View Full Version : Бръснене
zna4i mom4e sum sys solidno okosmqvane na genitaliite poprincip predpo4itam da se brysna tyi kato kola maskata ne moga da q izdyrja
kato se brysneh predi se porqzvah i sled 1 den kojata mi se vyzpalqva6e
posledno kato se obrysnah bqh super vnimatelen i rezultata be6e strahoten oba4e sled polovin den kojata mi se vyzpali i se poqviha pyp4ici nezn ako nqkoi razbira da pi6e
P.S. polzvam 4ervena samobrysna4ka gilette i nivea pqna i aftershave
HardcorE_AFA
01-29-2007, 19:59
mi,vse pak tova e 4uvstbvitelno mqsto i trudno se podurja,na vas mujete ne vi e lesno...ami znae6 li kvo probvai na "VEET" ot teq deto sa krem4eta i posle s edna plastmasova 6patulka(koqto ti se dava s krema)si go maha6...to e obqsneno!Tozi "veet" moje6 da si go kupi6 po4ti ot vsqka kozmetika.Az sum mnogo dovolna,za6toto nqma no64eta,nemoje6 da se poreje6...I ima Veet za 4uvstvitelna koja :) svetlo sin mislq 4e be6e...rpobvai tozi varqnt posle ako ne stane mi pi6i li4na da ti kaja o6te nqkoi drugi oferta ne6ta :)
A i toq veet struva 7 lv
Sexapilna_kukla
01-29-2007, 20:01
Zashto puskash nova tema pri plojenie,che malko po-nadolu ima sushtata!
eternity
01-29-2007, 20:02
Probvai po posoka na rasteja na kosama 6toto ako se brasne6 obratno posle vs kosam 6e raste na razli4na posoka,a drugoto koeto moje6 d aprobva6 e depilatoar-krem koito se maje i sled izvestno vreme se izmiva i kosmite gi nqma,vav vs kozmeti4en magazin se prodavat takiva,prepora4vam ti VEET ili STREP ot7-10 lv sa,ako ne6to ne ti e qsno pi6i na li4na 6e ti obqsnq podrobno :)
аз ти предлагам да пробваш с депилатоарен крем ефекта е изумителен