абе, какви са тия простотии, бе, дечица сладки?!
Той като ви лиже дали го е гнус? Май вие не сте с акъла си, ама айде... :lol:
Аз супер много се кефя на свирките.
Едно на ръка, че доставям удоволствие на любимия човек.
Само при мисълта, че го целувам, облизвам, налапвам се възбуждам.
Мога с часове да си играя с него и няма да ми омръзне.
Просто ми е адски готино.
Френската любов rulzz! :smt016 :-D
А относно факта, че от там пишка... той да не някой неандерталец, че да не поддържа лична хигиена, я помисли малко.
Явно ти на такъв си попаднала :lol: .
Абе, какви са тия простотии, бе, дечица сладки?!
Той като ви лиже дали го е гнус? Май вие не сте с акъла си, ама айде... :lol:
Аз супер много се кефя на свирките.
Едно на ръка, че доставям удоволствие на любимия човек.
Само при мисълта, че го целувам, облизвам, налапвам се възбуждам.
Мога с часове да си играя с него и няма да ми омръзне.
Просто ми е адски готино.
Френската любов rulzz! :smt016 :-D
А относно факта, че от там пишка... той да не някой неандерталец, че да не поддържа лична хигиена, я помисли малко.
Явно ти на такъв си попаднала :lol: .
Съгласнаааа. :twisted:
gangbang
01-29-2007, 20:19
Гошко, недей така бе, изплаши момичетата. :D
еми на теб ако ти лижат пичката не е ли сьщото
Fanatichka
01-29-2007, 20:32
Познава момиче, което не целува приятеля си с език, защото и се повдигало :shock: :lol:
а по темата за свирките ... Кво му е гнусното!Макар че като бях келеш си виках никога няма да правя свирка, само в краен случай и то на мъжа ми хаха!Сега съм на др. мнение ест. :twisted:
Мерси за пожеланието! много мило от твоя страна.а от мен да останеш незадоволена до живот... как щи ръга хуя.. той от там пикае.. а относно темата аз съм обрязан и момичетата не правят проблеми за свирки :-D :-D :-D :-D
ебахти простата дет го е писала тва ! ние момчетата СЛУЧАЙНО СИ МИЕМ ПИШКИТЕ !!!!!!!!!!!! ма то от прости момичета край няма ..
Scarabey
01-29-2007, 22:19
Всеки си има различно мнение по въпроса,но мен лично не ме е гнус :wink:
Sexapilna_kukla
01-29-2007, 22:24
Az ne vijdam kakvo gnusno ima izobshto,stiga momcheto razbira se da ima dobra higiena.
мили объркани дечица... свирката била гнусна, от там пикаел. ама ей, авторке, тъпа ограничена мърло такава. не тебе трябва да те е гнус да лапаш пишката а момчето трябва да го е гнус да се докосва до устата ти. в човешката уста има повече микроби отколкото някога могат да попаднат върху пениса. Ако ти покажат целувката под микроскоп, никога повече няма да целунеш момче. сърма тъпа!
hah kurva..
Не ви ли е гнус?
Тебе Не те ли е гнус да постваш като знаеш че се адки тъп/тъпа?
офф не ми се четат сички мнения сигурен съм че някой вече го е казал ама ако има жена на която и е гнусно да прави свирки тя значи е А-сексуална! се едно да кажеш че те е гнус да целунеш някой по устата защото той от там драйфа и плюе! хаха...
не знам дали има нормален мъж който да го е гнус да лиже пичка шото на мен ми е супер приятно въпреки да знам че от там жените пикаят :lol:
ами забравям , че от там пикат :-D
Victorya
01-30-2007, 06:36
О по дяволите изобщо не е толкова отвратително както някои го изкараха.Не можеш да лишиш едно момче от подобно удоволствие.Пък и за момичето не е толкова ужасно-даже е възбуждащо.Кво толкоз че пишкат от там.И ти пишкаш,ама като те лижат умираш от кеф...Оралната любов си е важна част от секса-тя не е гнусна,а страхотна :wink: И бтв това са детски мисли че било гнусно и така натам :)
SladkataVoleybolistka
01-30-2007, 06:42
ХахАХАХхахАахх какви сте забавни! :-D Точно така... всеки път преди секс отивам да пикая и аха-аха докато капе още и го подавам на устата! Вие луууууууууууууууди ли сте?!
Добре им го каза,не виждам какво гнусно има в свирката :shock:
а по темата за свирките ... Кво му е гнусното!Макар че като бях келеш си виках никога няма да правя свирка, само в краен случай и то на мъжа ми хаха!Сега съм на др. мнение ест. :twisted: [/color][/b]
като си преставя че и аз мислех тей преди.. :lol: :lol: :lol: ..а ся като се замисля оня ден сколних да правя свирки на едно момче но той не е кой да е всмисъл обичам си го и не ме е гнус..все едно да се омъжиш и да те е гнус от човека до тебе и същото е за лиженето ае я се успокойте малко и погледнете от страната от която гледат сички нормални хора.. :-D
SladkataVoleybolistka
01-30-2007, 07:50
Ами разбира се ,то няма нищо гнусно...1-во със свирка доставям удоволствие на любимия човек ....и 2-ро и на мен ми е кеф,възбуждащо е!!!
Айдеде... мн гнусно било ами я на тия дето им е гнусно ако като за капак им се изхжурли партниора в устата а ?Ще повърнат ли какво?!Убеден съм 4е си е мн готино стига да не и го вкараш целия че може да й се догади.
iv4enceto
01-30-2007, 07:56
Тва изказване на авторката ми се струва ограничено.Аз обичам приятеля си и бих направила вс което той поиска,въпреки че знам че никога не би ми казал "Направи ми свирка".Когато бях на 14 и аз така виках--->"Никога няма да правя свирка,това е тоооооолкова гнусно и отвратително".Когато обаче нуждите на партньора ви са по-важни отколкото вашите собствени,ще разберете за какво става дума...
И кое му е гнусното?!
Не е гнусно, дори напротив. А като включим факта, че докато го правиш си умира от кеф, това един вид те възбужда и стимулира да продължаваш.
И като си хванете някой по-сериозен приятел, който обичате пак ли ще ви е гнус? От тялото на човека, който обичате... Хаха жалка история, честно...
sWeEt_SeEd
01-30-2007, 10:45
амии да-леко плоско изказване,че е гнусно ма кфо да се прай...кое е гнусното да доставиш удоволствие на човека ,който обичаш-обожавам да го гледам как с егърчи и му е кеф,така дори и аз се възбуждам.Виж сега,представи си следната ситуация.Седиш си в даскалото и си пишеш нещо-изпускаш си химикалката,взимаш я -продължаваш да пишеш....след 20 мин обаче забравяш че е паднала и както всички имаме този навик я захапваш...опа...ама не помниш нали...в същото време те е гнус да лапнеш нещо от което излиза урина ,е сори ама тя е лековита дори,няма нищо мръсно в нея и най-важното това нещо почти през цялото време си стой в гащите и не се търкаля по земята ама лапаш гадната химикалка ,която е пълна с всякакви бацили и микроби от земята...как ти звучи а? :wink:
gaf4eto_f
01-31-2007, 07:08
Не ви ли е гнус?
мен не ме е гнус, по тая твойта логика трябва да ни е гнус да целуваме момче по устатар както и те нас, все пак се случва човек да повърне :lol: а и питаш ли момчетата кво им е като го вкарват там, откъдето изтича кръв и други работи? Ако гнусотията за такива неща ти е проблем - ЛЕЛЕЕЕЕЕ!!! :smt075
gangbang
01-31-2007, 07:42
Няма гнусни неща в секса. :)
Няма гнусни неща в секса. :)
Точно така.
И аз пак да кажа : СВИРКАТА Е НАЙ-ВЕЛИКОТО НЕЩО. :-D
Убиите автора с камъни!
Аре моляяя ви се скъпи формци.. знам как си поддържам инструмента.. особенно преди такива работи.. Все едно вас като ви лижем да ни е гнус (въпреки "навлажняването") ама се кефите и още малко ушите ми ще останат в ръцете на дадена девойка.. ще духате и няма да викате гнус ма е... :)
Ивахх... станал съм голям писър :-D
zaiobaio
01-31-2007, 10:56
Когато бях на 14 и аз така виках--->"Никога няма да правя свирка,това е тоооооолкова гнусно и отвратително".Когато обаче нуждите на партньора ви са по-важни отколкото вашите собствени,ще разберете за какво става дума...
аьп подкрепям напълно !! =D>
аз даже и на 18 виках че няма никога да правя свирки ама никога не казвай никога :lol: :-D
malka_sladuranka
01-31-2007, 11:02
Урината е полезна бееее :-D Не сте ли чували за урино-лечение :smt005 :smt005 :smt005
4есто го употребиаваме
01-31-2007, 11:55
Урината е полезна бееее :-D Не сте ли чували за урино-лечение :smt005 :smt005 :smt005
То4но е това!
Плус вси4ко друго има и една подробнос -
Иадете пе4ени семки от сиганките нали? Паке4е сас семки!
А как мислите си 4е сиганката го осолиава?
Пикае варху тавата и после пе4е вав фурната и семките става усолени
Така 4е да ли пе4ено семке от сиганка или свиркс по добре второто!!!
summer4eto
01-31-2007, 12:14
mi spored men niama ni6to lo6o v svirkite plus tva kvo ob6to ima tva 4e pikaeli ot tam izviniavai mn ama toi ne ti pikae v ustata dokato mu pravi6 svirka plus tva ti 6te iska6 toi da ti blije nali ama niama da stane ako ti ne mu otvarne6 ili i tva niama da iska6 se edno slu6am niakvi ostariali mnenia ot vremeto na pra baba mi :D
Експерт Облизвач
01-31-2007, 12:18
se edno slu6am niakvi ostariali mnenia ot vremeto na pra baba mi :D
Ти не си мисли, че на пра баба ти не са и лизали клитора :P Светът не започва от 1990 година :smt006
malka_sladuranka
01-31-2007, 12:50
Ти не си мисли, че на пра баба ти не са и лизали клитора :P Светът не започва от 1990 година :smt006 :shock: не се бях замисляла :shock:
Ти не си мисли, че на пра баба ти не са и лизали клитора :P Светът не започва от 1990 година :smt006 :shock: не се бях замисляла :shock:
Нормално е. Всяко поколение мисли че е първото \:D/
Имах един дядо Стефан, на 92 години Бог да го прости почина м.г.
Та той ми е разправял, щот с него си говорех много свободно... Разправяше дядката как на млади години задирял фусти и че най-му било благо да ги облизва първом се изик, после да ги ебе сладко :wink:
Sexapilna_kukla
01-31-2007, 12:57
Нормално е. Всяко поколение мисли че е първото \:D/
Имах един дядо Стефан, на 92 години Бог да го прости почина м.г.
Та той ми е разправял, щот с него си говорех много свободно... Разправяше дядката как на млади години задирял фусти и че най-му било благо да ги облизва първом се изик, после да ги ебе сладко :wink:
Eee,znaeli sa te kakvo da si pravqt :lol: