Влез

View Full Version : Moderated:Защо жените правят това?

Гумения
02-02-2007, 07:16
Защо жените си навират гумени, пластмасови, силиконови предмети в половите органи за да задоволят нагона си? Звучи тъпо да си завираш химикалката в ануса... какво смятате? Не е ли по-хубаво жената да си намери момче отколкото да протърква толкова важните си органи с нещо което и циганин не си го наврял...

Мoderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

cherinka
02-02-2007, 07:30
Забравяш да споменеш за пръстите.

bungle
02-02-2007, 07:53
Защо жените си навират гумени, пластмасови, силиконови предмети в половите органи за да задоволят нагона си? Звучи тъпо да си завираш химикалката в ануса... какво смятате? Не е ли по-хубаво жената да си намери момче отколкото да протърква толкова важните си органи с нещо което и циганин не си го наврял...

Чети Фройд.
В трудовете му ще намериш отговори на всичките си въпроси !

dgh
02-04-2007, 10:06
Да, той Фройд е опитал сигурно от всичко- фистинг, страп он, вибратори...

malka_sladuranka
02-04-2007, 10:16

Чети Фройд.
В трудовете му ще намериш отговори на всичките си въпроси ! Душицо това много тежко се чете, взех си Неврози на Фройд и още не съм я прочела. :shock:

botlik3
02-04-2007, 17:00

А ти защо си хващаш оная работа и блъскаш(как звучи само...) докато не свършиш? Причината е същата. Замисли се малко :)

bungle
02-04-2007, 17:15

Чети Фройд.
В трудовете му ще намериш отговори на всичките си въпроси ! Душицо това много тежко се чете, взех си Неврози на Фройд и още не съм я прочела. :shock:

Как, бе ?! Хипер увлекателни са му нещата. Аз бях чела по едно време разни негови записки, разни лекции , и човека определено е имал дар слово и е знаел как да привлече вниманието. :-D

deusex
02-04-2007, 18:55
причината е еднаква и за мажете и за жените според мен:

"по-добре с ръка отколкото с овца"

LoRinSeR
02-04-2007, 19:08
причината е еднаква и за мЪжете и за жените според мен:

"по-добре с ръка отколкото с овца"

Ами харесва им бре :lol:
Абе колега ти не се ли научи да пишеш ? :mrgreen:

bulgarche
02-04-2007, 19:37
И трябва всеки път да си търсиш нов и нов ли? Поне така като е сама, жената може винаги да си достави удоволствие, без да се занимава да търси някой да й задоволи сексуалните нужди

even_in_death
02-04-2007, 19:42

А ти защо си хващаш оная работа и блъскаш(как звучи само...) докато не свършиш? Причината е същата. Замисли се малко :)

=D>

Гумения
02-04-2007, 19:43

Когато темата стане, защо мъжете блъскат, тогава постни тва, сега темата е друга

deusex
02-04-2007, 19:46
И трябва всеки път да си търсиш нов и нов ли? Поне така като е сама, жената може винаги да си достави удоволствие, без да се занимава да търси някой да й задоволи сексуалните нужди

да бе се едно на жената ще и е по-готино сама отколкото с мъж? [-(
е верно че на мен ми е най добре сам ама тва е друга тема \:D/

kAdrOkoSkA
02-04-2007, 23:19

Стига да иска, една жена винаги може да си намери някой да я "оправи"... затова е по-добре да го прави! Вярно е, че е по лесно да си доставиш удоволствието сама - правиш го когато искаш, както искаш, няма нужда да си бръснеш краката примерно и т.н. НО така УДОВОЛСТВИЕТО НЕ Е ПЪЛНО! Ако държиш на качеството - ще си вземеш мъж!

Гумения
02-05-2007, 07:13

Стига да иска, една жена винаги може да си намери някой да я "оправи"... затова е по-добре да го прави! Вярно е, че е по лесно да си доставиш удоволствието сама - правиш го когато искаш, както искаш, няма нужда да си бръснеш краката примерно и т.н. НО така УДОВОЛСТВИЕТО НЕ Е ПЪЛНО! Ако държиш на качеството - ще си вземеш мъж!

