Влез

View Full Version : Относно момчетата, които твърдят, че всички жени/момичета са

02-02-2007, 15:48
.. са Курви. Ок, ние сме курви и има кой да ни ебе, но вас мъже/момчета са ви раждали курви. Е?

cherinka
02-02-2007, 15:50
Xax наредба

Nadelina
02-02-2007, 16:00
Be kakto kazvat myjete.. Vsichki jeni sa kurvi bez maika mi.. ama da ne zabravqme che i tq e jena...

P.S. Kurvi sme.. az sym go razbrala tfa... i da go otrichate.. takia sme :P Vsichki!

Barbie
02-02-2007, 16:07
Be kakto kazvat myjete.. Vsichki jeni sa kurvi bez maika mi.. ama da ne zabravqme che i tq e jena...

P.S. Kurvi sme.. az sym go razbrala tfa... i da go otrichate.. takia sme :P Vsichki!

Breh! I kak dostigna do tova umozakliu4enie?!

koalka
02-02-2007, 17:27
Говори от собствено име. :wink:

PerfectStrang3r
02-02-2007, 17:35
Различни са хората.. не може всички да ги слагате под общ знаменател. Има и курви, но не всички.

02-02-2007, 17:37

gerinceto
02-02-2007, 17:43

Trisha1991
02-02-2007, 17:43
Тава са тъпи неща

FiRe_LaDy
02-02-2007, 17:49
Ne me broite kym kurvite!I oneq deto govorqt v mnojestveno chislo ... mi milichki ne che da va ubidq ama shtom sa imate za kurvi pone nedeite ubijda i drugite!

Qnchety
02-02-2007, 17:51
Е не сяко момче мисли сички момичета за курви! Пък и мноу ми пука де :smt017 !!!

doky
02-02-2007, 19:28

Само че не го казват мъжете,а един мъж го е казал преди доста векове,а именно Наполеон Бонапард.

Sisilota
02-02-2007, 19:50

dam i az sym saglasna! nqma izkliu4eniq ot praviloto- rano ili kysno svqka ot naS pokazva k*rvenskoto v sebe si- sys ili bez da iSka !
A tova che otrichame ... Samo dokazva dumiTe mi :!:

Scarabey
02-02-2007, 19:54
Не е ли това твърде богат опит?!

Barbie
02-02-2007, 20:06

dam i az sym saglasna! nqma izkliu4eniq ot praviloto- rano ili kysno svqka ot naS pokazva k*rvenskoto v sebe si- sys ili bez da iSka !

Хмм, любопитно... И как по-точно това, че отричаме..."само доказва думите ти"? :smt017

02-02-2007, 20:32
Леле...каква тема.."всички момчета си мислели,че жените бла бла незнам си какво,но и майките им били жени" ....... майкооооооо..това е абсурдна глупост .. аз смея да твърдя,че не познавам нито едно такова момче..,ама 13-14годишните пикли могат да се похвалят с такива "приятели" ... айде аман ! :evil:

02-02-2007, 20:36

омг,от къде толкова простотия има събрана в тебе бе ?Дано разбираш значението на думата "курва",щом самата се възприемаш като такава :evil:

LO6IQ
02-02-2007, 20:45
Говори от собствено име. :wink:
За предпочитане е . :smt014

svetlidim
02-02-2007, 21:57
:smt012 Темата имаше за цел да защити женския пол,а те някои взеха,че се оляха тука...Е,това е да си тъпо парче-да се признаеш за к**ва!!!Ем,хубаво се признаваш,ама не намесвай и други!Говори за себе си и без тва го изтъкваш като супер гордост.Лепни си един етикет"Аз съм курва и се гордея с това" и не си пиши простотиите където не трябва!
^^Специално за Nadelina и Sisilota-двете к**ви! :smt019
:smt014 :smt013

02-02-2007, 23:19
Както има добри и лоши,каплави и свестни,така има и жени курви и такива които НЕ са.Хайде стига сте слагали всички под обш знаменател. :x

bungle
02-03-2007, 06:54
Ние може да сме курви, но по-големи курви сте вие, драги ми момченца и мъжленца. :-D

bungle
02-03-2007, 07:22
Докога разни комплексирани момиченца ще продължават да създават интриги между половете и да оплюват мъжкия пол само защото ги е яд за нещо? :-$

Алооооооооооооооооу,мъжет ееее, къде стееееееееее ? :smt006

Gothique♫
02-03-2007, 07:23
Пфф има определена група от 'курви',а кво по-точно разбирате под 'курва' деа момче което не е боцнало някое момиче не може да каже че е 'курва' щото може да има супер мноо слухове а всъщност момичето да си е девствена.Супер мноо се дразна на такива прости момчета и такива неверни слухове!!! :smt013 :smt011

CVETELLINA
02-03-2007, 07:24
Хахаххаха тия,които слагат всички -било то момчета или момичета под общ знаменател,са най-ограничените хора на света! :evil: Всеки човек е различен,независимо какъв пол е! O:)

Beb4e__to
02-03-2007, 07:27
Ми да курви сме,ама 6то все ти4ат по нас :lol:

malkoto_sladur4e
02-03-2007, 07:52
Хахаха бе това го казват момчетата които изобщо не са намерили подходящото момиче до себе си и като някакво управдание го използват тфа.... :smt005 :smt005 :smt005

crazy_sexy_cool`f
02-03-2007, 08:24
курви сме. Вие сега може да не сте курви, но ще станете и вие. няма как..такъв е живота :-D

02-03-2007, 08:54
Имаше един такъв лаф:
"Ако му пуснеш си курва, ако не му пуснеш автоматично ставаш курвата, която не му е пуснала!"
И в единия и в другия случай все курви ни изкарват, ама има нещо друго - като толкова ни имат за "една дупка, в която могат да си завират пениса" и нищо друго, защо не тръгнат да обръщат резбата и да стават гейове!?
Все е същата, за такива надути мухльовци, дали е с мъж или жена.
Като са толкова отворени и смятат, че жените са пачаври и курви да го правят с мъже. Пък ние да продължаваме да си бъдем курви тогава...

DeSiTo0o
02-03-2007, 09:45

Govori za sebe si!
Ne vsi4ki sa kurvi!

kupondjiikata
02-03-2007, 09:58
Kurvi sa tiq,koito se praskat s vseki sre6tnat i smenqt mom4etata kat nosni kyrpi4ki.Tva,4e nqkoi mom4eta sa sre6tali momi4eta ot tozi tip si e tehen problem.Ama se ubedihte,4e za ni6to ne stavat,nali?

Barbie
02-03-2007, 10:38
Ние може да сме курви, но по-големи курви сте вие, драги ми момченца и мъжленца. :-D

Много вярно! :-)

Frank_Lampard
02-03-2007, 11:24
човек избира сам какъв да е... от него зависи дали е курва, педал, селяндур, тъпанар, интелигентен или просто обикновен средностатистически индивид...
проблемът е просто, че много момичета са избрали да са курви... т.е. не е мой, нито проблем на момчетата, по-скоро техен проблем ;)

MoHuTo
02-03-2007, 12:32
Аз не мога да разбера защо някви комплексирани момченца и някои момиченца разбира се, решиха да сложат под един знаменател всички жени и момичета и да ни нарекат курви!!!Всеки човек и различен, не може да слагаш хората под един знаменател...а и още нещо да добавя..ако нямаше такива момчета които си търсят секс от всяка, нямаше да има и курви :smt019 Погледнете реално - когато едно момче е преспало с много момичета е големия плейбой, а когато едно момиче е преспало с много момчета е курва!И това ако не е дискриминация.. ](*,) [-( :smt019

PerfectStrang3r
02-03-2007, 12:37
Аз не мога да разбера защо някви комплексирани момченца и някои момиченца разбира се, решиха да сложат под един знаменател всички жени и момичета и да ни нарекат курви!!!Всеки човек и различен, не може да слагаш хората под един знаменател...а и още нещо да добавя..ако нямаше такива момчета които си търсят секс от всяка, нямаше да има и курви :smt019 Погледнете реално - когато едно момче е преспало с много момичета е големия плейбой, а когато едно момиче е преспало с много момчета е курва!И това ако не е дискриминация.. ](*,) [-( :smt019

