View Full Version : vinagi li svyr6vate v momi4etooo???
winter12
02-03-2007, 23:09
poznavam mom4eta koito sa mi kazvali 4e sled poloviq akt malko predi da svyr6at si go izkarvat iii svyr6vat izvyn momi4e za da e po spokoino??4uvali li ste za ne6to podobno ii ako da ili ako go pravite mislite li 4e e normalno priqtelkata mi da iska dori ii s prezervativ da svyr6vam izvyn neq???
Пич, в едната тема разправяш, че не искаш гълташ при свирка, в тази тема тръбиш за някаква приятелка и за свършване извън нея.. Да не си хермафродит нещо?
even_in_death
02-03-2007, 23:32
Много ясно че по-добре да свършиш извън нея, така идвамата ще сте по - спокойни-особено тя...няма да я има тая паника дали е бременна... и ако прочетеш още някоя тема тук ще видиш какви дребни гафове са станали даже в повечето случаи не е имало гаф и момичето се притеснява да не е бременно ...
Нормално е братле, и мойта иска въпреки презерватива да свършвам навън. Честно казано е по добрия вариянт. Някой гълтат, други плюят трети искат върху телата им, четвърти върху дупетата, пети върху лицата, много е разнообразно. Приятелката ти като има претенции, свършвай на свирка и обсъдете гълтането. Ако се навие да плюе пак добре, един ден ше свикне с вкуса и ще спре да плюе, вярвай ми ;)
krem4et0
02-04-2007, 07:32
Приятеля ми свършва след като си го изкара,въпреки,че ползваме презерватив!!!! Така е по-сигурно!
alkobalko
02-04-2007, 07:40
По принцип е по-добре момчето да не свършва в момичето за по сигурно.
Приятелям ми обаче свършва в мен, тъй като го правим с презерватив.
[и аз предпочитам приятелят ми да не сваршва в мен винаги е на корема ми,много е приатно междудругото:)
Vij sa taka e mn po sigurno a i ako predi tfa si bil na burzi oboroti e buzmojno perzervativa da se skusa i za tfa e nai dobre e da ne svur6va6 vutre ima mn na4ini da svur6i6 qko i bez da ti e vutre.
hamilcar
02-07-2007, 15:02
Нямам доверие на предпазните средства, защото нищо не е 100% сигурно. За това не свършвам в нея.
OtherDimension
02-07-2007, 15:12
никога
CvEtI`KiSs
02-07-2007, 15:14
mi az kogato pravq sex s priqtelq mi dori i s prezervativ go karam da svar6va izvan men prosoto za da mi e po spokoino
eстествено че трябва да сваршва отван,много по сигорно е,поне при мен е така,а що се отнася до галтането,аз него приемам [-X
мен лично ме е страх да свърши в мен,дори когато го правим с презерватив,което е доста рядко.Най-често свършва на коремчето,на гърба и в устата,последния път свърши на лицето ми.
I kvo trqbva da kaja "kyde da ti se ishvyrlq" ? takali se pita,4e i az sym nov v taq tema ne6to.... :-D
Ако е с презерватив и той не се скъса няма опастност и да свърши в теб.Нали за това са презервативите.С приятеля ми го правим с презерватив и той свършва в мен.
DIVINE_TIME
02-07-2007, 18:08
Ако е с презерватив и той не се скъса няма опастност и да свърши в теб.Нали за това са презервативите.С приятеля ми го правим с презерватив и той свършва в мен.
Да и аз така мисля , нали точно затова се ползват презервативите .. :wink: