View Full Version : Относно момчетата, които твърдят, че всички жени/момичета са
.. са Курви. Ок, ние сме курви и има кой да ни ебе, но вас мъже/момчета са ви раждали курви. Е?
cherinka
02-02-2007, 15:50
Xax наредба
Nadelina
02-02-2007, 16:00
Be kakto kazvat myjete.. Vsichki jeni sa kurvi bez maika mi.. ama da ne zabravqme che i tq e jena...
P.S. Kurvi sme.. az sym go razbrala tfa... i da go otrichate.. takia sme :P Vsichki!
Be kakto kazvat myjete.. Vsichki jeni sa kurvi bez maika mi.. ama da ne zabravqme che i tq e jena...
P.S. Kurvi sme.. az sym go razbrala tfa... i da go otrichate.. takia sme :P Vsichki!
Breh! I kak dostigna do tova umozakliu4enie?!
Говори от собствено име. :wink:
PerfectStrang3r
02-02-2007, 17:35
Различни са хората.. не може всички да ги слагате под общ знаменател. Има и курви, но не всички.
gerinceto
02-02-2007, 17:43
Trisha1991
02-02-2007, 17:43
Тава са тъпи неща
FiRe_LaDy
02-02-2007, 17:49
Ne me broite kym kurvite!I oneq deto govorqt v mnojestveno chislo ... mi milichki ne che da va ubidq ama shtom sa imate za kurvi pone nedeite ubijda i drugite!
Е не сяко момче мисли сички момичета за курви! Пък и мноу ми пука де :smt017 !!!
Само че не го казват мъжете,а един мъж го е казал преди доста векове,а именно Наполеон Бонапард.
Sisilota
02-02-2007, 19:50
dam i az sym saglasna! nqma izkliu4eniq ot praviloto- rano ili kysno svqka ot naS pokazva k*rvenskoto v sebe si- sys ili bez da iSka !
A tova che otrichame ... Samo dokazva dumiTe mi :!:
Scarabey
02-02-2007, 19:54
Не е ли това твърде богат опит?!
dam i az sym saglasna! nqma izkliu4eniq ot praviloto- rano ili kysno svqka ot naS pokazva k*rvenskoto v sebe si- sys ili bez da iSka !
Хмм, любопитно... И как по-точно това, че отричаме..."само доказва думите ти"? :smt017
Леле...каква тема.."всички момчета си мислели,че жените бла бла незнам си какво,но и майките им били жени" ....... майкооооооо..това е абсурдна глупост .. аз смея да твърдя,че не познавам нито едно такова момче..,ама 13-14годишните пикли могат да се похвалят с такива "приятели" ... айде аман ! :evil:
омг,от къде толкова простотия има събрана в тебе бе ?Дано разбираш значението на думата "курва",щом самата се възприемаш като такава :evil:
Говори от собствено име. :wink:
За предпочитане е . :smt014
svetlidim
02-02-2007, 21:57
:smt012 Темата имаше за цел да защити женския пол,а те някои взеха,че се оляха тука...Е,това е да си тъпо парче-да се признаеш за к**ва!!!Ем,хубаво се признаваш,ама не намесвай и други!Говори за себе си и без тва го изтъкваш като супер гордост.Лепни си един етикет"Аз съм курва и се гордея с това" и не си пиши простотиите където не трябва!
^^Специално за Nadelina и Sisilota-двете к**ви! :smt019
:smt014 :smt013
Както има добри и лоши,каплави и свестни,така има и жени курви и такива които НЕ са.Хайде стига сте слагали всички под обш знаменател. :x
Ние може да сме курви, но по-големи курви сте вие, драги ми момченца и мъжленца. :-D
Докога разни комплексирани момиченца ще продължават да създават интриги между половете и да оплюват мъжкия пол само защото ги е яд за нещо? :-$
Алооооооооооооооооу,мъжет ееее, къде стееееееееее ? :smt006
Gothique♫
02-03-2007, 07:23
Пфф има определена група от 'курви',а кво по-точно разбирате под 'курва' деа момче което не е боцнало някое момиче не може да каже че е 'курва' щото може да има супер мноо слухове а всъщност момичето да си е девствена.Супер мноо се дразна на такива прости момчета и такива неверни слухове!!! :smt013 :smt011
CVETELLINA
02-03-2007, 07:24
Хахаххаха тия,които слагат всички -било то момчета или момичета под общ знаменател,са най-ограничените хора на света! :evil: Всеки човек е различен,независимо какъв пол е! O:)
Beb4e__to
02-03-2007, 07:27
Ми да курви сме,ама 6то все ти4ат по нас :lol:
malkoto_sladur4e
02-03-2007, 07:52
Хахаха бе това го казват момчетата които изобщо не са намерили подходящото момиче до себе си и като някакво управдание го използват тфа.... :smt005 :smt005 :smt005
crazy_sexy_cool`f
02-03-2007, 08:24
курви сме. Вие сега може да не сте курви, но ще станете и вие. няма как..такъв е живота :-D
Имаше един такъв лаф:
"Ако му пуснеш си курва, ако не му пуснеш автоматично ставаш курвата, която не му е пуснала!"
И в единия и в другия случай все курви ни изкарват, ама има нещо друго - като толкова ни имат за "една дупка, в която могат да си завират пениса" и нищо друго, защо не тръгнат да обръщат резбата и да стават гейове!?
Все е същата, за такива надути мухльовци, дали е с мъж или жена.
Като са толкова отворени и смятат, че жените са пачаври и курви да го правят с мъже. Пък ние да продължаваме да си бъдем курви тогава...
DeSiTo0o
02-03-2007, 09:45
Govori za sebe si!
Ne vsi4ki sa kurvi!
kupondjiikata
02-03-2007, 09:58
Kurvi sa tiq,koito se praskat s vseki sre6tnat i smenqt mom4etata kat nosni kyrpi4ki.Tva,4e nqkoi mom4eta sa sre6tali momi4eta ot tozi tip si e tehen problem.Ama se ubedihte,4e za ni6to ne stavat,nali?
Ние може да сме курви, но по-големи курви сте вие, драги ми момченца и мъжленца. :-D
Много вярно! :-)
Frank_Lampard
02-03-2007, 11:24
човек избира сам какъв да е... от него зависи дали е курва, педал, селяндур, тъпанар, интелигентен или просто обикновен средностатистически индивид...
проблемът е просто, че много момичета са избрали да са курви... т.е. не е мой, нито проблем на момчетата, по-скоро техен проблем ;)
Аз не мога да разбера защо някви комплексирани момченца и някои момиченца разбира се, решиха да сложат под един знаменател всички жени и момичета и да ни нарекат курви!!!Всеки човек и различен, не може да слагаш хората под един знаменател...а и още нещо да добавя..ако нямаше такива момчета които си търсят секс от всяка, нямаше да има и курви :smt019 Погледнете реално - когато едно момче е преспало с много момичета е големия плейбой, а когато едно момиче е преспало с много момчета е курва!И това ако не е дискриминация.. ](*,) [-( :smt019
PerfectStrang3r
02-03-2007, 12:37
Аз не мога да разбера защо някви комплексирани момченца и някои момиченца разбира се, решиха да сложат под един знаменател всички жени и момичета и да ни нарекат курви!!!Всеки човек и различен, не може да слагаш хората под един знаменател...а и още нещо да добавя..ако нямаше такива момчета които си търсят секс от всяка, нямаше да има и курви :smt019 Погледнете реално - когато едно момче е преспало с много момичета е големия плейбой, а когато едно момиче е преспало с много момчета е курва!И това ако не е дискриминация.. ](*,) [-( :smt019
Абсолютно съгласен. Тъпо е да се слагат всички под общ знаменател. А относно последните няколко реда - =D> =D> =D>
summer4eto
02-03-2007, 14:50
vaob6te ne bi triabvalo da se slagat vsi4ki momi4eta pod edin znamenatel kurvi vseki 4ovek e razli4en moje i mn ot momi4eta da sa kurvi no sas sigurnost ne sa vsi4ki
nqkoi vijdal li e umna kurva koqto da stane poi4e ot edna tapa 4ista4ka li prodava4ka na sladoled?e az ne sam vidqla...kurvite sa edni ligavi momi4enca strada6ti ot lipsa na vnimanie i za da go imat sa gotovi da pojertvat 4uvstvata si zaradi nekfi tapi eba4i(iam predvid dne6nata mladej) koito tarsqt samo sex i momi4etata re6aat da stanat kurvenca....ima mn svqstni momi4eta koito ne tarsqt tova no za mom4etata si4ki momi4eta ako ne im se natiskat zna4i sa tapi i zadrasteni em ko da se prai sled 10-15 godini 6te sa na dr mnenie ama ne smqtam 4e 6te ima 30 godi6en maj koito da iska da ima semeistvo s nqkfa tapa neobrazovana selqndurka koqto se vre na vseki..istinata e 4e majete sa izpolzva4i i takia kurvi gi izpolzvat samo za momentno udovolstvie a posle aide 4ao....i tfa ako se nari4a normalen jivot :lol:
Ебати тьпата тема...как пьк го измислихте това ?Защо си мислите че всички така мислим ?Да не казвам голяма дума ама тука дето се изказаха маи 1-2 да са над 16-17...А относно авторката на темата.. момиче за теб коментар нямам просто...ако всички имат акьл като тебе нз докаде ще я докараме...супер плоско мислене... [-(
Sisilota
02-04-2007, 19:36
kurva ne se stava ot den za den- ima mnogo faktori koito si okazvat vliqnieto- nqma da gi izbroqvam tuka,no rano ili kysno vsqka edna ot NAS shte go osyznae ...nqmam namereniq da sporq- li4no mnenie-->
http://dosheva.blog.bg/viewpost.php?id=11015
http://moreotlaina.hit.bg/kindex.html
IRRIDUCIBILI
02-04-2007, 20:53
taq tema e mn tapa nemoje da se slagat vs pod ob6t znamenatel!!!za avtorkata nqmam dymi... :D
white_chik
02-05-2007, 08:29
ТОва определено трябва да сатне важна тема :smt005
...а и още нещо да добавя..ако нямаше такива момчета които си търсят секс от всяка, нямаше да има и курви :smt019 Погледнете реално Така ли е? Защото аз си мисля, че ако нямаше курви нямаше да има момчета, които да искат секс от всяка...