Абсолютно съгласен. Тъпо е да се слагат всички под общ знаменател. А относно последните няколко реда - =D> =D> =D>

summer4eto
02-03-2007, 14:50
vaob6te ne bi triabvalo da se slagat vsi4ki momi4eta pod edin znamenatel kurvi vseki 4ovek e razli4en moje i mn ot momi4eta da sa kurvi no sas sigurnost ne sa vsi4ki

SUGAR_F
02-03-2007, 16:17
nqkoi vijdal li e umna kurva koqto da stane poi4e ot edna tapa 4ista4ka li prodava4ka na sladoled?e az ne sam vidqla...kurvite sa edni ligavi momi4enca strada6ti ot lipsa na vnimanie i za da go imat sa gotovi da pojertvat 4uvstvata si zaradi nekfi tapi eba4i(iam predvid dne6nata mladej) koito tarsqt samo sex i momi4etata re6aat da stanat kurvenca....ima mn svqstni momi4eta koito ne tarsqt tova no za mom4etata si4ki momi4eta ako ne im se natiskat zna4i sa tapi i zadrasteni em ko da se prai sled 10-15 godini 6te sa na dr mnenie ama ne smqtam 4e 6te ima 30 godi6en maj koito da iska da ima semeistvo s nqkfa tapa neobrazovana selqndurka koqto se vre na vseki..istinata e 4e majete sa izpolzva4i i takia kurvi gi izpolzvat samo za momentno udovolstvie a posle aide 4ao....i tfa ako se nari4a normalen jivot :lol:

02-03-2007, 18:33
Ебати тьпата тема...как пьк го измислихте това ?Защо си мислите че всички така мислим ?Да не казвам голяма дума ама тука дето се изказаха маи 1-2 да са над 16-17...А относно авторката на темата.. момиче за теб коментар нямам просто...ако всички имат акьл като тебе нз докаде ще я докараме...супер плоско мислене... [-(

Sisilota
02-04-2007, 19:36
kurva ne se stava ot den za den- ima mnogo faktori koito si okazvat vliqnieto- nqma da gi izbroqvam tuka,no rano ili kysno vsqka edna ot NAS shte go osyznae ...nqmam namereniq da sporq- li4no mnenie-->

http://dosheva.blog.bg/viewpost.php?id=11015

http://moreotlaina.hit.bg/kindex.html

IRRIDUCIBILI
02-04-2007, 20:53
taq tema e mn tapa nemoje da se slagat vs pod ob6t znamenatel!!!za avtorkata nqmam dymi... :D

white_chik
02-05-2007, 08:29
ТОва определено трябва да сатне важна тема :smt005

Lambo
02-05-2007, 11:38
...а и още нещо да добавя..ако нямаше такива момчета които си търсят секс от всяка, нямаше да има и курви :smt019 Погледнете реално Така ли е? Защото аз си мисля, че ако нямаше курви нямаше да има момчета, които да искат секс от всяка...

Malice
02-05-2007, 14:24
Мъжете наричат курви жени,които немогат да имат :wink:

Nadelina
02-08-2007, 07:35
:smt012 Темата имаше за цел да защити женския пол,а те някои взеха,че се оляха тука...Е,това е да си тъпо парче-да се признаеш за к**ва!!!Ем,хубаво се признаваш,ама не намесвай и други!Говори за себе си и без тва го изтъкваш като супер гордост.Лепни си един етикет"Аз съм курва и се гордея с това" и не си пиши простотиите където не трябва!

A az nqkyde da kazah.. "Kurva sym i se gordeq s tova!" .. Ne! Prosto izrazih mnenie.. i sym ubedena che e taka.. no nqkoi oshte ne sa go osaznali... Nie sme jivotni.. Ima pyrvichni useshtania v nas.. Imame nujdi koito trqbva da zadovolqvame.. I ne mislq che dumite mi sa prostotiq.. tozi koito gi naricha taka e prostaka... Shtoto ne sym nikoq da sydq tfoito mnenie.. i ti ne si nikoi da uprekvash men .. za misleneto mi.. qsno?!

minimalist
02-08-2007, 08:04
.. са Курви. Ок, ние сме курви и има кой да ни ебе, но вас мъже/момчета са ви раждали курви. Е?

е, че кой е твърдял обратното...то жените че са курви, курви са...ама и мъжете не са по стока :)

02-08-2007, 08:05
LOCK.
Темата е безмислена,всеки човек е различен.Би трябвало модовете да локнат темата

malka_sladuranka
02-08-2007, 10:56
Всяко правило си има изключения.
или пък
Не всичко което фвърчи се яде. :-D

02-08-2007, 14:23
Znachi pod kakvo se razbira termina kurva : Jena koqto e sposobna da dade tqloto si v zamqna na neshto materialno. Ima kurvi koito imat fiksirana cena - 10 lv naprimer, a ima i takiva kojto za 1 uiski ili 1 kola sa gotovi da se otdadut :wink: Da ne govorq che ima i takiva deto cql jivot stoqt uvisnali na vrata na mujete si i im obirat parite kato 1000 W prahosmoka4ka, persiiski kilim,pyk na vsichkoto otgore i krushkat nalqvo nadqsno :::

02-08-2007, 14:46

Само че не го казват мъжете,а един мъж го е казал преди доста векове,а именно Наполеон Бонапард.
x2

02-08-2007, 15:39
Знаете ли 4е определението курва може да не сме го измислили ние мъжете,а жени,които завиждат на други жени...

malka_sladuranka
02-08-2007, 15:54
Знаете ли 4е определението курва може да не сме го измислили ние мъжете,а жени,които завиждат на други жени... Даа за това твърдение аз съм много съгласна.

sledko_f>93
02-08-2007, 16:04
Ъъъ ...? Мен ли4но не са ме нари4али така, но тея дет го ислат тфа са мноооооооооооого заблудени! Абе, кухи лейки :lol:

i`need`love
02-08-2007, 16:21
Vsi4ki sa razlichni. To po taq logika...ko iskate da kajete... 4e jenite sa k*rvi a mujete se pravqt na sveta voda nenapita i te sa edni milichki,dobri4ki napravo... kakvo da vi kaja. Ne bih kazala 4e vsi4ki sa takiva... makar 4e gi ima dosta,no se namirat i svestni. Puk mujete/momchetata koito go tvurdqt... moje bi ne sa popadnali da podhodqshtoto momiche/jena... znam li! A i edin muj/momche,koito go kazva spored men oznachava 4e nqma nikakvo uvajenie kum jenite/momichetata... samo zashtoto ne e popadnal na podhodqshto momiche...To ako vsi4ki jeni/momicheta gi slagame pod obsht znamenatel ( i to kakuv samo - k*rvi) pomislete si kakuv shteshe da e na mujete/momchetata!!Ili puk koi znae...moje i mujete/momchetata da sa si vinovni :) Neznam.Btw glupavo e da se tvurdi... Tova e moeto mnenie prosto.I to ostava. :)

02-08-2007, 22:44
Mi ne ste li kurvi ? :D

Sisilota
02-09-2007, 08:02

A az nqkyde da kazah.. "k***a sym i se gordeq s tova!" .. Ne! Prosto izrazih mnenie.. i sym ubedena che e taka.. no nqkoi oshte ne sa go osaznali... Nie sme jivotni.. Ima pyrvichni useshtania v nas.. Imame nujdi koito trqbva da zadovolqvame.. I ne mislq che dumite mi sa prostotiq.. tozi koito gi naricha taka e prostaka... Shtoto ne sym nikoq da sydq tfoito mnenie.. i ti ne si nikoi da uprekvash men .. za misleneto mi.. qsno?!

SyglaSna :) =D>

pampers
02-09-2007, 13:07
а бе я се спрете с тия тъпи теми как 6те слагате вси4ки жени под об6т знаменател вси4ки сме индивидуални 6том вие се смятате за курви ок..няма проблеми ама не явси4ки сме като вас...аиде стига насосвания.. :smt019