View Full Version : Moderated:Дали съм влюбена?
zapoznah se s edno mom4e i sno6ti se vidqhme i neska trqq6e da se vidm v 4 oba4e toi v skaipa mi se obadi i mi kaza 4e ne mojel da 4aka do 4 i o6te v 1 bez ne6to izleznahme
si4ko be6e prekrasno az ot na4alo se sramuvah oba4e posle se otpusnah i si4ko be6e perfektno goovrihme si za si4ko za jivota za smyrtta za metyli 4algari i tn i ot 1 4ak do sq e sq se pribiram be6e mn qko kogato me :smt008 i ot togava ne sme spirali da hodim prgyrnati imah 4yvstvoto 4e tiq 8 4asa sa 8 sekundi be6e prekrasno
i sega kato ne e do men mi emn gadno 6toto toi si e y tqh i sq si pi6em i az mu vikam 4e mi lipsva i toi mi kaza 4e i az my\u lipsvam
mislite li 4e sam vlubena v nego
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Боже,ти сама не можеш ли да си прецениш та нас питаш :lol:
FiRe_LaDy
02-03-2007, 20:24
E tolkova li e trudno da osyznaesh che si vlubena???To za teq neshta ne sa iska mnogo akyl!!!Sama si otgovori ... ama spored men si vlubena
Fucking_Bitch
02-03-2007, 20:32
Факта,че не можеш да се осазнаеш сама к'фо става,е доста красноречив.. не мислиш ли?! :roll:
защо винаги когато хлътнете по-здраво по някой си мислите, че това непременно е любов?! :-s за любовта трябва време, трябва постоянство и себеотрицание! не можеш просто така да кажеш, че си влюбена! сякаш ти си влюбена по-скоро в самата любов, а не в момчето срещу теб! не си втълпявайте и не си насаждайте чувства! всичко идва с времето си!
Много се радвам, 4е си прекарала един прекрасен ден, но да си влюбена?!?!? Я стига! 4е ти ни задава6 тука глупави въпросо...от каде ние(във форума)да знаем дали си влюбена или не...6том сама не може6 да предцени6, едва ли си. Просто си хлътнала малко пове4е и тва е.
PoIsAnKa
02-04-2007, 12:07
Emii tva trea da si go re6i6 ti nikoi nemoje da ti kaje vlubena si !Misla 4e trea da minat nqkolko meseca za da si vlubena no nz! :D
alkobalko
02-04-2007, 12:13
Прекалено рано е да кажеш, че си влюбена. Това е онази приятна тръпка, когато започнеш нова връзка. Това обаче не означава непременно, че е любов. Може да е увлечение, нещо временно, което ще отмина бързо. Все пак за любовта се изисква време. Но ако всичко остане все така прекрасно, нищо чудно след време наистина да се влюбиш.
Ако наистина си влюбена щеше сама да го прозреш...незнам защо но историята м звучи някак детински
krem4et0
02-04-2007, 12:55
защо винаги когато хлътнете по-здраво по някой си мислите, че това непременно е любов?! :-s за любовта трябва време, трябва постоянство и себеотрицание! не можеш просто така да кажеш, че си влюбена! сякаш ти си влюбена по-скоро в самата любов, а не в момчето срещу теб! не си втълпявайте и не си насаждайте чувства! всичко идва с времето си!
Ааа не е така. да си влюбен е едно,а да обичаш е друго. Влюбването не значи любов и не е задължително да си бил влюбен,за да обичаш!
bawdy talk
02-04-2007, 15:45
Ами мисля че го харесваш и си прекарваш хубаво!
Незнам обаче дали си влюбена!
Това е чувство което ти трябва да разпознаеш! :roll:
Само ти можеш да кажеш, въпреки че още на първата среща да кажеш, че си влюбена, а ти самата не си убедена.Когато обичаш някой си убеден в това повече от всичко на света, повярвай ми. :wink:
Мм..за един ден - по-скоро е силно привличане.
Питаш НАС дали си влюбена?!Ние можем да ти кажем само глупава ли си.. :smt005
*Sumerian_Haze*
02-04-2007, 21:05
Питаш нас влюбена ли си? Погледни се в огледалото и помисли малко...Пии едно питие и смятаме темата за преключена...