View Full Version : kak da q lija
iskam da lija priqtelkata si no kak to4no za da i dostavq nai golqmo udovolstvie?
Още един сценарий ебах мама му.... Абе вие няма ли да се научите лижиш там то ще си дойде бе кво разпитвате за такива елементарни неща изяж един лимон да ти стане като пералня устана и почвай. Утре Някой ще попита как да се изсере...За да си достаи най голямо удоволствие :x
Може би всеки го прави по различен начин.Просто импровизирай, то защото е голямата трудност...
ami zna4i vajno da liji6 kakto samiq klitor,daje nego nai-mnogo,taka i sramnite ustni.daje moje da gi zahapva6,ama syvsem leko.i taka malko klitora,malko sramnite ustni,daje moje dokato lije6 klitora naprimer da vkarva6 pryst-tova e naistina mn vyzbujda6to!ako ne te gnus moje sled tova da si vkara6 i ezika vyv vlagali6teto i :-D tova e ot men
Bathory †Girl
01-30-2007, 19:13
emi , neznam............. :?
Sisilota
01-30-2007, 19:25
ami zna4i vajno da liji6 kakto samiq klitor,daje nego nai-mnogo,taka i sramnite ustni.daje moje da gi zahapva6,ama syvsem leko.i taka malko klitora,malko sramnite ustni,daje moje dokato lije6 klitora naprimer da vkarva6 pryst-tova e naistina mn vyzbujda6to!ako ne te gnus moje sled tova da si vkara6 i ezika vyv vlagali6teto i :-D tova e ot men
xm..za obqsnenieto sam gore dolu syglasna, amaa tfa "ako ne te e gnus.." ako go beshe gnus nqqshe da pita izob6to ;)
am inache po temata- davai i s prysti dokato rabotish S ezika :}
My_Infernal_Majesty
01-30-2007, 19:29
Абе тия пък теми вече...
найстина нещо като е за пръв път е по-сложно и все те избива на въпроси и все искаш да знаеш повече и повече, обаче не мисля е толкова трудно, щом вече си имаш гадже, щом се разбирате- всичко ви е позволено, правете се, лижете се - като го почнете само ще си дойде.
Намери се кой да ви учи :lol: :lol: :lol: Замлъквам!!!
като я лижеш трябва да и засмучеш путката все едно и взимаш душата
трябва да остане без дъх
Sexapilna_kukla
01-30-2007, 21:21
Nqma tochno opredelen nachin razbira se.Ti kato pochnesh da q celuvash vsichko shte ti doide otvutre :D
mravkata_z
01-30-2007, 21:48
s mnogo strast jelanie i merak, sled tolkowa mnogoo staranie nqma kak da ne i haresa :-D
Predstavi si 4e i pravish tornado s ezik.. mnogo shte i haresa.. gledai da fyrkat ligi navsqkade.. gl
Всякакви глупости чух :lol: обаче това за душата направо ме разпиля :lol: :lol: :lol: И да и каже "Your Soul Is Mine!!!" ?????? :roll:
На колко години си ти бе ? Много филми гледаш :lol: :lol: Не се излагай тъка :roll:
bulgarche
01-31-2007, 07:27
Пробвай с език, но не по главата :x
Heartbreaker
01-31-2007, 16:31
Кат сладолед Рафи :-D
ge0rg1ev-
01-31-2007, 17:26
Кат сладолед Рафи :-D
Toчно така :lol:
Сега сериозно. Най-добре питай твоята приятелка. Тя ще ти каже най-добре как иска да я лизнеш.
С език...Абе ти като почнеш ще се усетиш сам...и на теб ще ти хареса ( поне на мен момчетата са ми казвали , че и на тях им доставя удоволствие)....и тя ако се е погрижила за пуканката си....в смисъл да е гладко, чисто и да мирише на хубаво, не вярвам да не ти е приятно :)
твойта поне ти дава да я лижеш :evil:
aaa gyltate li tam nqkvi te4nosti gluposti ot momi4eto ??? bqlo te4enie ne znam si k0 ?