View Full Version : Моля предложете диета...
Наистина съм много пълен, но няма да кажа колко точно. На 16 съм и в най- кратък срок трябва да отслабна с около 10 килограма. Че въпроса ми е можете ли да ми предложите някаква ефикасна диета, с която да отслабна в настина кратък срок без риск за здравето. Гладната диета не е препоръчителна :lol: Благодаря предварително!
Ае само с диета няма да стане ще трябва да се потиш малко и в залата ;).Отиди в някой фитнес зала или зала по бокс и кажи на трениора за кво иде реч 100% ще ти помогне.Аз като започнах да тренирам бокс първия месец отслабнах с 5 килограма!
На мене ми трябва много бързо отслабване и по скоро някаква диета. Не искам да ходя по зали. Ако трябва някакви упражнения да правя в къщи няма проблем. Преди време си купих едни хапчета, които вървят с една диета. Спазих я скриктно и отслабнах 6 килограма за 1 седмица. Трябва ми пак нещо такова, но без хапчета :) А относно резултата ще опитам да го задържа после, но въпроса е да отслабна 8)
ani_sweet
02-01-2007, 12:14
Moq savet e banalen i savsem prostichak za izpalnenie-namali sladkoto.testenite proizvedeniq-daje ako mojesh vaobshte ne gi upotrebqvai.Doqde li ti se sladko-hapni malko med,kalori4en e no e polezen za organizma.Nali ima i celebno gladuvane s med i 4ai..Sashto ne qj 2h predi da si legnal-daje gledai do kam 6,7 da si hapnesh neshto po leko-nqkoq salatka,supichka,plod.Mislq che tova e nai-vajnoto po vaprosa za hraneneto.Ama mislq che bez sport nqma da stane-ako iskash da se izpotish qko(bez da hodish na fitnes) ka4vai stapalata po nqkolko pati bez da spirash.Az sam an 5 etaj i ne polzvam asansior ot 2g i mi e kato zagrqvka sutrin. :)