PDA

View Full Version : moderirano ot WIM: strah me e da ne se vurne pri neq ...

babi_girl
02-03-2007, 19:23
zdraveite, imam edin vypros svyrzan s bivshata na moq priqtel. tq ne mu e tochno bivsha zashtoto ne sa hodili. toi prosto e bil vluben v neq. sega sme zaedno ot dosta otdavna. mnogo go obicham, i toi mi kazva che me obicha. s neq sa si priqteli. a men me muchi edna misul - dali puk nqma da reshi da se probva sys starata si lubov. neznam kakvo mi stava no kato se seta za tva i se chuvstvam ujasno. kajete mi kakvo da naprava za da spra da se izmuchvam.

moderirano ot WIM tochka7

geri777
02-03-2007, 19:29
еми аз като гледам ходите повече от 1-на година.затва мисля че нема смисъл да се притесняваш от това че те са приятели.за да сте толкова дълго заедно значи че наистина държи на тебе.айде успех и дано мн дълго време сте щастливи заедно

AnIcHkAtA
02-03-2007, 19:35
Преди време бях в същата ситуация.След като НЕ са ходили едва ли сега ще тръгнат.

babi_girl
02-03-2007, 19:35
mersi, to vsyshnost az sym govorila s neq i tq mi kaza che nqma nikakyv shans da trygne s nego. moje bi prosto az sym paranoichka.

Digital
02-03-2007, 19:47
Това че той казва и че тя казва няма абсолютно никакво значение. С други думи - имай си едно на ум че нещата ше се наебат. :lol:
Нямаш никва гаранция, както и да го погледнеш. Sorry.

Undying
02-03-2007, 20:00
Мисля че просто си въобразяваш,той вобще не ти е давал поводи да си мислиш такива неща,така че успокой се и се наслаждавай на хубавата ви връзка. :-D

FiRe_LaDy
02-03-2007, 20:18
Mmm po - dobre vzemi mu kaji tova koeto kaza na nas.Kaji mu,che se prit da ne go zagubish ili tam ti si znaish nash dobre kakvo tochno.Taka shte e nai - dobre,za da nqmash poveche symnenie i da ne se tormozish.I mene ponqkoga sa me mychili takiva vyprosi,no sym spodelqla s momcheto i vsichko se opravi.

Digital
02-03-2007, 21:04
Преди време бях в същата ситуация.След като НЕ са ходили едва ли сега ще тръгнат.
off/
Абе момиче, не ми казвай че си на 11 плс. 8-[

teenkopele
02-04-2007, 04:39
zdraveite, imam edin vypros svyrzan s bivshata na moq priqtel. tq ne mu e tochno bivsha zashtoto ne sa hodili. toi prosto e bil vluben v neq. sega sme zaedno ot dosta otdavna. mnogo go obicham, i toi mi kazva che me obicha. s neq sa si priqteli. a men me muchi edna misul - dali puk nqma da reshi da se probva sys starata si lubov. neznam kakvo mi stava no kato se seta za tva i se chuvstvam ujasno. kajete mi kakvo da naprava za da spra da se izmuchvam.

Както вече казаха- довери му се.
Ако не го направиш, раздялата ви е гарантирана.

Addicted_
02-04-2007, 06:50
Дам, ако не му се довериш раздялата ви е гарантирана! Не може да има пръзка без доверие... #-o

Bacard1
02-04-2007, 07:04

булкаа ходите от доста дулго време не вярвам че ще е проблем да му го кажеш това на него....!!!!

koalka
02-04-2007, 07:07
Най-добре говори с него и му сподели какво те притеснява.Но все пак може и да му стане обидно, тъй като сте от една година заедно и все пак трябва да му имаш доверие и най-важното-доверие в чувствата.Но трябва да му споделиш.

4epHo0KaTa_Lady
02-04-2007, 07:10
Spored men samo revnuvash...no nqma osnovanie!!! aide uspeh ;)

Princesata
02-04-2007, 09:04
Няма от какво да се притесняваш,като гледам сте заедно от много време и ако е искал да е с нея е щял да го направи. Може би е трябвало да говориш с него а не с нея :?:

02-04-2007, 10:28
Ако обичаш някой подари му свободата,ако тои те обича няма да я приеме...

Princesata
02-04-2007, 10:55
Много добре казано