View Full Version : moje da vi se stori typo ama ...
neznaika!!!!!!!!!!!!!!!
01-29-2007, 18:56
oba4e kak da kaja na priqtelq mi da se obrysne otdoly?? i pls samo seriozno otgovori
Klamer4o93
01-29-2007, 18:58
oba4e kak da kaja na priqtelq mi da se obrysne otdoly?? i pls samo seriozno otgovori
Според мен си му кажи направо. Ама не "Абе ай разкарай я таз гора", ами "Ще ми е по-приятно да сеи обезкосмен", абе.. нещо по-тактично ;)
кажи му 4е ще ти е по приятно ако е обезкосмен
Mi podskaji mu primerno da mu spomene6 4e mn te kefqt obezkosmeni _|_.Ili puk mu ob6tai svirka ako se obezkosmi :)Ili puk nablegni na tova 4e ti si obezkosmena otdolu i toi da se useti za sebe si
BeZ^BikiNi
01-29-2007, 19:01
Ami ako te e sram da mu go kajesh ili te e strah da ne go obidish pokaji mu po nqkakuv nachin che te e gnus ot kosmi... Primerno na men sa mi adski protivni kosmite i mi se povdiga ot tqh i daje chetkata mi za kosa q chisti maika mi poneje na mene mi se povdiga :oops: :shock: Moje da vi se struva otkacheno ama e taka ... :oops: Mojesh i ti da mu kajesh neshto podobno :wink:
Satanata ot grobi6teto
01-29-2007, 19:03
Hva6ta6 nojicata i bez da useti -hop,hop-nqma kosmi
:-D :smt005
mda,syforumnika nad men dava int ideq.ama ako trqbva seriozno vse pak.i na men mi e bilo trudno da go kaja tova i vsy6tnost nikoga ne sym go pravila.sega mi idva ideq! :smt115 dokato mu pravi6 svirka naprimer mu kaji 4e kosmite ti pre4at i 6te ti e po-udobno,ako gi nqma. :-D
Klamer4o93
01-29-2007, 19:36
Хоп-хоп, няма и друго! :lol:
eternity
01-29-2007, 19:55
Ami zagovorete se na taq tema i moje6 da mu podhvarli6 ideqta toi da ti kaje kak mu haresva da si obrasnata otdolu,sled tui se naprai na udarena vse edno ne razbira6 kakvo to4no iska ot tebe i mu predloji da ti pokaje kato se izkapete zaedno a i ti na nego vav sa6toto vreme :-D :D :twisted:
Хоп-хоп, няма и друго! :lol:
ХаХахАХхаХА! :smt043
Това беше добро! :lol:
А сега по темата...
Ако сте достатъчно близки, просто му го кажи.
Съмнявам се, че ще се обиди.
Можеш да започнеш с увода "Мило/пате/коте/както си му викаш там/ не искам да те злепоставя или обидя, бла бла, просто ще се чувствам по-комфортно, ако се обръснеш. Аз те харесвам и такъв, но ако го направиш ще мога да те целувам и облизвам навсякъде! (Това току що ми хрумна :lol: ) :smt016
Дано помогне... :roll:
joro_tev
01-29-2007, 20:05
Ами най-добре го питай следното "Лизали ли са ти тестисите чисто голи." - (като трябва да си готова да го направиш, ако се избръсне). Ако попита ЗАЩО? Казваш му - "Една приятелка ми каза, че гаджето и подивявало като го прави" И наистина ще остане впечатлен особено ако подходиш нежно с език. Разликата е огромна да те докосва женски език по тестисите когато си окосмен и обезкосмен.
аз ти предлагам да го напиеш много зверски и да му обрьснеш патката докато спи :)
аз ти предлагам да го напиеш много зверски и да му обрьснеш патката докато спи :)
HAHAHAH :smt038
Ами най-добре го питай следното "Лизали ли са ти тестисите чисто голи." - (като трябва да си готова да го направиш, ако се избръсне). Ако попита ЗАЩО? Казваш му - "Една приятелка ми каза, че гаджето и подивявало като го прави" И наистина ще остане впечатлен особено ако подходиш нежно с език. Разликата е огромна да те докосва женски език по тестисите когато си окосмен и обезкосмен.
O!
Вярно ??
( малката лампичка в главицата ми светна :!: )
uskubi go 6 se seti ako ne mu kai tiq kosmi ti zasen4vat rautata ili neq ili kosmite 6 otreje :)
Кажи му, че когато е без косми ще е по-сексапилен. :wink: