View Full Version : Vyjmojno li e da izpitva ne6to kym men?
kupondjiikata
02-03-2007, 11:39
Edin moi pr se dyrji dosta stranno naposledyk.Nz,moje bi,za6toto dyrji mn na men ili prosto izpitva ne6to pove4e ot obiknoveno pr.
Zna4i.bqhme se sybrali da hodim na gosti v edin drug pr da gledame film.No tozi 4ovek da go nare4em X ne ponasq dr mi fr i kato razbra zapo4na da mi dyrji smetka za6to sym oti6la v tqh,kak tozi 4ovek iskal samo sex ot men,kak ne go ponasql i kak sym go izostavqla zaradi nego.Zapo4vam ve4e da se symnqvam,vypreki 4e mi kaza,4e ne me haresva,prosto se bezpokoi za men.No mn se draznq ot tva,4e se byrka v jivota mi.Vie kak mislite?Dali me haresva ili naistina se bezpokoi za men?
Ами мацко твърде възможно е да изпитва нещо повече към теб от приятелски чувства..аз винаги съм казвала че приятелството мн често води и до нещо повече..така че не е изключено :wink: А може би само се притеснява за теб..няма да знаеш със сигурност докато не го разбереш от него, все пак той знае най-добре :)
kupondjiikata
02-03-2007, 12:28
Ami zan4i toi mi kaza:"Da ne si pomisli6,4e te haresvam,prosto se trevoja za tebe." I nz kvo da mislq,ama prekaleno mn se byrka v jivota mi naposledyk i skoro mai 6te se skarame.
PerfectStrang3r
02-03-2007, 12:40
Пф интересно. Може би те харесва, може би не. Най - добре да поговорите. Знам ли..
Ами мила поговори с него и му обясни, че не ти харесва да се меси така в живота ти, той ако ти е истински приятел и има само приятелски чувства ще те разбере, надявам се :roll: А ако те харесва...там вече е друг въпрос :-k :roll:
divo_kotence
02-03-2007, 14:02
доста е трудно да се прецени...не е казано че щом се притеснява за теб изпитва само приятелски чувства...може да е нещо повече...а щом отрича значи е мн вероятно да е така...най-добре седнете и поговорете на 4 очи и се разберете кой какво изпитва към другия...
summer4eto
02-03-2007, 14:27
emi moje i da te haresva 6tom tolkova se barka v jivota ti naistina 4esto priatelstvoto mejdu mom4e i momi4e moje da porodi 4uvstva u niakoi ot dvamata po dobre pogovori iskrenno s nego i mu kaji 4e ne jelae6 da ti kazva kvo da pravi6
Говори сериозно с него по тази тема, за да не ти се бърка.То е ясно, че ти е приятел и държи на теб и не иска нищо лошо да ти се случи, но трябва да разбере, че и ти имаш мозък в тая глава и можеш да преценяваш трезво.Така че...това трябва да му стане ясно.А относно това дали те харесва-възможни са и двете.Един приятел може да се държи по същия начин.
Addicted_
02-03-2007, 17:43
Може просто да се притеснява за теб човечеца ... O:)
Edin moi pr se dyrji dosta stranno naposledyk.Nz,moje bi,za6toto dyrji mn na men ili prosto izpitva ne6to pove4e ot obiknoveno pr.
Zna4i.bqhme se sybrali da hodim na gosti v edin drug pr da gledame film.No tozi 4ovek da go nare4em X ne ponasq dr mi fr i kato razbra zapo4na da mi dyrji smetka za6to sym oti6la v tqh,kak tozi 4ovek iskal samo sex ot men,kak ne go ponasql i kak sym go izostavqla zaradi nego.Zapo4vam ve4e da se symnqvam,vypreki 4e mi kaza,4e ne me haresva,prosto se bezpokoi za men.No mn se draznq ot tva,4e se byrka v jivota mi.Vie kak mislite?Dali me haresva ili naistina se bezpokoi za men?
ХХХ БУЛКА това момче толкоа те харесва че се притеснява за теб тва ти е отговора!!!!! :lol: :D :lol: