PDA

View Full Version : Moderated:Да пробвам ли отново?

02-04-2007, 17:12
Zna4i da vi kaja haresvam si 1-o momi4e ot na6iq klas.Priqteli sme no az iskam da bydem ne6to pove4e no tq mi kaza 4e iska da bydem dobri priqteli i az sega sym obyrkan.4udq se dali da se probvam i da precekam dobroto ni priqtelstvo ili da ne pravq ni6to i da si bydem samo priqteli.
PLS help ako nqkoi e izpadal v moeto polojenie da kaje kakvo e napravil dali e imalo uspeh ili proval

Mersi predvaritelno :)

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

bawdy talk
02-04-2007, 17:19
Ами доколкото разбрах тя е искала да сте само приятели,така ли?
Ако е така няма смисъл да и досаждаш и да си разваляте приятелството! :D

Princesata
02-04-2007, 17:22
Имах едно момче от класа което ми беше най-добър приятел и един ден ми каза че ме харесва и иска да бъдем нещо повече от приятели но аз му обясних че не искам и такам той настояваше известно време но се примири че е по добре да си останем добри приятели и в момента отново е най-добрия ми приятел. За това според мен я остави и се задоволи само с приятелството ви.

kukli4kata_anastasia
02-04-2007, 17:35
Приятелството е един чудесен начин едно приятелство да прерастне в любов!
Да знаеш,че това се случва много често!
Просто и покажи истинската си същност,не говори за чувствата си,а само галантно и подсказвай,че си готов на всичко за нея!
Когато те опознае добре,тя сама ще поиска да станете нещо повече!
Аз лично съм имала такава връзка! :)
Беше много хубаво!
Само не забравяй да сдържаш емоцийте си и да изчакаш достатъчно дълго време!
Всичко ще стане от самосебе си!
Успех!

koalka
02-04-2007, 17:38
Ако няма чувства към теб и ти е казала, че си й много добър приятел се опитай да загърбиш чувствата си и да си бъдете само приятели, защото няма смисъл да разваляш хубаво нещо като приятелството.

alkobalko
02-04-2007, 17:38
Щом веднъж ти е казала, че иска да сте само приятели, на този етап не виждам смисъл да опитваш пак. Изчакай да мине малко време. Бъдете си приятели и след време това прятелство може да прерстне в нещо повече.

Malice
02-04-2007, 17:40
Няма да прецакаш нищо ако и признаеш чувствата си.Аз също съм казвала,че искам да си остана с едно моче приятелка,но испитвах много силни чувства към него,но той не пожела да поговорим за това и чувствата ми към него изчезнаха.
Тя няма да ти се разсърди ако и кажеш,че я харесваш

FiRe_LaDy
02-04-2007, 17:42
ot napisanoto ot teb razbrah che t qpoveche ot qsno ti go e kazala,che ne iska nishto poveche ot priqtelstvo.Taka che ne vijdam smisyla da riskuvash priqtelstvoto vi.Ako naistina ste dobri priqteli,shte e mngoo kofti da se skarate.Po dobre nedei riskuva i ostavi neshtata taka kakto sa v momenta.

MoHuTo
02-04-2007, 17:45
Ми тя щом ти е казала, че иска да сте само fR, какъв е смисъла да предприемаш каквото и да било?!Според мен няма смисъл...По-добре си останете приятели и само толкова :wink:

02-04-2007, 18:00
mersi mnogo 4e mi otgovorihte.ocenqvam tova koeto ste napisali mersi mnogo :)

In4iTu_
02-04-2007, 18:12
[b][i] Ами щом момичето ти е казало така, значи е усетила твоите скрити помисли и е решила да сложи границата. Може да се пробваш, но не те съветвам, защото ще останеш разочарован.