Влез

View Full Version : Колкото да не си сам ...

Mimka_sweet
01-29-2007, 14:45
Какво ще кажете за връзка,в която ходиш с някого не защото го обичаш,а само за да не сте сами и двамата ? :roll:

HopeLesss
01-29-2007, 14:46
Ми няма лошо. Не е задължително да се обичате, за да тръгнете... понякога любовта идва по-късно... :wink:

iiirish
01-29-2007, 14:51
понякога е хубаво човек да си даде почивка от сериозните и задължаващи връзки, а това е именно един от начините - да сте заедно без ангажименти и допълнително обвързване. а кой знае може това да е невинно начало на нещо наистина голямо ;)

BrokenInnocence
01-29-2007, 15:12
Не бих тръгнала с някой само ей- така щото другите имат гаджета я и аз да имам. Тъпо е, да не говорим, че се чувствам жалка в собствените си очи.

FiRe_LaDy
01-29-2007, 15:35
emi imala sym takava vryzka.Obache beshe taka che az nqmah chuvstva,a toi imashe.I stana mngoo slojno.Inachee ima i neshthe e taq dali sha go vidq ili ne.Abe ima i neshto hubavo v teq vryzki.Primerno mojesh si flirtuvash na volq bez da se prit che sznezala na priqttelq si che goo obichash pyk mu izneverqvash. :P

anubite
01-29-2007, 15:44
Отрежи си ръката.

sladoled
01-29-2007, 15:50
Ако приемем, е това е по-скоро партньорство, а не връзка, нещата изглеждат далеч по-приемливо. :wink:

koalka
01-29-2007, 17:16
Според мен при един от двамата рано или късно ще се появят чувства.Не е сигурно, но поне аз така смятам, защото ти малко или много опознаваш човека до теб и някак си откриваш добрите му черти.Аз лично не бих тръгнала с момче, към което нямам чувства, защото мисля, че ще се чувствам пак самотна и ще ми е някакво тегаво да поддържам такава връзка.Но все пак всеки сам си решава и ако наистина искаш да имаш някаква неангажираща връзка и това е вариант.Ти нещо конкретно ли имаш в предвид?

bungle
01-29-2007, 17:41
Ми няма лошо. Не е задължително да се обичате, за да тръгнете... понякога любовта идва по-късно... :wink:

Напълно съгласна. Аз и приятелят ми сме живият пример. А вече една година сме заедно и се оказва, че и двамата не сме обичали по-силно преди да се срещнем. :roll:

vvs_go
01-29-2007, 17:59
mi to pak si sam s taz razlika 4e nqkoi drug ne e sam

mi6enceto
01-29-2007, 18:32
lubovta si idva s vremeto samo tova moga da kaja..

Qnchety
01-29-2007, 18:36

01-29-2007, 18:36

Напълно подкрепям.Щом има симпатия,значи все пак има нещичко,за което да се хванете.

ThePainIsReaL
01-29-2007, 19:35
Това е жалко . И въпреки че го осъзнавам - го правя понякога . Излизам с момче , към което нищо не изпитвам само и само да не съм сама . Това е слабост . Мразя си тази страна от характера . Не случайно хората са казали : " Не бъди с някого само , за да не си сама". Наистина когато излизам с него не съм сама , но съм САМОТНА повече от всякога . Гадно е усещането .

eleto_ludo_dete
01-29-2007, 23:22
Според мен това не е правилно и така правиш компромис със самия себе си .Ако е само заради това да не си сам не си заслужава да се мъчиш в такава връзка .По-добре търси истинския човек ,колкото и да е гадно да си сам!

MoHuTo
01-30-2007, 00:02
Еми на мен лично такива връзки не ми харесват и не поддържам такива..предпочитам да съм сама отколкото да си запълвам времето с някой, когото не харесвам..няма смисъл просто :roll: :?

Th3WildAng3l
01-30-2007, 11:35
По принцип не мога да съм с някой ако той не ме привлича по някакъв начин. Така че не се хващам с първия срещнат, само и само да не съм сама.