View Full Version : golqm problem :P
taka zdraveite..napravo po s16testvo..problem1t mi e sledniqt =>mn trydno se vlubvam taka da se kaje,no kogato tova stane d1lgo vreme haresvam ili..obi4am samo edno mom4e i kogato go imam o6te na p1rviq den ne6to ne mi haresva v nego..kogato ne e do men mi lipsva i imam nujda ot nego a ina4e prosto use6tam 4e ne e za men i ne6to ne mi haresva..pls help
На колко си???
Съвършенно точен въпрос... Предполагам като минеш 16-17 ще се оправи това, сега си от 87%-те процента :roll:
dam,tva e problem..ama 6e ti mine..
Спокойно ... ще ти мине . :-D
Koe 6te i mine?Kak da i mine?Help her! :?
Koe 6te i mine?Kak da i mine?Help her! :?
хелп хър или хелп ми ?
Ами ще и мине след като спре да се занимава с глъпости демек гаждета и да си гледа кефа и хобитата. Ей така. :twisted:
ama tova ne e obqsnenie-qvno 4e momi4eto ima nujda da se izqsni na sebe si,no kak kato tova mom4e q oburkva tolkova?! :?
Просто ти минава мерака.Дълго време го харесваш и мечтаеш за него и в края на краищата може би виждаш, че не е нищо особено и мерака ти съответно минава.Не си обичала, за да ти се е случвало нещо, просто защото любовта не изчезва толкова бързо.Може би просто силно си ги харесвала.
Просто не си срещнала точното момче.
misi mn za pomo6ta..moje bi naistina ne s1m sre6tnala podhodq6tiq..i na 16 s1m
:oops:
:roll:
mi6enceto
01-30-2007, 20:55
Просто не си срещнала точното момче.
... i az sum na tova mnenie ...
I az predi nkolko meseca imah edna takava istoriq haresvah edno mom4e 2-3 godini i nakraq kato mi predloji ive4e ne 4uvstvah ni6to kum nego stana mi gadno.Zatova te savetvam da ne hlutva6 tolkova mnogo po mom4etata a kogato si izbere6 nqkoi da deistva6 bez da se zamislq6 a ako ne stane ni6to go mahni ot spisuka.Ne se ot4aivai vse nqkoga 6te sre6tne6 nqkoe mom4e koeto da durji na teb :wink:
I az predi nkolko meseca imah edna takava istoriq haresvah edno mom4e 2-3 godini i nakraq kato mi predloji ive4e ne 4uvstvah ni6to kum nego stana mi gadno.Zatova te savetvam da ne hlutva6 tolkova mnogo po mom4etata a kogato si izbere6 nqkoi da deistva6 bez da se zamislq6 a ako ne stane ni6to go mahni ot spisuka.Ne se ot4aivai vse nqkoga 6te sre6tne6 nqkoe mom4e koeto da durji na teb :wink: