View Full Version : Някой да ме научи...
CooL_BitcH
02-04-2007, 12:58
Здравейте! Аз се казвам Мария и съм на 12 години. Имам малко въпроси и се надявам да не ви се сторят тъпички а да ми помогнете!
1. Може ли някой да ми каже как да правя свирки? (моля ви все пак съм начинаеща и трябва да знам повече! :oops: )
2. Ако може някой да ми каже няколко трика за доставяне на удоволствие при целуване с език! :-s
3. Приятелят ми (той е на 14) иска да ме чука, аз също го искам но незнам как да направя така, че да му е гот! :oops: Как да застана, какво да направя.... :roll:
4. Какво се прави на предсексуалната игра (абе май така беше! :oops: ) или по точно какво трябва да направя аз че да го възбудя максимално? :-k
Ето това бяха моите въпроси! Надявам се да ми отговорите защото наистина незнам какво да правя! Толкова го обичам и искам да го накарам да се чувства добре с мен и да го задоволя максимално! :)
kato za nachalo pomisli malko i na teb kak da ti e gotino i dali nqkakvo 14 godishno momchence sas pishchica 5 santa na polvin santimetar sha ti dostavi na teb nqkvo udoolstvie i sa zachudi na 12 ne trqa li oshte da si igriash s kuklite i kato za nachalo p1rvo procheti poveche na temata sex de si tr1qgnala da mi praish .... na kade otiva mladejda ei zarad takvis kat tebe na mislqt za nai propadnalata naciq ama nii i sme si seki den tuka vijdam po edno pishleme na 12 ili na 11 s priqtel 2'3 godin po golq ot tqh deto prez jivota si ne e vijdal putka na jivo i tr1gnali da sa chudqd kak da im dostavqt udovolstvie i izobshto ne sa zamislqt che na tqh p1k hich nqma da im e kef (na momichetata) shtoto prosto ne sa porasnali dostat1chno fizicheski ama dai de da vari.... sha umra prosto! shto tolkos iskash da sa ebesh be b1rzash da zabremeneish li po nahakana li sha stanesh mamka mu kurvi takvis ! takiva ste !!!
mrysnika
02-04-2007, 13:11
Da nau4im 12 godi6na pikla vyv foruma kak da stane ob6tinska kurva sled vreme? Ne,mersi. [-( Imam nqkolko idei-ili se predlaga6 na nqkoi nadyrveni batkovci vyv foruma,ili si baq zle,ili strada6 ot lipsa na vnimanie,ili si porednata nedorasla i sme6na typa4ka,koqto e trygnala da se 4uka! Obi4ala go! A 6to ne go zaobi4a6 malko ne s putkata si,ma,ovco! Na 12 trygnala da mi prikazva i da mi se otvarq! Mnogo sa zle nqkoi hora be...4ak ne moga da povqrvam! I kakvo-nqkoi 6te te ''nau4i'' spored teb tuk kak se pravqt tiq ne6ta li? Xa-xa,otivai na magistralata,tam tvoite kolejki 6te ti pomognat :smt012 Are bye i dano se osyznae6,!
gangbang
02-04-2007, 13:13
Здравейте! Аз се казвам Мария и съм на 12 години. Имам малко въпроси и се надявам да не ви се сторят тъпички а да ми помогнете!
1. Може ли някой да ми каже как да правя свирки? (моля ви все пак съм начинаеща и трябва да знам повече! :oops: )
2. Ако може някой да ми каже няколко трика за доставяне на удоволствие при целуване с език! :-s
3. Приятелят ми (той е на 14) иска да ме чука, аз също го искам но незнам как да направя така, че да му е гот! :oops: Как да застана, какво да направя.... :roll:
4. Какво се прави на предсексуалната игра (абе май така беше! :oops: ) или по точно какво трябва да направя аз че да го възбудя максимално? :-k
Ето това бяха моите въпроси! Надявам се да ми отговорите защото наистина незнам какво да правя! Толкова го обичам и искам да го накарам да се чувства добре с мен и да го задоволя максимално! :)
Ти си на 12, колкото аз съм ватман и карам трамвай :-D
Малко по-наивно да го беше написал, можеше и да хване декиш :lol:
My_Infernal_Majesty
02-04-2007, 13:16
Обичаш го?! И в същото време използваш думата "чука"?! :shock:
Това малко не ми се връзва- не вървят едно за друго любовта и чукането.
Едва ли го обичаш, защото от думите ти не усещам никаква любов, нежност или романтика... извинявай но мислиш като животно. :|
inlove_girl
02-04-2007, 13:20
Едва ли го обичаш, защото от думите ти не усещам никаква любов, нежност или романтика... извинявай но мислиш като животно. :| Напълно подкрепям! :::
malka_sladuranka
02-04-2007, 13:33
хахах ами свирките - трябва да си го вкараш до гърлото за да му е гот и задължително да ти свърши в устата а ти да гълташ
как да застанеш - ами на 4 крака(като кучетата) ще е най-добрата поза
а в "предсексуалната" игра му оближи топките :-k
STANCHEV
02-04-2007, 13:34
И това ако не е поредната ебавка...много ми е интересно защо такива като теб не си направят регистрация и тогава не почнат да пишат и да питат тъпи въпроси??? Мда за един пост не си заслужава, нали??
Ако беше на 12 едва ли щеше да употребяваш такива думи.Извинявай моме ама на тия години що не си земеш една кукла барби и да си играеш ?
BeZ^BikiNi
02-04-2007, 13:55
Abe vinagi sum se chudila nincy tova ti li si na snimkite? :roll: A otnosno avtorkata - za meme temata e ebavka... a ako ne e verno vse oshte si prekaleno malka i zemi si barbitata i si igrai s tqh ( ili nai-mnogo i tqh da pochnesh da "chukash" ) \:D/ :-k :mrgreen:
Trisha1991
02-04-2007, 13:56
Момичето ви пита сериозно, а вие му се подигравате. По-добре да попита и да му се обясни, от колкото да направи някоя бела
Момичето ви пита сериозно, а вие му се подигравате. По-добре да попита и да му се обясни, от колкото да направи някоя бела
мислиш ли че едан 12 годишна пишеща се CooL_BitcH говори сериозно ?според мен темата си е пълна ебавка
Trisha1991
02-04-2007, 14:03
мислиш ли че едан 12 годишна пишеща се CooL_BitcH говори сериозно ?според мен темата си е пълна ебавка
Не е на 12 това е очевадно по начина и на писане е ясно. Но пък въпросите коит е задала са добри за обсъждане и даване на съвети и полезни и за други хора. Има една на 21 тука от някво село дето примерно ще са и много от полза и разни други такива има.
Но авторката за годините се ебава то е ясно
gangbang
02-04-2007, 14:06
Trisha1991, ами отговори й ти :-D
хм... мацка, малка си още. после ще съжаляваш. и пича иска само да те изчука. не че и той знае. и... само още едно въпросче - ти като си на 12 имаш ли цикъл? питам, щото на мен ми дойде на 13, а имам и приятелки дето за първи път им дойде на по 14... а... още ако нямаш... някакси нередно ми се вижда. а пък ако имаш... и забременееш... не мога да си представя колко може да знае едно 14 годишно момче! на мен, като бях на твоите детски (ахахах) години, тогавашното ми гадже ми ги дрънкаше врели некипели, че бил правил секс за първи път на 11 само, за да ме накара да правим "любов" както той го наричаше... а то си беше чисто за бройката...
всичко най-хубаво ти пожелавам!
само внимавай, че после ще страдаш и съжаляваш!
хм... мацка, малка си още. после ще съжаляваш. и пича иска само да те изчука. не че и той знае. и... само още едно въпросче - ти като си на 12 имаш ли цикъл? питам, щото на мен ми дойде на 13, а имам и приятелки дето за първи път им дойде на по 14... а... още ако нямаш... някакси нередно ми се вижда. а пък ако имаш... и забременееш... не мога да си представя колко може да знае едно 14 годишно момче! на мен, като бях на твоите детски (ахахах) години, тогавашното ми гадже ми ги дрънкаше врели некипели, че бил правил секс за първи път на 11 само, за да ме накара да правим "любов" както той го наричаше... а то си беше чисто за бройката...
всичко най-хубаво ти пожелавам!
само внимавай, че после ще страдаш и съжаляваш!
те това бях аз! :smt005 :smt005 :smt005
Violenza
02-04-2007, 14:45
хахахах... вече като видя подобна тема и яко ме напушва смях... :smt005
krem4et0
02-04-2007, 14:54
Не е на 12 това е очевадно по начина и на писане е ясно. Но пък въпросите коит е задала са добри за обсъждане и даване на съвети и полезни и за други хора. Има една на 21 тука от някво село дето примерно ще са и много от полза и разни други такива има.
Но авторката за годините се ебава то е ясно
Не съм от село,миличка. Свищов е град и то първият освободен от Турско робство. Освен това е люлката на българската култура през Възраждането. От Свищов е Алеко константинов и автора на българския химн. Ама какво д те уча-имаш си учители за целта!!!!
AngelOfDarkness
02-04-2007, 16:27
Давайте да се заяждаме с Кремчето, защото си има цена и знае какво прави! Писна ми вече.
А за авторката...
Мило дете, аз няма да се заяждам с теб и да те обиждам. Не те разбирам, обаче ... Защо смяташ, че го искаш? Знаеш ли кога ще ти е достатъчно развито тялото за да правиш секс? Съзнаваш ли отговорността? Знаеш ли устройството на мъжката и женската полова система? Знаеш ли как да се пазиш?
Ако не, по-добре ме чуй, ако искаш се регистрирай тук и чети! Ако ли не винаги има вариант да ми пишеш...
Просто можеш да си навлечеш неприятности. Ето картък списък:
:!: Можеш да забременееш. Нямаш цикъл? Да, ама пак можеш. Ако имаш цикъл, даже е още по-вероятно.
:!: Той ще те пази, ама друг път. Вярваш му, ама той иска да се фука, че е правил секс и ще вземе всичко от теб за твоя сметка.
:!: Момчетата може би ще изпитат някакво удоволствие на тази възраст, но ти.... абсурд!
Тялото ти е детско още, и не можеш да усетиш всичко така, както някоя жена би могла. Дори да станеш на 16-17 пак може да не е истинско усещането, но те съветвам поне толкова да порастнеш, за да усетиш ТОВА ВЕЛИКО НЕЩО.
:!: А к'ви прекрасни болести може да се колекционираш?! Ох, мале...
:?: Знаеш ли, че секса е върховна точка на любовта между 2-ма души?
:?: Знаеш ли, че освен физиечски процес е и психологически?
Ти си дете психически, и задаваш елементарни въпроси...МОЛЯ ТЕ, ПОЧЕТИ МАЛКО!
Ти си дете физически. Прочети кога свършва пубертета при жените!
И след всичко това, мислиш ли още, че си с човека, с когото трябва да го направиш? Това остава за цял живот, Сигурна ли си, че той го иска от обич, а не да те употреби? Ти не си сигурна, но аз съм сигурна, че е така. И пак казвам-не смятам, че трябва да се жените, обаче... гледай да е някой, който поне малко държи на теб, ще бъде нататък с теб да се раздвате и развивате заедно, ще те кара чрез този вид ласки да се чувстваш идеална и обичана... а не роб, който е длъжен да му прави кефа, за свое ощетение...
Каквото и да правиш, поне помисли над думите ми и почети, за да не станеш дете с дете, или да се разболееш нещо...
strawberry_girl4e
02-04-2007, 16:35
spored men temata e naistina nqkva ebaska 6toto edno 12 godi6no momi4e ne bi izpolzvalo takiva dumi...a vmesto da puskate teq bezmisleni temi tuka pointeresuvaite se ot nqkoq kniga ili pyk porovete malko v neta...a ne vidite forum i vednaga po4vate s typotiite
~~`MaLaK-b3b40`~~
02-04-2007, 18:29
tc kurvenski istorii...na 12 da sa "4uka"... moq syvet gledai si animacionnite filmi igraii si s kukli i ne se zanimavai s tfa malka si!
bulgarche
02-04-2007, 19:40
По-скоро той трябва да мисли за тия неща, защто ти май се нуждаеш от повече внимание.
Все пак...защо не почакаш?
хахах ами свирките - трябва да си го вкараш до гърлото за да му е гот и задължително да ти свърши в устата а ти да гълташ
как да застанеш - ами на 4 крака(като кучетата) ще е най-добрата поза
а в "предсексуалната" игра му оближи топките :-k
ПОДКРЕПЯМ ! :mrgreen:
1. Може ли някой да ми каже как да правя свирки? (моля ви все пак съм начинаеща и трябва да знам повече! :oops: ) ми тъкмо са ти пораснали постоянните зъбки и можеш да ги изпробваш като му го отхапеш :smt005
2. Ако може някой да ми каже няколко трика за доставяне на удоволствие при целуване с език! :-s ми като за начало можеш да започнеш да си мърдаш езика :smt005
3. Приятелят ми (той е на 14) иска да ме чука, аз също го искам но незнам как да направя така, че да му е гот! :oops: Как да застана, какво да направя.... :roll: еми ако има с какво(говоря за нещо повече от 5-6см) нека те хване да те ИЗЧУКА едно хубаво та да те изкърти и да ти дойде малко акъл в тъпата ти главица :smt005
4. Какво се прави на предсексуалната игра (абе май така беше! :oops: ) или по точно какво трябва да направя аз че да го възбудя максимално? :-k ми като се съблечеш но надали можеш да възбудиш момче при положение че си на 12 и си плоска като дъска :smt005
Ето това бяха моите въпроси! Надявам се да ми отговорите защото наистина незнам какво да правя! Толкова го обичам и искам да го накарам да се чувства добре с мен и да го задоволя максимално! :) ми като за начало изчакай да завършиш 6 клас та поне затова да не береш грижа ае ходи се изкурволясвай :smt097
Kaspersky ;]
02-04-2007, 20:26
kato za nachalo pomisli malko i na teb kak da ti e gotino i dali nqkakvo 14 godishno momchence sas pishchica 5 santa na polvin santimetar sha ti dostavi na teb nqkvo udoolstvie i sa zachudi na 12 ne trqa li oshte da si igriash s kuklite i kato za nachalo p1rvo procheti poveche na temata sex de si tr1qgnala da mi praish .... na kade otiva mladejda ei zarad takvis kat tebe na mislqt za nai propadnalata naciq ama nii i sme si seki den tuka vijdam po edno pishleme na 12 ili na 11 s priqtel 2'3 godin po golq ot tqh deto prez jivota si ne e vijdal p***a na jivo i tr1gnali da sa chudqd kak da im dostavqt udovolstvie i izobshto ne sa zamislqt che na tqh p1k hich nqma da im e kef (na momichetata) shtoto prosto ne sa porasnali dostat1chno fizicheski ama dai de da vari.... sha umra prosto! shto tolkos iskash da sa ebesh be b1rzash da zabremeneish li po nahakana li sha stanesh mamka mu kurvi takvis ! takiva ste !!!
LEKOOOOO sys 5 snat... az sym na 14 i mi e 17 !!!!!
eternity
02-04-2007, 20:39
E nqma li nqkoi den da se oporai toq pust svqt??? Vse kam po-lo6o varvi. sex na 12,abe zaminavai da spi6 i 6tiga izmislqhte gluposti :smt011 :smt011 :smt013 :smt013 :smt013
AlwaysInMyMind
02-04-2007, 20:54
ела при батко той ще те научи :lol: :lol: :lol: :lol:
shadow4e
02-04-2007, 21:42
Сори, ама е противозаконноо да те учим дори :) Преди 14 години сексът е забранен от закона и то не случайно!
Е, добре, де не е това причината, но...
Sladur4e ti si detence be mila kade barzash da se ragash aman ot prosti momi4enca iskat da stanat kurvi o6te ot malki :smt011
ми като се съблечеш но надали можеш да възбудиш момче при положение че си на 12 и си плоска като дъска :smt005
:smt005 :smt005 :smt005 tva me ubi, evala, i az za tva si misleh 4e edvali moje da vuzbudi nqkoe mom4e, makar 4e v edin film se kazva6e
"- Orujiqta ne te li vuzbujdat
- Mom4e sum i sum v puberteta, i balatom da vida pak se vuzbujdam"
taka 4e nqma da me u4udi i dokato se subli4a da mu stane na pi4a, lo6oto oba4e 6te e kato se suble4e da mu padne
a i na 12 moje da ne e ploska, vijdal sum momi4eta na 12-13 koito sa baq nadareni
другия вариант да те научиме е... ъъъ абе ела и ще научиме :-D
tva i az misleh da go predloja ama sum zaet, a i mislq 4e tova e rabota na omayo nali toi se pi6e6e na nekuf sex instructor
Едва ли го обичаш, защото от думите ти не усещам никаква любов, нежност или романтика... извинявай но мислиш като животно. :| Напълно подкрепям! :::
Saglasen sam s vas =D>
Скъпа,любов на 12 години няма...Я по добре си играй с кукличките...
За кво си тръгнала на 12 години да правищ свирси.Аз на 13 запомнах и си съсипах живота.Това изобщо не е хубаво...
alkobalko
02-05-2007, 14:38
Не се самозалъгвай, че на 12 год. има истинска любов. Още ти е рано да мислиш за такива неща. Играй си и куклите, гледай детски и за момента не мисли за секс и свирки.
Е, вече на 12 години не е нормално да се прави секс.По-добре не бързай, няма да ти избяга секса!
slan4evo_momi4e
02-05-2007, 16:47
Vij , kato za na4alo vzemi da poporasne6 s 3 - 4 godini ( 4e i pove4e bih kazala). Posle vzemi popro4eti malko za seksa (kak da se pazi6 i kakvi sa riskovete i kvo adjaba e pe*is) I sled kato shvane6 kolko seriozno e vsi4ko .... togava vzemi izkopai nqkoi podhodq6t tip za zvanieto "LIUBOV" i go napravete ....
Dotogava .... 4uh 4e sa pusnali novi knijki za ocvetqvane ... byrzai da si vzeme6 dokato ne sa svyr6ili .....
AMA MALOLETNA KYRVA TAKAVA KADE SI TRAGNALA DA SE EBE6 KATO NEZNAE6 O6TE DALI TI SE PIKA ILI TI SE EBE.A ZA SVIRKITE NEMA KVO DA TE PRITESNQVA PROSTO GO LAPA6 I TOVE.XAXAXA KYRVO.
CvEtI`KiSs
02-07-2007, 18:47
i spored men ebavka
DIVINE_TIME
02-07-2007, 19:42
ми като се съблечеш но надали можеш да възбудиш момче при положение че си на 12 и си плоска като дъска :smt005
:smt005 :smt005 :smt005 tva me ubi, evala, i az za tva si misleh 4e edvali moje da vuzbudi nqkoe mom4e, makar 4e v edin film se kazva6e
"- Orujiqta ne te li vuzbujdat
- Mom4e sum i sum v puberteta, i balatom da vida pak se vuzbujdam"
taka 4e nqma da me u4udi i dokato se subli4a da mu stane na pi4a, lo6oto oba4e 6te e kato se suble4e da mu padne
a i na 12 moje da ne e ploska, vijdal sum momi4eta na 12-13 koito sa baq nadareni
Не бъдете толкова груби де... Не е задължително като е на 12 да е плоска .. естествено , че не е развита достатъчно за да прави секс и аз бих я посъветвала да си седи на дупето още , но недейте така .. не си служете с точно такъв тип думи .. а по-скоро опитайте да спасите поредното 12 годишно заблудено от превръщането му в курва .. Не я обиждайте,помогнете й!
nekoi mn qko mai ni ebava ama nz.Vij sa o6te spored men si mn malka da misli6 za sex svirki i t.n. vse pak cql jivot e pred tebe.Az si spomnqm 4e kato bqh na 14 godini mn mi se ebe6e i sa ti kato hodi6 s nego toi se opitva da te manipolira makar i nesuznatelno.Za tova moq suvet e da ne pravi6 sex s nego nito da mu duha6 ae mani celuvaneto ama vse pak taka da misli6 i da si na 12 tfa ne e li malko kurvensko??? :smt017
nekoi mn qko mai ni ebava ama nz.Vij sa o6te spored men si mn malka da misli6 za sex svirki i t.n. vse pak cql jivot e pred tebe.Az si spomnqm 4e kato bqh na 14 godini mn mi se ebe6e i sa ti kato hodi6 s nego toi se opitva da te manipolira makar i nesuznatelno.Za tova moq suvet e da ne pravi6 sex s nego nito da mu duha6 ae mani celuvaneto ama vse pak taka da misli6 i da si na 12 tfa ne e li malko kurvensko??? :smt017
vij sa ako durji6 tolkova mn da mu pusne6 ok tfa si e za tebe ako vse pak iska6 da nau4i6 pove4e za tiq raboti registrirai se i 6te ti obqsnq
FAVORITE
02-09-2007, 00:32
aman ebasi ot takia kurveta deto na 12 neznaqt kakvo e k*r pa sa tragnali da se eb*t ebasi
parvo to na pi4a mu e nekav za lupa ebasi nema go usetish
vtoro kav kef she mu praish kat toi ne e ebal i she se izmetka kat go barnesh samo ...
kade na 12 tragnahte da se "chukate"
na kade v1rvite be ?
a otnosno duhaneto kaji mu da si kupi ventilator :-D
:-D
aman ebasi ot takia kurveta deto na 12 neznaqt kakvo e k*r pa sa tragnali da se eb*t ebasi
parvo to na pi4a mu e nekav za lupa ebasi nema go usetish
vtoro kav kef she mu praish kat toi ne e e*** i she se izmetka kat go barnesh samo ...
kade na 12 tragnahte da se "chukate"
na kade v1rvite be ?
a otnosno duhaneto kaji mu da si kupi ventilator :-D
:-D
=D>
bonboncheto_vicky
02-09-2007, 13:07
Na12???ti si crazy totalno!ne iskam da vi prozvo4a kato babi4ka no kogato momi4etata zapo4nat da praqt sex mn rano moje da si xvanat rak na vaginata! :smt018 taka 4e ne burzai
purvo na 12 edvali ti e doshlo oshte vtoro priatelia ti e s malka pishka deto sugurno oshte ne mu stava taka che ne vijadam kak shte se "chukate" kakto kaza puk che e ebavka tova e qsno
Heartbreaker
02-09-2007, 17:40
Ама ти верно си много куул на 12 какви неща правиш на 14 ще си по магистрялите на 16 на задните седалки, а на 18 ще си имаш цял контролнопропусквателен пункт!
~No~Soul~
02-09-2007, 18:23
Виж, мила, прекалено е.. Така де много си малка :roll: прекалено малка!!! Като толко искаш прави, ама аз ти препоръчвам да не го правиш.... Примерно зодоволи се само с :smt008 научи си как най-много ви харесва, ама чак секс.. хмм а сигурана ли си че искаш да правиш или тва е просто някво любопитство? по въпроса дали може на тая възраст да се обичат - МОГАТ!!! доказано е че тия чувства могат да се почувстват на всякаква възраст... и аз се пак се съмнявам, че изпишваш точно тава, а не просто привличан. "чукат" и "обичам го" нямат нищо общо освен ако не си искала просто да се напрайш на много разбираща. Нали? 8-[
DevilWish
02-09-2007, 19:27
Бахти простаците дет сме..колко сме изостанали ,1е не сме се "чукали" на по 12 години!
f1s714e70
02-09-2007, 21:39
auu ei takiva mar6i kato tebe nai- gi mrazq hubu ti kazvat xorata zemi si kukli4kite i begi si igrae6 na 12 godini si ta ti o6te ne si ravita dostata4no dobre 4e da se ebe6 zemi si ispii xap4etata i ne pi6i takiva glupavi temi drug pat pikla s pikla
Sexy Fan
02-11-2007, 18:41
SVIRKI-LAPA6 GO,BLIJI6 GO I TAKIVA,NA NEGO 6TE MU E TOLKOVA QKO 4E I DA SE IZD1NI6 NQMA DA ZABELEJI. LUBOVNATA IGRA-CELUVATE SE,OPIPVATE SE,BLIJE6 GO PO KOREMA I POSLE SLIZA6 NADOLU :wink: ITAKIVA RABOTI,POVQRVAI MI TO STAVA OT SAMO SEBE SI
Dissenter
02-28-2007, 07:16
Ебати простотийте :smt005 .Къде сте тръгнали сички да се изчуквате на по 12 бе.А ако сте твърдо решени,за какво са ви съвети.Действаите по инстинкт,няма да снимате порно филм :smt005 .Дееба и смеха
`Death`Whore`
02-28-2007, 07:17
И малолетна, и глупава. Мен как никой не ме е учил?
ами като за начало върви се гръмни :twisted:
"][quote=Анонимко]kato za nachalo pomisli malko i na teb kak da ti e gotino i dali nqkakvo 14 godishno momchence sas pishchica 5 santa na polvin santimetar sha ti dostavi na teb nqkvo udoolstvie i sa zachudi na 12 ne trqa li oshte da si igriash s kuklite i kato za nachalo p1rvo procheti poveche na temata sex de si tr1qgnala da mi praish .... na kade otiva mladejda ei zarad takvis kat tebe na mislqt za nai propadnalata naciq ama nii i sme si seki den tuka vijdam po edno pishleme na 12 ili na 11 s priqtel 2'3 godin po golq ot tqh deto prez jivota si ne e vijdal p***a na jivo i tr1gnali da sa chudqd kak da im dostavqt udovolstvie i izobshto ne sa zamislqt che na tqh p1k hich nqma da im e kef (na momichetata) shtoto prosto ne sa porasnali dostat1chno fizicheski ama dai de da vari.... sha umra prosto! shto tolkos iskash da sa ebesh be b1rzash da zabremeneish li po nahakana li sha stanesh mamka mu kurvi takvis ! takiva ste !!!
LEKOOOOO sys 5 snat... az sym na 14 i mi e 17 !!!!![/qu saglasna sma gadjeto mi e na 14 i mu e 17 ne obijdaite onova mom4e :lol: sa ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AngelGirl
02-28-2007, 14:57
ОМГ
Момиче на 12 иска да се научи да праи свирки и тн :shock: До къде е стигнал светът....Аз съм на 14 и нещо и още не съм го праила.Моя съвет към авторката е да си помисли хубаво дали го иска.Ако въпросното момче я притиска да не го прави.Освен тва тоя е на 14 :shock: Кво ще прай с някво малко момиченце на 12 :shock: Така де в тоя свят всичко е въжможно
HardcorE_AFA
02-28-2007, 15:00
поразгледай във форума има теми за всяко едно твое запитване