Не съм съгласен с мнението ти че всяко момиче има шанс с момчетата. Хах! Ние не търсим постоянно да ебнем нещо каквото и да е НИЕ ТЪРСИМ ДА ЕБНЕМ НЕЩО КОЕТО Е КРАСИВО И ХУБАВО. Кажи ми какви шансове пред момчетата има едно момиче което е 80кила и е 160 висока? Абсолютно никакви дори и гола да се съблече. Не си мисли че всичко при нас е само до нагона имаме все пак и мозък и очи! Затва момичетата вземете се стегнете и ходете на фитнес! Тия сланини не трябва да са там където са!!!

Аз съм българче- кой говори за курви? говорим за един партньор един с който да бъде момичето. Ако толкова пъти са те сменяли, ясна ми е ситуацията. Не казвам че трябва да си намериш мн партньори за да разбереш кой е подходящия! А дори и да си разочарован/а от сегашния си партньор винаги можеш да си отвориш очите като видиш какво всъщност предствлява той и каква е в действителност неговата същност, както и да видиш какви усилия полага той за да бъде с теб не само като гадже, а и като човек с който да споделяш леглото...

Затва смятам че нещо подобно като гумени и пластмасови играчки нямат никакъв смисъл! Правилно са ги разделили хората- секс от самозадоволяване... Какъв секс е да си ръгаш нещо в задника, което незнаеш колко хора са го пипали и колко пъти е падало по земята? ЗАЩО ТОГАВА ЖЕНИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ ТАКИВА БОКЛУЦИ? НАМЕРЕТЕ СИ МОМЧЕТА - ЗАТВА НИ ИМА И НАС НА ТОЯ СВЯТ- ДА ВИ ЕБНЕМ :lol: :lol: :lol: :P :P :P

02-05-2007, 16:48
не разбирам какъв е проблема на жените им е по кеф като разнообразяват ти акер такъв я ми обясни подяволите като има6 гадже никога ли не масурбира6! а това жената дали го прави с вибратори или с пръсти си е нейна ли4на работа и ли4ен избор!!! и за6то ли ? - за да си достави по голямо удоволствие !!!

kAdrOkoSkA
02-05-2007, 18:51

Не съм съгласен с мнението ти че всяко момиче има шанс с момчетата. Хах! Ние не търсим постоянно да ебнем нещо каквото и да е НИЕ ТЪРСИМ ДА ЕБНЕМ НЕЩО КОЕТО Е КРАСИВО И ХУБАВО. Кажи ми какви шансове пред момчетата има едно момиче което е 80кила и е 160 висока? Абсолютно никакви дори и гола да се съблече. Не си мисли че всичко при нас е само до нагона имаме все пак и мозък и очи! Затва момичетата вземете се стегнете и ходете на фитнес! Тия сланини не трябва да са там където са!!!

Аз съм българче- кой говори за курви? говорим за един партньор един с който да бъде момичето. Ако толкова пъти са те сменяли, ясна ми е ситуацията. Не казвам че трябва да си намериш мн партньори за да разбереш кой е подходящия! А дори и да си разочарован/а от сегашния си партньор винаги можеш да си отвориш очите като видиш какво всъщност предствлява той и каква е в действителност неговата същност, както и да видиш какви усилия полага той за да бъде с теб не само като гадже, а и като човек с който да споделяш леглото...

Затва смятам че нещо подобно като гумени и пластмасови играчки нямат никакъв смисъл! Правилно са ги разделили хората- секс от самозадоволяване... Какъв секс е да си ръгаш нещо в задника, което незнаеш колко хора са го пипали и колко пъти е падало по земята? ЗАЩО ТОГАВА ЖЕНИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ ТАКИВА БОКЛУЦИ? НАМЕРЕТЕ СИ МОМЧЕТА - ЗАТВА НИ ИМА И НАС НА ТОЯ СВЯТ- ДА ВИ ЕБНЕМ :lol: :lol: :lol: :P :P :P

:-D Вярно не съм се изразила правилно... Но пак си опира до желание, защото тези които изглеждат добре и искат - успвяват, а тези които не - ако имат волята могат да се погрижат за външния си вид и пак да получат каквото искат :wink: Не е ли така? Както жените, така и мъжете са ценители на красивото, да! И изобщо НЕ СЪМ ЗА гумените играчки и другите предназначени за тази цел пособия :wink: Както казах - мъжкото си е най-добро :-D

Гумения
02-06-2007, 04:47
не разбирам какъв е проблема на жените им е по кеф като разнообразяват ти акер такъв я ми обясни подяволите като има6 гадже никога ли не масурбира6! а това жената дали го прави с вибратори или с пръсти си е нейна ли4на работа и ли4ен избор!!! и за6то ли ? - за да си достави по голямо удоволствие !!!

С две думи искаш да кажеш, че ние не можем да ви задоволяваме ХАХАХАХ. Виж, аз питам точно за този избор който правят жените - ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ ПРАВЯТ ТОЗИ ИЗБОР. Ако беше вникнал/а във въпроса както трябва щеше да разбереш какво имам впредвид. Нагледно прочетено, е да какво ме бърка, но аз питам конкретно защо жените правят този избор. Не, аз не бия чикии. Няма смисъл от това, да се самозадоволяваш докато гледаш картинки или филмчета. Та това не е никакъв секс, пък и след това съжеляваш че си го направил. От самото самозозадоволяване няма никакъв смисъл... ако ще е удоволствие, то да е с партньор. Я ми кажи мацко, би ли мастурбирал на Мона Лиза в Лувъра? Сигурно не, а защо? Ще кажеш че е просто картина. Всичко което гледаме в нета, телевизия, списания всичко това са картини, но защо никой не мастурбира на Мона Лиза???

Kadrokoska
"Вярно не съм се изразила правилно... Но пак си опира до желание, защото тези които изглеждат добре и искат - успвяват, а тези които не - ако имат волята могат да се погрижат за външния си вид и пак да получат каквото искат Wink Не е ли така? Както жените, така и мъжете са ценители на красивото, да! И изобщо НЕ СЪМ ЗА гумените играчки и другите предназначени за тази цел пособия Wink Както казах - мъжкото си е най-добро "

Отново не съм съгласен с теб. Животът е неква пълна дупка, и реалността е напълон изкривена и нещата не стават никога според очакванията на хората. Жестоката истина е че тези които притежават тяло, не им липспва внимание и са доста сваляни, но в същото време остават девствени доста по-дълго време- обратното - тези които нямат толкова приятен външен вид, загубват девствеността си доста по-рано-причината е че те се слагат на всеки, и не им пука от това. Това за тях е начин да прикрият собствения си комплекс от това че не изглеждат никак добре.

За какво разнообразие си говорим Госте? Ти как би разнообразил своя сексуален живот? - като преспиш със спинозен/а или с наркоман, с психично болен, това не е разнообразие да си ръгаш неодушевени предмети в толкова ценните полови органи. Вземи черпака и си го ръгни одзад. Сигурно нищо няма да изпиташ освен огромна болка, ами възбуда??? Възбудата я няма когато няма кой да те възбужда. Може да живееш в собствения си свят вътре в съзнанието си, но това не помага на възбудата. Защо казват, че когато момчетата бият чикии им е по-малък от когато правят секс - възбудата при секс я има => по-голямо удоволствие.

... и все пак въпросът ми остава отново - какъв е смисъл а на секс играчките???

kAdrOkoSkA
02-06-2007, 05:29
Отново не съм съгласен с теб. Животът е неква пълна дупка, и реалността е напълон изкривена и нещата не стават никога според очакванията на хората. Жестоката истина е че тези които притежават тяло, не им липспва внимание и са доста сваляни, но в същото време остават девствени доста по-дълго време- обратното - тези които нямат толкова приятен външен вид, загубват девствеността си доста по-рано-причината е че те се слагат на всеки, и не им пука от това. Това за тях е начин да прикрият собствения си комплекс от това че не изглеждат никак добре.

Кой кога загубва девствеността си е страшно относително! Малко са хубавите момичета, които пазят девствеността си. Има ги, но са малко. А за другия тип момичета - съгласна съм и са доста повече...

deusex
02-06-2007, 07:58
аз пък с удоволствие щях да използвам секс играчки ако бях жена... но ако бях жена щях да бъда и най-голямата квартална кур-ва такаче нещата наистина са комплексни - всичко зависи от нуждата!
или си задоволен сексуално или не - всеки сам си решава дали иска или може да си намери партниор или дали ще си ръгне нещо отзад

Гумения
02-06-2007, 08:08

Кой кога загубва девствеността си е страшно относително! Малко са хубавите момичета, които пазят девствеността си. Има ги, но са малко. А за другия тип момичета - съгласна съм и са доста повече...

Нем... точно, най-хубавите пазят девствеността си най-дълго. Сигурно е доста на дълбоко психично ниво, но те знаят че са желани постоянно и могат по всяко време да си получат това което искат.

deusex - когато му дойде времето да се пусне тема за това "какво бихте направили ако бяхте жена (мъж)" твоето мнение щеше да е първо там
:wink:

kAdrOkoSkA
02-06-2007, 20:50
Гумения, Изобщо не съм съгласна! Тези момичета, които визираш сега... са тези, които имат нещо в хубавите главици. А хубавите и умни момичета не са под път и над път... :arrow: Хубавите маски, които се пазят са малко. Обаче всеки си има мнение, така че...

Fucking_Bitch
02-06-2007, 20:56
Защото сме жени!!Вие защо си лъскате бастунчето?А?Ми ние го правим по същите причини...Пък и не всички си врЪт какви да е предмети там.. :roll: :roll:

Гумения
02-06-2007, 22:30
Защото сме жени!!Вие защо си лъскате бастунчето?А?Ми ние го правим по същите причини...Пък и не всички си врЪт какви да е предмети там.. :roll: :roll:

Етва е да ти отговорят на въпрос с въпрос :smt021 :smt075 .... Муцка, ти не четеш ли темата каква е? Казах го и преди, казвам го и сега - когато темата стане за това, защо ние блъскаме, тогава изказвай своето мнение. Причините не са съвсем същите. Ние навираме ли си нещо в анусите?(говоря за хетеросексуалните)

Кадрокоска
Гумения, Изобщо не съм съгласна! Тези момичета, които визираш сега... са тези, които имат нещо в хубавите главици. А хубавите и умни момичета не са под път и над път... Arrow Хубавите маски, които се пазят са малко. Обаче всеки си има мнение, така че...

Според теб, тези които са умни, се пазят, а тези които са глупави не се пазят. Всичко е до комплекси. Коя едрогърдо слабичко с малък задник момиче би тръгнало да се оправя с всички? Никое... Обратно, момите които са по-пълнички, които са по-ниски търсят постоянно някой който да ги утеши поради "липсата" им. Да ги накара да се чувстват истински въпреки всичко. Тези така приказни същества които споменах по-горе , не изпитват липса на внимание, но все пак отказват(не ме питай откъде знам!). Всяка една от тях си има своя причина поради която го прави - миските го правят за да бъдат на първо място, хубави курвви няма, то май се изчерпах... единствено манекенките го правят както казах за да бъдат на първо място. Къде другаде се срещат много хубави жени на едно място??? Питай някое момче, което е само, дали е пробвало и какво е станало когато е предложил на едно сравнително красиво момиче, или просто питай момче, коя е любимката му в целия свят(да не бъдеш ти!) и след като ти отговори, го питай дали би тръгнал с нея... отговора ще бъде НЕ... вярно е че през по-голямата част от живота си искаме секс, но да имаме връзка с някоя която е оправяна от хиляди съдии на конкурси... мне, НЕ УПОТРЕБЯВАМ УПОТРЕБЯВАНИ СТОКИ!!! Доста се отнесохме от самата тема...
Така и никой не ми отоговори защо въобще си навирате секс атрибути на места които са преднзначени за коренно различни цели... защо не използвате момче ами използвате некакви си гумени играчки?