Мъжете наричат курви жени,които немогат да имат :wink:
Nadelina
02-08-2007, 07:35
:smt012 Темата имаше за цел да защити женския пол,а те някои взеха,че се оляха тука...Е,това е да си тъпо парче-да се признаеш за к**ва!!!Ем,хубаво се признаваш,ама не намесвай и други!Говори за себе си и без тва го изтъкваш като супер гордост.Лепни си един етикет"Аз съм курва и се гордея с това" и не си пиши простотиите където не трябва!
A az nqkyde da kazah.. "Kurva sym i se gordeq s tova!" .. Ne! Prosto izrazih mnenie.. i sym ubedena che e taka.. no nqkoi oshte ne sa go osaznali... Nie sme jivotni.. Ima pyrvichni useshtania v nas.. Imame nujdi koito trqbva da zadovolqvame.. I ne mislq che dumite mi sa prostotiq.. tozi koito gi naricha taka e prostaka... Shtoto ne sym nikoq da sydq tfoito mnenie.. i ti ne si nikoi da uprekvash men .. za misleneto mi.. qsno?!
minimalist
02-08-2007, 08:04
.. са Курви. Ок, ние сме курви и има кой да ни ебе, но вас мъже/момчета са ви раждали курви. Е?
е, че кой е твърдял обратното...то жените че са курви, курви са...ама и мъжете не са по стока :)
LOCK.
Темата е безмислена,всеки човек е различен.Би трябвало модовете да локнат темата
malka_sladuranka
02-08-2007, 10:56
Всяко правило си има изключения.
или пък
Не всичко което фвърчи се яде. :-D
Znachi pod kakvo se razbira termina kurva : Jena koqto e sposobna da dade tqloto si v zamqna na neshto materialno. Ima kurvi koito imat fiksirana cena - 10 lv naprimer, a ima i takiva kojto za 1 uiski ili 1 kola sa gotovi da se otdadut :wink: Da ne govorq che ima i takiva deto cql jivot stoqt uvisnali na vrata na mujete si i im obirat parite kato 1000 W prahosmoka4ka, persiiski kilim,pyk na vsichkoto otgore i krushkat nalqvo nadqsno :::
Само че не го казват мъжете,а един мъж го е казал преди доста векове,а именно Наполеон Бонапард.
x2
Знаете ли 4е определението курва може да не сме го измислили ние мъжете,а жени,които завиждат на други жени...
malka_sladuranka
02-08-2007, 15:54
Знаете ли 4е определението курва може да не сме го измислили ние мъжете,а жени,които завиждат на други жени... Даа за това твърдение аз съм много съгласна.
sledko_f>93
02-08-2007, 16:04
Ъъъ ...? Мен ли4но не са ме нари4али така, но тея дет го ислат тфа са мноооооооооооого заблудени! Абе, кухи лейки :lol:
i`need`love
02-08-2007, 16:21
Vsi4ki sa razlichni. To po taq logika...ko iskate da kajete... 4e jenite sa k*rvi a mujete se pravqt na sveta voda nenapita i te sa edni milichki,dobri4ki napravo... kakvo da vi kaja. Ne bih kazala 4e vsi4ki sa takiva... makar 4e gi ima dosta,no se namirat i svestni. Puk mujete/momchetata koito go tvurdqt... moje bi ne sa popadnali da podhodqshtoto momiche/jena... znam li! A i edin muj/momche,koito go kazva spored men oznachava 4e nqma nikakvo uvajenie kum jenite/momichetata... samo zashtoto ne e popadnal na podhodqshto momiche...To ako vsi4ki jeni/momicheta gi slagame pod obsht znamenatel ( i to kakuv samo - k*rvi) pomislete si kakuv shteshe da e na mujete/momchetata!!Ili puk koi znae...moje i mujete/momchetata da sa si vinovni :) Neznam.Btw glupavo e da se tvurdi... Tova e moeto mnenie prosto.I to ostava. :)
Sisilota
02-09-2007, 08:02
A az nqkyde da kazah.. "k***a sym i se gordeq s tova!" .. Ne! Prosto izrazih mnenie.. i sym ubedena che e taka.. no nqkoi oshte ne sa go osaznali... Nie sme jivotni.. Ima pyrvichni useshtania v nas.. Imame nujdi koito trqbva da zadovolqvame.. I ne mislq che dumite mi sa prostotiq.. tozi koito gi naricha taka e prostaka... Shtoto ne sym nikoq da sydq tfoito mnenie.. i ti ne si nikoi da uprekvash men .. za misleneto mi.. qsno?!
SyglaSna :) =D>
а бе я се спрете с тия тъпи теми как 6те слагате вси4ки жени под об6т знаменател вси4ки сме индивидуални 6том вие се смятате за курви ок..няма проблеми ама не явси4ки сме като вас...аиде стига насосвания.. :smt019