Влез

View Full Version : SeX Li E LuBoVtA???

PoIsAnKa
02-04-2007, 12:11
KaK MiSlItE Sex Li E LuBoVtA???

iiirish
02-04-2007, 12:13
баси тъпо зададения въпрос честно :smt005 речника ти е ужасно беден, миличка и се обзалагам че не си на повече от 14-15 даже са ти много :smt005

секс ли е любовта?! :smt005

alkobalko
02-04-2007, 12:16
:shock: (Тук гледах умно 1-2 мин.)
Нещо много неясно си задала въпроса. Предполагам, че си искала да попиташ дали е задължително да има любов, за да се прави секс. (Тук вече гадая, не съм сигурна дали си искала да питаш това)
Има разлика между любовта и секса. ;Любовта е самото чувство, което теразтърсва целия, а секса е просто продълженитео/ доказателството за тази любов. Това е най-просто казано. Като доизясниш въпроса, ще ти отговорим по-точно.

DeSiTo0o
02-04-2007, 13:03
Любовта е чувсвто,а сексът просто приятно изживяване :roll:

I cum blood
02-04-2007, 13:59
:smt005 :smt005 :smt005

seks li e lubovta?????po skoro popitai dali nqkoi e pravil sex ot lubov off :-&

PerfectStrang3r
02-04-2007, 14:52
... Не разбрах въпроса :)

bawdy talk
02-04-2007, 15:18
Ако питаш това което каза "Aleandra" значи вече имаш отговора!!!
А може би питаш дали любовта е само секс-не,не е!!! :roll:

Nadelina
02-04-2007, 15:39
Izkluchitelno typ vypros.. Ne razbira se !!!

BuBi008
02-04-2007, 15:59
Sexyt e edna malka chast ot liubovta mejdu dvama choveka. Sex moje da nqma i nishto obshto s liubov ... kakto i sexyt moje da otsustva ot liubovta.

02-04-2007, 16:09
Нещо много неясно си задала въпроса. Предполагам, че си искала да попиташ дали е задължително да има любов, за да се прави секс. (Тук вече гадая, не съм сигурна дали си искала да питаш това)
Има разлика между любовта и секса. ;Любовта е самото чувство, което теразтърсва целия, а секса е просто продълженитео/ доказателството за тази любов. Това е най-просто казано. Като доизясниш въпроса, ще ти отговорим по-точно.
Написала си, 4е секса е доказателство за любовта. Мисля, 4е не си се изразила ясно, аз не съм те разбрала правилно или просто разсъжденията ти не са верно. Има много по-добри долазателства за любовта.
А по темата...мисля, 4е при нали4ието на любов м/у партньорите, сексът е много по-разли4ен, от секс без 4увства и задължения.

02-04-2007, 16:18
Любовта и секс-а са две различни понятия.Може да има любов без секс,както може да има и секс-без любов,но според мен е най-хубаво когато се прави секс с любов :wink:

alkobalko
02-04-2007, 16:47
Написала си, 4е секса е доказателство за любовта. Мисля, 4е не си се изразила ясно, аз не съм те разбрала правилно или просто разсъжденията ти не са верно. Има много по-добри долазателства за любовта.
А по темата...мисля, 4е при нали4ието на любов м/у партньорите, сексът е много по-разли4ен, от секс без 4увства и задължения.

Написала съм го с идеята, че когато има любов, сексът е едно логично продължение. И когато двама се обичат по този начин те още повече затвърждават любовта си. Не казвам, че няма и други начини да я докажеш.

S_T_E_V_E
02-04-2007, 17:00
Много хубава тема макар че мъжката част от гласувалата е отговорила НЕ а женската ДА хаха. Ами повечето хора ако се замислят може да се каже, че не задължително да има чуства нали така? :) :?:

koalka
02-04-2007, 18:09
Не е задължително човек да изпитва любов, за да прави просто секс.Хората много често го практикуват в днешно време.И да, чрез секса можеш да докажеш любовта си към човека, с който си.Но не винаги, когато правиш секс изпитваш нещо към този човек.Правиш го просто за удоволствието и нищо повече, без обвързване.И не, сексът не е любов.

In4iTu_
02-04-2007, 18:15
Предполагам, че си искала да попиташ дали е задължително да има любов, за да се прави секс.

Пък аз го разгадах по друг начин - задължително ли е да правиш секс с човека, когото обичаш. :-k

Авторката, защо не разясниш малко?!

gabituuu
02-04-2007, 19:10
Да! първият път(а и не само тогава) може да боли ...винаги единият ебе е другият е преебан....понякога ти влиза изотзадзе а понякога ти се повдига когато ... :-#
доста прилики откривам,но май предпочитам секса ... сексът или ти доставя удоволствие или не а любовта рано или късно ти разбива сърцето ...

Malice
02-05-2007, 09:13
Ми не виждам никакъв смисъл в тади тема...
Има секс без любов и любов без секс....
Любовта е относително нещо.Даже аз вече не вярвам в нея.Според мен е въпрос на схващане.Да обичаш един човек не означава,че е задължително да спиш със него.Любовта е незнам кво ама не е тва :lol:

Insatiable
02-05-2007, 12:59
И Да и Не...
Секса е едно от най-сладките неща в любовта.. но НЕ всичко в любовта е секс .. Офф много глупав въпрос