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 22:42
ami spored men tfa e palna glupost da si zavira6 v p*****a sqkvi takiva ne6ta kogato si 4ak tolkova zagorqla 6te ima s koi da go napravi6 ama vse pak si e po dobre s tvoq fr otkolkoto s nqkoi samo zarad sexa

Гумения
02-07-2007, 06:55
ami spored men tfa e palna glupost da si zavira6 v p*****a sqkvi takiva ne6ta kogato si 4ak tolkova zagorqla 6te ima s koi da go napravi6 ama vse pak si e po dobre s tvoq fr otkolkoto s nqkoi samo zarad sexa

Тогава защо го правите?? :-k :-k :-k

CvEtI`KiSs
02-07-2007, 07:34

Тогава защо го правите?? :-k :-k :-k

ami az ne si zaviram sekvi takiva ne6ta v putkata

гумения
02-07-2007, 23:38
... и недей си завира!!!

гумения
02-08-2007, 04:41
... и все пак, защо въобще някои го правят, а и продължават да го правят???

kAdrOkoSkA
02-08-2007, 21:02
Тии... Отговор ли искаш или да спориш?! Или да разобеждаваш момичетата... :-k

гумения
02-08-2007, 23:44
Тии... Отговор ли искаш или да спориш?! Или да разобеждаваш момичетата... :-k

Разбира се че първото. Иначе нямаше да пускам темата. А спорът между нас беше извън контекста...

marina star
02-09-2007, 06:05
za6toto e 4ove6ko,a i nie sme hora!!!

FikyScHetOo
02-09-2007, 07:17

Нем... точно, най-хубавите пазят девствеността си най-дълго. Сигурно е доста на дълбоко психично ниво, но те знаят че са желани постоянно и могат по всяко време да си получат това което искат.

deusex - когато му дойде времето да се пусне тема за това "какво бихте направили ако бяхте жена (мъж)" твоето мнение щеше да е първо там
:wink:
Абе тук съм съгласна с госта. Примерно ако се погледна мен знам,че съм нещо (уникат...но не съм перфектна!!!!) и е някво тъпо да се видя до някой, който е под мен (не съм самовлюбена нито се имам за нещо повече). Иначе казано - не ми е приятно да съм с някой, който е по-дребен, по-слаб, по-глупав, видял по-малко от мен (защото съм преживяла мн неща и съм станала такава)...чак тогав виждам в един човек неговата красота. Тогава в него виждам един човек, с който ми е удоволствие дори да говоря. Даже ми е досадно, когато някой стар познат се видим (като не сме се виждали) и после той почва "Айде да ми дойдеш на гост" "Айде на кафе" "Имаш мн готин задник" . ТЪПО Е!!!

По темата : Всеки има право на избор и който му е кеф да си рЪга каквото иска. Все пак той си избира

Гумения
02-09-2007, 13:37
Благодаря, че толкова хора си изляха душата в тая тема, и не отговориха нито веднъж с точен отговор на въпроса. Искам да благодаря на така милите админи, които проявяват такова огромно разбиране от страна на юзърите им, и не ми отблокираха акаунта. Толкова мили хора... Явно заради това хората казват "отиди в Тийн Проблем за да им сереш във форумите" Не съм смятал че ще получа толкова детско отношение от страна на толкова важни хора във веригата на потребителското обслужване. Благодаря ви АДМИНЧЕТА. ТУКО ЩО СИ СПЕЧЕЛИХТЕ ВРАГ!!! Войната започва!!!

malka_sladuranka
02-09-2007, 13:46
:smt075 още един комплексар ще се изявява под формата на враг

gazarka
02-09-2007, 22:12
mnogo porno gleda6:)

Гумения
02-10-2007, 10:43

Тая дума "комплексар" явно си я научила когато са я казвали на теб. Обясни ми с личен пример какво означава комплексар

ебати и тъпия форум - 11 годишни си мислят че знаят всичко, а не знаят нищо. Немогат да отговорят като нормален човек на един обикновен въпрос. Като незнаете, просто не пиешете - разбирам че сте момичета, разбирам че сте тъпи ама то е близо до акъла че има версия и да не отговаряте или да обиждате. Тря само да напрегнете едничката си гънка. Тоя форум е единствено свърталище на курвви и на педофили. Радвам се че се отписах от тоя форум. Приятно прекарване

*adidas*
02-10-2007, 11:22
nORmAlikA pri ZadoVolQvAniKA nQma Lo6iKO dA si ZavRe6 HimIkALiko U aNusAtiKo :lol:

02-10-2007, 19:05
Защо жените си навират гумени, пластмасови, силиконови предмети в половите органи за да задоволят нагона си? ->Sam si si otgovoril na vuprosa - da zadovolqt nagona si. Ina4 kazano retori4en vupros
Звучи тъпо да си завираш химикалката в ануса... какво смятате? ->>zatova horata sa izmislili vibratorite
Не е ли по-хубаво жената да си намери момче отколкото да протърква толкова важните си органи с нещо което и циганин не си го наврял... ->> po-dobre taka da zadovolqva nagona si otkolkoto s nqkoi ciganin

FikyScHetOo
02-10-2007, 19:07
Защо жените си навират гумени, пластмасови, силиконови предмети в половите органи за да задоволят нагона си? ->Sam si si otgovoril na vuprosa - da zadovolqt nagona si. Ina4 kazano retori4en vupros
Звучи тъпо да си завираш химикалката в ануса... какво смятате? ->>zatova horata sa izmislili vibratorite
Не е ли по-хубаво жената да си намери момче отколкото да протърква толкова важните си органи с нещо което и циганин не си го наврял... ->> po-dobre taka da zadovolqva nagona si otkolkoto s nqkoi ciganin
Това бях аз и дадох точните отговори на въпросите на този младеж

malka_sladuranka
02-10-2007, 19:16

Тая дума "комплексар" явно си я научила когато са я казвали на теб. Обясни ми с личен пример какво означава комплексар

ебати и тъпия форум - 11 годишни си мислят че знаят всичко, а не знаят нищо. Немогат да отговорят като нормален човек на един обикновен въпрос. Като незнаете, просто не пиешете - разбирам че сте момичета, разбирам че сте тъпи ама то е близо до акъла че има версия и да не отговаряте или да обиждате. Тря само да напрегнете едничката си гънка. Тоя форум е единствено свърталище на курвви и на педофили. Радвам се че се отписах от тоя форум. Приятно прекарване На тъпи въпроси как искаш да ти отговаряме ние заблудените 11годишни?
ПП не чакам отговор - риторичен въпрос е това

Sexy Fan
02-11-2007, 18:32
E DA AMA KATO NQMA MOM4ETTA AKO TRQBVA I SLON 6TE SI R1GAM,KOLKOTO I T1PO DA TI ZVU4I :smt019 :smt019 :smt019 :smt019

black_moon
02-14-2007, 11:48
Уважаеми, момчета, мъже или там както се определяте, рЪгаме си подобни неща в п*тките, защото не сте ли вие тези, които постоянно коментират коя е к*рва, не сте ли вие тези, които се подиграват на всяка бройка която сте минали?! Сега пък да сме тръгнели всеки пък когато ни се до*бе да си търсим мъж! Я се съобразявайте малко, щото в крайна сметка стигам до извода, че една жена, имаща дори и минимално желание за секс е кварталната курва!!! Честно ви казвам ядосвам ви се!!! :smt013
И другото важно нещо, което вие, толкова компетенти и начетени, почти професори, едва ли бихте разбрали, но все пак ще го кажа! Всеки сам може да си отговори на въпроса дали изпитва удоволствие, когато жената/момичето до него започне да стене от кеф. Само че ще се наложи да ви разбия фантазийките! Не го правите сами! Извинявам се, но много малко от вас могат да открият как да задоволят максимално жената до себе си! ТРЯБВА ДА ВИ СЕ КАЖЕ!!! А единствения начин да разберем какво ни харесва е да изпробваме!!!
Това е от мен!!!

ninsy
02-14-2007, 11:52
Уважаеми, момчета, мъже или там както се определяте, рЪгаме си подобни неща в п*тките, защото не сте ли вие тези, които постоянно коментират коя е к*рва, не сте ли вие тези, които се подиграват на всяка бройка която сте минали?! Сега пък да сме тръгнели всеки пък когато ни се до*бе да си търсим мъж! Я се съобразявайте малко, щото в крайна сметка стигам до извода, че една жена, имаща дори и минимално желание за секс е кварталната курва!!! Честно ви казвам ядосвам ви се!!! :smt013
И другото важно нещо, което вие, толкова компетенти и начетени, почти професори, едва ли бихте разбрали, но все пак ще го кажа! Всеки сам може да си отговори на въпроса дали изпитва удоволствие, когато жената/момичето до него започне да стене от кеф. Само че ще се наложи да ви разбия фантазийките! Не го правите сами! Извинявам се, но много малко от вас могат да открият как да задоволят максимално жената до себе си! ТРЯБВА ДА ВИ СЕ КАЖЕ!!! А единствения начин да разберем какво ни харесва е да изпробваме!!!
Това е от мен!!!

Много съм съгласна..
Аман от тия мъже..А те като си бият чикии ние кфо да ги праим..

Excu
02-14-2007, 12:15

Мoderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

Зада е атлет :-D

panterata
02-14-2007, 19:19
ами не винаги жената си има партньор.. а и не може с всеки срещнат.. както мъжете се самозадоволяват така и жените ;) какво му е чудното

gerinceto
02-15-2007, 07:23

А ти защо си хващаш оная работа и блъскаш(как звучи само...) докато не свършиш? Причината е същата. Замисли се малко :)haxhah

Пичът
02-15-2007, 17:50
МОМИЧЕТА ИМАМ РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА. ЕТО КАКВО ВМЕСТО ДА СИ ВКАРВАТЕ РАЗНИ РАБОТИ АЗ ЩЕ ВИ ЧУКАМ САМО МЕ ИЗВИКАЙТЕ И НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ ХУЯТ МИ Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМ И СЕКСИ.

bungle
02-15-2007, 17:52
МОМИЧЕТА ИМАМ РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА. ЕТО КАКВО ВМЕСТО ДА СИ ВКАРВАТЕ РАЗНИ РАБОТИ АЗ ЩЕ ВИ ЧУКАМ САМО МЕ ИЗВИКАЙТЕ И НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ ХУЯТ МИ Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМ И СЕКСИ.

Добре, пич.
Сега се разкарай.

* Ако не знаеш, аз съм лошата господарка във форума. *

ПИЧ
02-15-2007, 17:54

Добре, пич.
Сега се разкарай.

* Ако не знаеш, аз съм лошата господарка във форума. *

ХЕ ХЕ ХЕ НА КВА МИ СЕ ПРАВИШ БЕ. Господарка на форума :smt005

bungle
02-15-2007, 17:56
Ти можеш ли да четеш, бе ?

Прост народ!

Казах : лошата господарка във форума.

пич
02-15-2007, 17:56
Ти можеш ли да четеш, бе ?

Прост народ!

Казах : лошата господарка във форума.

ГОСПОДАРКА НЕ МЕ КАРАЙ ДА СЕ СМЕЯ МОЛЯТЕ.

bungle
02-15-2007, 17:57
Това е целта.

Айде със здраве.

Така е като пишеш глупости по детските форуми.

ПИЧ
02-15-2007, 17:59
Това е целта.

Айде със здраве.

Така е като пишеш глупости по детските форуми.

аме не аз гожоря сериозно ако някоя има сексуални нъжди няма проблем веднага да ми каже ще я изчукам няма проблем.

Nevermind_
02-15-2007, 19:19
Защо жените си навират гумени, пластмасови, силиконови предмети в половите органи за да задоволят нагона си? Звучи тъпо да си завираш химикалката в ануса... какво смятате?

Едно е да се задоволяваш с вибратор, съвсем друго е да си завираш химикалки в ануса. Аз лично винаги си мия играчките преди и след употреба, и ги ползвам с презерватив.
Защо го правя? Ами защото си докарвам страхотни оргазми, защото понякога съм възбудена и ми се иска, а гаджето го няма и разбира се защото е много по-различно от стандартния секс. Не знам как е при другите жени, но аз лично мога да изпитам няколко вида оргазъм, не говоря за анален, вагинален, клиторен, а просто за различни по сила. Някои траят по 2-3 секунди, други (с душ и вибратор едновременно) траят цели минути. Отделно, че си обичам да гледам порно и да се задоволявам, с вибратор, с пръсти, само с галене на клитора - каква е разликата ако си спазваш хигиената и си доставяш кефа?
:D

He3aBuCuM
02-16-2007, 11:00
Без коментар ... ;-)

eastgase
02-16-2007, 12:07

ебати и тъпия форум - 11 годишни си мислят че знаят всичко, а не знаят нищо. Немогат да отговорят като нормален човек на един обикновен въпрос. Като незнаете, просто не пиешете - разбирам че сте момичета, разбирам че сте тъпи ама то е близо до акъла че има версия и да не отговаряте или да обиждате. Тря само да напрегнете едничката си гънка. Тоя форум е единствено свърталище на курвви и на педофили. Радвам се че се отписах от тоя форум. Приятно прекарване

Няма думи като "немогат","незнаете","пиешете","тря" и т.н

Прочетох само част от мненията,които си написал и това ми беше достатъчно да заключа,че си ...леко казано - малоумен.По всичко личи,че ти си този 11 годишен "всезнайко",който си мисли,че е номер едно.Особено след изречението "разбирам че сте момичета, разбирам че сте тъпи".Такова нещо би казал само някакъв пикльо,който са го одрязали.И не усещаш ли как хубаво си противоречиш - първо казваш,че в този форум има единствено 11 годишни деца,а след това курви и педофили?

Ще се опитам да ти обясня,тъй като кухата ти главичка явно не разбира - както момчетата имат нужди и се самозадоволяват,така и момичетата,защо не можеш да си го набиеш в главата?Кой,какво си пъха не е твоя работа.Щом на едно момиче му доставя удоволствие - нека си го прави.Не е като да си навреш к у ра в прахосмукачката,но става.

отврат сте
04-16-2007, 13:56
И трябва всеки път да си търсиш нов и нов ли? Поне така като е сама, жената може винаги да си достави удоволствие, без да се занимава да търси някой да й задоволи сексуалните нуждиБраво ;)

radito
04-16-2007, 15:23
а мъжете не задоволяват ли нагона си без партниор?

katttto3
04-16-2007, 15:39
Писна ми от някви пикльовци,които имат много още мляко да пият за да разберат и елементарни неща.Като мн искате да знаете за секса,а и не само за него питайте мама и тати.Вярно че този форум е за да помагаме на другите,но някои са прекалено недосетливи,за да се сетят че въпросите им са изключително прости и елементарни.

bqsna_teenagerka
04-16-2007, 18:17
ами може наистина так да и е по кеф1

tin4eto91
04-16-2007, 21:27
nz dali to4no himikalka e to4niq predmet koito izpolzvat jenite/momi4etata..az li4no ne pravq takiva ne6ta 4esto 6tot si imam seriozen priqtel.moje bi masturbiram samo pred nego 6tot mu stava qko.